Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ya ben bebek yapmadan göndermek istemiyorummm
kısa dönem yapcak ama olsun 25 oldumm ben kaç yaşında anne olcamm
hemende yapmak istemiyorumm
yaz sonu gibi diyoruz ama bakalım
hadi ya ben askerden sonra düşünüyorum.çocukla tek başıma ne yaparım bilmiyorum :sm_confused:

Markete gidip peynir domates aldım şimdi yiyorum çok tatlı geldi :))
of ya mısra canımızı çektirdin valla,bende istiyorum ya, senağlama
yaralım canımcım hoşgeldin sorma bende eski günlerimi arıyorum,ne zormuş ya of of

dirimcim
bende bazen kararsız kalıyorum askerden öncemi sonramı olsun diye
ama askerliği beklersek 1-2 yıl beklememiz gerekebilir
eşim hemen gitmeyi düşünmüyor
bende madem öyle bebiş 1-2 yaşındayken gitsin diyorumm
bakalımmm artıkk

hakkında hayırlısı cnm ya
zor bi karar sizin için
annenler falan yakınındamı bari

kızlar merhaba, aranıza yeni katılmıştım cuma günü hatırlayan varmı benii :uhm:
tabi hatırladık canım naber

valla benim eşim gitmek durumunda,ertelettirmekte sıkıntı artık.30 günlük rapor istiyorlar.vs..canım benimki bu sene gidiyor,eşin şimdi gitmeyecekse,olabilir tabi ama bende 2-3 sene sonra bebiş istiyorum kısmetse

tşk ederim iyiyim, birazcık yorgunum sadece

Bu arada arkadaşlar dün akşam eşim için zebra kek diğer adiyla mermer kek yaptım.Tarifi bizim siteden almıştım,hamuru çokkk koyu oldu,bu yüzdende pek yayılmayarak zebra görüntüsünden çıktı.Tarifi yazan arkadaş 3 su bardağı un demiş,bugün iyice araştırdım 2 veya 2,5 su bardağı un olacak.Yapacak olanlara duyrulur

Selammm kızlarr ben geldimmmm sizden yemek tarifi isteyeceğim yardımcı olmak isteyen kızlar lütfenn

kızlar katlamalı perde kullanan var mı?kararsız kaldım,salona yaptırmak istiyordum :sm_confused:

kızlar katlamalı perde kullanan var mı?kararsız kaldım,salona yaptırmak istiyordum :sm_confused:
ben daha kullanmadım ama oturma odamı katlamalı yaptırdım umarım kullanışlıdır bende tereddütlüyüm biraz o konuda o yüzden tek odaya yaptırdım

DİRİMCİM ANNEM Kullanıyo bence biraz zor katlamalı yıkaması dert çıkarıp takması bi dert
canımcım salon da çok güzel duruyor aslında,ama yıkayıp takma durumu kolay değil yani
kızlar kafam karıştı ya
pınarcım hangi yemeğin tarifini istedin :uhm:

yazın yazın bende öğreneyim biraz tarifleri malum çok lazım olacak kısa bir zaman sonra kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…