hadi ya ben askerden sonra düşünüyorum.çocukla tek başıma ne yaparım bilmiyorum :sm_confused:ya ben bebek yapmadan göndermek istemiyorummm
kısa dönem yapcak ama olsun 25 oldumm ben kaç yaşında anne olcamm
hemende yapmak istemiyorumm
yaz sonu gibi diyoruz ama bakalım
of ya mısra canımızı çektirdin valla,bende istiyorum ya, senağlamaMarkete gidip peynir domates aldım şimdi yiyorum çok tatlı geldi :))
dirimcim
bende bazen kararsız kalıyorum askerden öncemi sonramı olsun diye
ama askerliği beklersek 1-2 yıl beklememiz gerekebilir
eşim hemen gitmeyi düşünmüyor
bende madem öyle bebiş 1-2 yaşındayken gitsin diyorumm
bakalımmm artıkk
evet yakın bi zamanda az kaldı, nasılsın mısracımEVET CNM BEN HATIRLIYORUM.Yakın bir zamanda düğünün var
tabi hatırladık canım naberkızlar merhaba, aranıza yeni katılmıştım cuma günü hatırlayan varmı benii :uhm:
valla benim eşim gitmek durumunda,ertelettirmekte sıkıntı artık.30 günlük rapor istiyorlar.vs..canım benimki bu sene gidiyor,eşin şimdi gitmeyecekse,olabilir tabi ama bende 2-3 sene sonra bebiş istiyorum kısmetsedirimcim
bende bazen kararsız kalıyorum askerden öncemi sonramı olsun diye
ama askerliği beklersek 1-2 yıl beklememiz gerekebilir
eşim hemen gitmeyi düşünmüyor
bende madem öyle bebiş 1-2 yaşındayken gitsin diyorumm
bakalımmm artıkk
tşk ederim iyiyim, birazcık yorgunum sadecetabi hatırladık canım naber
valla benim eşim gitmek durumunda,ertelettirmekte sıkıntı artık.30 günlük rapor istiyorlar.vs..canım benimki bu sene gidiyor,eşin şimdi gitmeyecekse,olabilir tabi ama bende 2-3 sene sonra bebiş istiyorum kısmetse
evet yakın bi zamanda az kaldı, nasılsın mısracım
hazırlıklar son hız devam,h.sonu istanbul modokodaydım koltuk takımı aldık, birazda dolaştık hazır gitmişken ama biraz yoruyor istanbul insanıFena değilim cnm sen nasılsın?Hazırlıklar ne aşamada?
hazırlıklar son hız devam,h.sonu istanbul modokodaydım koltuk takımı aldık, birazda dolaştık hazır gitmişken ama biraz yoruyor istanbul insanı
2.500 liraya aldık canım diğer tüm eşyalarım tamamdı zaten bir o kalmıştı onu da hallettik çok şükürKaça aldınız cnm?Mobilya fiyatları iyice düştü diyorlardı
ben daha kullanmadım ama oturma odamı katlamalı yaptırdım umarım kullanışlıdır bende tereddütlüyüm biraz o konuda o yüzden tek odaya yaptırdımkızlar katlamalı perde kullanan var mı?kararsız kaldım,salona yaptırmak istiyordum :sm_confused:
canımcım salon da çok güzel duruyor aslında,ama yıkayıp takma durumu kolay değil yaniDİRİMCİM ANNEM Kullanıyo bence biraz zor katlamalı yıkaması dert çıkarıp takması bi dert
Selammm kızlarr ben geldimmmm sizden yemek tarifi isteyeceğim yardımcı olmak isteyen kızlar lütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?