Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pınarcım bende öyleyim aynen.hergün bir yorgunluk,kızlarrr eve gitmek istiyorummmmm çok uykum var dışarıda yağmur var şçyle kombiyi sonuna kadar açıp üzerime battaniye alıp kahve içmek istiyorum
angel canımcım yedikleriimiz kilo olarak geri dönecek,ben pastanede çalışsam hepsini siler süpürürüm.mısra beni işe almazdı sanırım,böyle bir durumda cokacimcoookoh ne güzel meslek ne zevkli iş ya
oh ne güzel meslek ne zevkli iş ya
şekerim belli mi olur,olur olur yani :jeyyar:dirimcim yoksa kız biz hamilemiyizzzz hihoyyyt
günaydın canımgünaydın fıstıklarrr :lepi:
dirimcim yoksa kız biz hamilemiyizzzz hihoyyyt
pınarcım bende öyleyim aynen.hergün bir yorgunluk,
angel canımcım yedikleriimiz kilo olarak geri dönecek,ben pastanede çalışsam hepsini siler süpürürüm.mısra beni işe almazdı sanırım,böyle bir durumda cokacimcoook
pınarcım bende öyleyim aynen.hergün bir yorgunluk,
angel canımcım yedikleriimiz kilo olarak geri dönecek,ben pastanede çalışsam hepsini siler süpürürüm.mısra beni işe almazdı sanırım,böyle bir durumda cokacimcoook
günaydın fıstıklarrr :lepi:
sonra gelsin kilolar malesef hihoyyytkaydirigubbakcemile2
ama benim buraya girdikten sonra miskinliğim gitmeye başladı, uykum açılıyo yavaş yavaş :jeyyar:Ayyy bugün herkesin uykusu var((((((((
dzcel memnunum cnm,biz sürekli salonda oturduğumuz halde.TEk sorun bitip tükenmek bilmeyen halı tüyleri.Ki ben evlenmeden 45 gün kadar önce kullanmaya başladım((((
Halı tüyü ortalama 1 yıl sonunda biter demişlerdi doğru sanırsam
Ayyy bugün herkesin uykusu var((((((((
halı tüyleri kabus ya
benim salonumdaki halımın tüyleri yeni yeni bitmeye başlamıştıki yeni eve taşınınca salon daha büyük olduğu için aynısından bir tane daha aldık
kabus yine başladı
koltukların altı hiç silinmemiş gibi oluyor heryer toz oluyor sürekli