Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

gözleme deyince
dünde ben kahvaltıda yaptım
çok güzel oldu.
yarın sabahta yapayım
bende dirim gibi oldum acıktım yaa.
canımcım dün eşimle pizza söyledik,orta boyundan,bayılacaktım az daha yemekten.pizzayı bekleyene kadar evde börek ve soğanlı çörek vardı onlardan yedim napim yahu :dance:

aa benimde koçişim karşımda :))ama biz salep içioz çok sevioz ve besin değeri yüksek ya o yüsden:)) bizde obamaya bakıoz:))sohbet edioz:))ve size yazıorum angelcim:))
aşkolsun ya bende salebi çok severim,ama salep var,süt yoktu dün,eşime canım çekti deyip duruyordum.alçak :dilcikar:,dün alışveriş yapamadık yağmur bide en önemlisi bu haftasonu taşınacağız kısmetse,dolaptakileri bitirmeye çalışıyorum

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]
ya aşkolsun ama ya,ben göremiyorum ki :çok üzgünüm:
canım benimki söylemesi ayıptır durmuyor.6.günde biten şey bitmiyor.bende her defasında hastalığımın 8-9.gün gittiğim için hastayken bakamıyorlar :dance:,işimede geliyo desem

canım bende ondan korkuyorum.canım acırmı acaba ya of
yaralım canım yazdıklarını okudum güzelim ya,başına neler gelmiş.çok çirkin şeyler bunlar ya,çok üzücü,neler hissettiğini anlıyorum.kadının düşmanı yine kadındır.ne kadınlar var.bazen bayan olmaktan iğreniyorum sırf onların yüzünden,çok çirkin ya,evet yaralım evlilik çok zor,anlaşmak vs.1-2 gündür bende eşimle limoniydim,şimdi daha iyiyim.of of ya hey gidi eski günler senağlama

mısracım evin çok güzelmişşş çok beğendim ağız tadıyla ömür boyu oturun inşallah evinizdeee

kızlarrr eve gitmek istiyorummmmm çok uykum var dışarıda yağmur var şçyle kombiyi sonuna kadar açıp üzerime battaniye alıp kahve içmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…