Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

[sorma mısracım ama şimdi bile nasıl keyifliyim anlatamam perdeleride yıkayınca mis gibi koktu heryer bayılıyorum zaten bu kokuya :)
bu arada evinde çok zevkli döşenmiş tatlım ağız tadıyla oturun inşallahh[/QUOTE]

Saol tatlım hep söylerim eşya falan boş önemli olan huzur,Allah eksik etmesin

Saol tatlım hep söylerim eşya falan boş önemli olan huzur,Allah eksik etmesin[/QUOTE]

kesinlikle katılıorum herşey boş mühim olan huzur sağlık

Evet jnazcım bak bayat ekmekten galeta unu fikri aklıma gelmedi angel a yazarken.Angel ne yaptın sen?

canım ben eve girer girmez işe başladı yatak odasını ve diğer odayı temizledim ancak bi saatte çıktım işin içinden
o arada da eşim ızgara kanat yapmış salata kızarmış bazlama ve de peynir yedik
napayım işlerden yemeğe fırsat bulamadım
ama tarifi taktım panoya
en kısa zamanda zebra keki ve onu yapıcam
sana haberini veririm

saolun kızlar inş hayırlısıyla isteyen herkese..
ee ne var ne yok koçişler nerde

kociş karşımda canım
çay içiyoruz bi taraftan
tv seyrediyoruz
sohbet ediyoruz
ve size yazıyorum
ve obamayı seyrediyorum çok sevimli adam ya

aa benimde koçişim karşımda :))ama biz salep içioz çok sevioz ve besin değeri yüksek ya o yüsden:)) bizde obamaya bakıoz:))sohbet edioz:))ve size yazıorum angelcim:))

kızlarr eşim geldii gözleme istiyormuş canı kalkıp yapayım bende :)
öpüyorum hepinizi iyi gecelerr

oo bu saatte gözleme sonra olur koca bi balkon:))senlede hiç konuşamadık canım jnazcım başka zaman inş hade kolay gelsin sana öptüm

aa benimde koçişim karşımda :))ama biz salep içioz çok sevioz ve besin değeri yüksek ya o yüsden:)) bizde obamaya bakıoz:))sohbet edioz:))ve size yazıorum angelcim:))

kaydirigubbakcemile5

kızlarr eşim geldii gözleme istiyormuş canı kalkıp yapayım bende :)
öpüyorum hepinizi iyi gecelerr

kolay gelsin cnm
dikkat et kendine
öpüyorum seni
gir bak sıksık arayı soğutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…