günaydın kızlar,geçmişi bi okuyup geleyimhihoyyyt
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn arkidişler.
Az işim var geleceğim
canımcım dün eşimle pizza söyledik,orta boyundan,bayılacaktım az daha yemekten.pizzayı bekleyene kadar evde börek ve soğanlı çörek vardı onlardan yedim napim yahu :dance:gözleme deyince
dünde ben kahvaltıda yaptım
çok güzel oldu.
yarın sabahta yapayım
bende dirim gibi oldum acıktım yaa.
aşkolsun ya bende salebi çok severim,ama salep var,süt yoktu dün,eşime canım çekti deyip duruyordum.alçak :dilcikar:,dün alışveriş yapamadıkaa benimde koçişim karşımda :))ama biz salep içioz çok sevioz ve besin değeri yüksek ya o yüsden:)) bizde obamaya bakıoz:))sohbet edioz:))ve size yazıorum angelcim:))
Dirimcim bunlar da senin için cnm,anlatmaya çalıştığım perdeleri görürsün.
Angelcım sende evimi görmüş olursun.:))))))
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
ya aşkolsun ama ya,ben göremiyorum ki :çok üzgünüm:[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
canım benimki söylemesi ayıptır durmuyor.6.günde biten şey bitmiyor.bende her defasında hastalığımın 8-9.gün gittiğim için hastayken bakamıyorlar :dance:,işimede geliyo desemsen nerde oturuyosun cnm etlik çok uzak değil
yani 2 dolmuş kadar ulusa veya sıhhiyeye ordan da etliğe bi saatte varırsın
yani alttan yapılan muayenede kistte daha güvenilr bence çünkü üstten kistin boyunu falan anlamıyorlarmış yani senin gittiğin doktor veya hastane neresi bilmiyorumda cnm ben internetten de çok defalar okudum işinin ehli doktor elle muayenede bile anlıyormuş ne durumda olduğunuve kistin nerelerde olduğunu
sana niye bakmadılarki vajinal ultrasonla evli olduğunu söylemedinmi
canım bende ondan korkuyorum.canım acırmı acaba ya ofDirimim...Kisti gormek için, boyunu, dozunu, kaç tane oldugu normal ekografi yani ultasiyondan gorebiliyorlar, vajinal muayene ye gerek yok
Amma velakin, kistler gidince, kaybolunca, doktorlar vajinal mayeneyi tercih ediyorlar cunku o zaman yumurtaliklarin durumlarini daha iyi gorebiliyorlar, daha net, hersey daha belli
ama hemen soyleyim...igrenç bir mayene.
günaydınnn herkesee kızlarrrr
günaydın canlarım nasılsınız bakalım
günaydın kzlarrrrrrrrrrGünaydınnnnnnnnnnnnnnnnn arkidişler.
Az işim var geleceğim
günaydın canım naber,nasıl iyileşebildin mi?gunaydınlar bende geldım dirim cimde burdaymıs nasılmışş?
canım bende şans olsa zaten :çok üzgünüm:,AAAA dirimcim resimleri senin için koymuştum,görememene çok üzüldüm((((((
günaydın canımgünaydın kızlar hepinize
Elsecim pastanede çalışıyoruz demiştin değil mi cnm?
Yok mu şöle güzel tarifler?
Minilyacım hoşgeldin.Nasıl gidiyor hazırlıklar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?