• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Evet cnm sigarayı ikimizin birlikte bırakması şart.

Nohutuda ilk kez yapacağım tabi yaparsam yiyip yemeyeceğini bilmiyorum.Beni şimdi almaya geliyormuş eşim vazgeçtim yemek yapmayacağım dışarda bişeyler yiyiverelim hihoyyyt

evet sanırım en iisi bu yorma kendiniii boşver hafif yağsız bişiler ye olsun bisin yıpratma kendini canım

ne güzel ne yemek var falan konuşuyosunuz, ben şimdilerde son saltanatımı yaşıyorum galiba ya annem saolsun hazır sofraya oturuyorum hep sabah işe gitmeden kahvaltımı bile o hazırlıyo bakalım evlenince ne yapıcam ben kaydirigubbakcemile3

Evet cnm sigarayı ikimizin birlikte bırakması şart.

Nohutuda ilk kez yapacağım tabi yaparsam yiyip yemeyeceğini bilmiyorum.Beni şimdi almaya geliyormuş eşim vazgeçtim yemek yapmayacağım dışarda bişeyler yiyiverelim hihoyyyt

mısracım arada bir dışarda yemek lazım.canımda kuşbaşılı pide çektiki sorma,ay neyse kızlar ben çıkıyorum,kociş gelmiş

mrb kızlar buğün hiç giremedim
misafir falan geldi
inş. yarın burdayım diyecegim
ama yarında bazı arkadaşlar yoklar burda
geçmişi okudum biraz yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

mısracım doğum kont ilğili yazıyıda okudum
ben kullanıyorum
korkuyordum iyicene korkmaya başladım
hadi hayırlısı bakım.

canımcım bende kovayım :1hug:,hı angel ben senin yerinde olsam annenin yakınına taşınırdım,rahat oluyor,ben bide aileme çok çok düşkünüm,haftada 2-3 gidiyorum ama yinede.eşim birşey demez hiç,ama olsun.eşimin annesigilede haftada 1 kere gideriz.annem hasta olduğunda hemen gidebiliyorum,yada ben hasta olduğumda,yemeğim olmadığında bana çok yardım ediyor.
evet kavuştuk hihoyyythihoyyyt,canım nasıl yerleştin mi eve,neler yapıyorsun,işe başladın mı :uhm:

işe başlamadım henüz canım evet eve yerleştim güsel oldu evim şimdilik ziyaretler falan oluo biz gidioruz öle uğraşıoruz ama burda çok daha mutluyuz canım
annene ne yakın olsun ne uzak bi araba mesafesi en güzeli benimki şimdi öle iki annemede öleyim çok rahatım huzurluyum çok şükür

ne güzel ne yemek var falan konuşuyosunuz, ben şimdilerde son saltanatımı yaşıyorum galiba ya annem saolsun hazır sofraya oturuyorum hep sabah işe gitmeden kahvaltımı bile o hazırlıyo bakalım evlenince ne yapıcam ben kaydirigubbakcemile3

ayyy aynen bende öleyim, ben çalışmıyorum işi bıraktım 5-6 aydır evdeyim ama inanırmısın elimi bişeye deydirmiyorum,
bütün yemekler önüme geliyo, allah yardımcımız olsun artıkcokacimcoook

ayyy aynen bende öleyim, ben çalışmıyorum işi bıraktım 5-6 aydır evdeyim ama inanırmısın elimi bişeye deydirmiyorum,
bütün yemekler önüme geliyo, allah yardımcımız olsun artıkcokacimcoook
ben çalıştığım için birazda durum bu sanırım evde olsam bi kaç bişey yapardım ya, yapmasam yoksa annem 2 günde geri gelirsin sen der :lepi:

ben çalıştığım için birazda durum bu sanırım evde olsam bi kaç bişey yapardım ya, yapmasam yoksa annem 2 günde geri gelirsin sen der :lepi:

benim annem öle demiyo yaa nası olsa kendi evinde yapcaksın diyo, yapmak istiyorum elimi sürdürmüyo, boşver baba evinin tadını çıkar diyo:sm_cool:

bende öle yapıyorum , zaten bu yaşıma kadar ilk defa evdeyim hayatım boyunca ilk defa bu kadar evde oturdumkaydirigubbakcemile3
baktım iş bulamicam bende evlilik hazırlıklarının tadını çıkarıyorum:lepi:

benim annem öle demiyo yaa nası olsa kendi evinde yapcaksın diyo, yapmak istiyorum elimi sürdürmüyo, boşver baba evinin tadını çıkar diyo:sm_cool:

bende öle yapıyorum , zaten bu yaşıma kadar ilk defa evdeyim hayatım boyunca ilk defa bu kadar evde oturdumkaydirigubbakcemile3
evet bu günlerin tadnı çıkartmak lazım. bu arada testler falan yapıldı demiştin hastaneye falan mı gittin yoksa özelemi gittin doktora iyi bilgi alayım bende gidicem önümüzdeki hafta

evlilik hazırlıkları sırasında çalışmamak daha ii emin ol cnm. öbür türlü insan çooook yoruluyor.

negüzel miş canım
annenin düşüncesi
ben bekarken
annem kızardı
evde kocana ne yedireceksin birşeyler yapmaya çalış
diye.

bencede tadını çıkar.

evet bu günlerin tadnı çıkartmak lazım. bu arada testler falan yapıldı demiştin hastaneye falan mı gittin yoksa özelemi gittin doktora iyi bilgi alayım bende gidicem önümüzdeki hafta

canım ben bizim unıversitedeki doktora gittim, bizim unıversitenın öle bi birimi vardı sağlıklı cinsel yaşam falan dıye:roflol:
kan testi yapıldı, sanırım karaciğer enzimlerini etkiliyomuş bu dogumkontrol hapları, testteki bikaç sonuca baktı normal çıktı ve dogumkontrol hapı verdi bana ve çok geniş bi bilgi verdi,ayrıca butun yontemlerı anlattı ayrıyetten dogumkontrol hapınıda anlattı nerdeyse çizelge çizdi adam bana:roflol:

evlilik hazırlıkları sırasında çalışmamak daha ii emin ol cnm. öbür türlü insan çooook yoruluyor.

evet canım, gal,ba öyle oluyo, ben daha yeni mezunum mezun olur olmaz iş buldum ama sonra ayrıldım ilk ayrıldıgım zamanlarda çok sıkıntı çektim nerdeyse bunalıma girdim
ama baktımkı evlılık yaklaşıyo evin hazırlanması lazım sadece haftasonları yetmıyo,
şimdi nasıl olsa iş bulamıyorum ama bende kendimi bunaltmamaya ve evlilik hazırlıklarının tadını çıkarmaya başladım,bi avuntu yani işsizliğinsırnaşık şey

canım ben bizim unıversitedeki doktora gittim, bizim unıversitenın öle bi birimi vardı sağlıklı cinsel yaşam falan dıye:roflol:
kan testi yapıldı, sanırım karaciğer enzimlerini etkiliyomuş bu dogumkontrol hapları, testteki bikaç sonuca baktı normal çıktı ve dogumkontrol hapı verdi bana ve çok geniş bi bilgi verdi,ayrıca butun yontemlerı anlattı ayrıyetten dogumkontrol hapınıda anlattı nerdeyse çizelge çizdi adam bana:roflol:
ayy banada lazım öyle çok detaylı anlatacak biri ya

kızlar ben birazdan çıkıyorum. ama ne yazıkki yarında çalışıyorum. yarım günde olsa insan yoruluyor ya

negüzel miş canım
annenin düşüncesi
ben bekarken
annem kızardı
evde kocana ne yedireceksin birşeyler yapmaya çalış
diye.

bencede tadını çıkar.

çakır valla bi avuntu olarak tadını çıkarıyorum bende yoksa evde kafayı yıyorum bakma:1shok:

canım annem hep öle der inanırmısın çok ayıp ama yedığım yemegı bıle onumden kaldırıyo,
çok ayıp hiç bi kıza yakışmıyo ama,annem şımarttı iyice beni ama şımarttı dıye bişe bilmiyorum sanmayın elimden her iş gelirsositososito

kızlar bende çıkıyorum, yarın izinliyim çünkü istanbula gidiyorum hazırlık yapmam gerekecek..hoşçakalın görüşmek üzere

Back