• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlarrr eve gitmek istiyorummmmm çok uykum var dışarıda yağmur var şçyle kombiyi sonuna kadar açıp üzerime battaniye alıp kahve içmek istiyorum
pınarcım bende öyleyim aynen.hergün bir yorgunluk,
oh ne güzel meslek ne zevkli iş ya
angel canımcım yedikleriimiz kilo olarak geri dönecek,ben pastanede çalışsam hepsini siler süpürürüm.mısra beni işe almazdı sanırım,böyle bir durumda cokacimcoook

angel canımcım yedikleriimiz kilo olarak geri dönecek,ben pastanede çalışsam hepsini siler süpürürüm.mısra beni işe almazdı sanırım,böyle bir durumda cokacimcoook

Alırdım çünkü herşeyin üstünden tırtıklamayı çok severim :)))))
Sizde derdiniz patron bilem yiyo biz yesek nolcak.
Tabi patron şimdiden yuvarlak o zaman top misali ordan oraya yuvarlanırdım artık delikafadulden

hehehhh aynen bende öyle hiç dayanamam hamur işine keke kurabiyeye

günaydın fıstıklarrr :lepi:

günaydın cnm

sonra gelsin kilolar malesef hihoyyytkaydirigubbakcemile2

delikafaduldendelikafadulden

bu arada mısracım bende gördüm resimleri geçmişe baktım şöyle bir
Allah huzurla oturmayı nasip etsin çok şeker evin,
he birde şu kahveli tonda olan halın, benimkiyle aynı
ama ben daha kullanmaya başlamadım memnunmusun canım :uhm:

dzcel memnunum cnm,biz sürekli salonda oturduğumuz halde.TEk sorun bitip tükenmek bilmeyen halı tüyleri.Ki ben evlenmeden 45 gün kadar önce kullanmaya başladım :(((((
Halı tüyü ortalama 1 yıl sonunda biter demişlerdi doğru sanırsam

dzcel memnunum cnm,biz sürekli salonda oturduğumuz halde.TEk sorun bitip tükenmek bilmeyen halı tüyleri.Ki ben evlenmeden 45 gün kadar önce kullanmaya başladım :(((((
Halı tüyü ortalama 1 yıl sonunda biter demişlerdi doğru sanırsam

halı tüyleri kabus ya
benim salonumdaki halımın tüyleri yeni yeni bitmeye başlamıştıki yeni eve taşınınca salon daha büyük olduğu için aynısından bir tane daha aldık
kabus yine başladı
koltukların altı hiç silinmemiş gibi oluyor heryer toz oluyor sürekli

halı tüyleri kabus ya
benim salonumdaki halımın tüyleri yeni yeni bitmeye başlamıştıki yeni eve taşınınca salon daha büyük olduğu için aynısından bir tane daha aldık
kabus yine başladı
koltukların altı hiç silinmemiş gibi oluyor heryer toz oluyor sürekli

Evet cnm aynen öyle benimkide evim tertemiz olduğu halde,sırf halı tüyü yüzünden haftada 3 kez evi süpürüyorum.Bir tavsiye elektrikli süpürgenizin fırçalı olan ucuyla süpürün daha iii çıkıyor tüyler

Back
X