• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ya zaten hep öyle olur dimi biz ankaradan antalyaya koşarız deniz için siz ordan fırsat bulup giremezsiniz :-))
eşin kızıyormu denize girmene cnm neden öyle dedin koca faktörü diye

Canım henüz deniz mevsimi açılmadığı için eşimle bu konuda hiç konuşmadık.Kastım şuydu geçen yıl bekardım bu yıl evliyim :))))))

EVLİLİK=AYVAYI YEMEK TİR.

anladım canımcım
off bi bankaya gittim geldim acayip başım ağrıdı

ben yine geldim kızlar çıkmıştım ama 1 saat daha buralardaymışım işyerinde yani o yüzden tekrar gireyim dedim. belli bi konu varmı sohbetinize bende katılayım

slm kızlar ben geldim,geçmişi okuyayım bakim,ne kaynatmışsınız

selam arkadaşlar ben geldim:)
uzun zamandır sizi takıp edıyorum ancak bugun bitirebıldım geçmişi okumayı:)
benide aranıza alırmısınız:)
amam ben evli değilim tam 50 gün sonra evlenicem:)

selam arkadaşlar ben geldim:)
uzun zamandır sizi takıp edıyorum ancak bugun bitirebıldım geçmişi okumayı:)
benide aranıza alırmısınız:)
amam ben evli değilim tam 50 gün sonra evlenicem:)
h.g bende daha yeni katıldım, hem mrk etme benimde daha 43 gün var düğünüme :1rolleyes:

ben anladım ben evli değilim diye aranıza almicaksınız:dilcikar: ama dedimya 50 gün sonra evleniyorum diye:1rolleyes:

aaa 1 hafta araylamı evleniyoruz:teytey:
ne güzelll o zaman suan hemen hemen aynı duyguları paylaşıyoruz:1rolleyes:

hoşgeldiniz kızlar geçmişi okuyordum,ya kızlar ne çok yazmışsınız çatladım ya aşkolsun,

dirimcim hoşbuldum canım saol:)

dzcel benim hazırlıklar bitti sayılır sadece perde ve halı kaldı o kadar ,gelinlikte bitti,bide tabi ufak tefek şeyler kaldı geriye seninkiler ne alemde?

mısracım canım çok faydalı bilgiler vermişsin yine,hemen copy paste yaptım.
kek kalıbının ortasına alüminyum folye yerleştirin diyor.ortası çok yapışıyor onun içinmi,yağlı kağıt değil heralde alüminyum folye diyor
angelcım kız bu arada sende mi kovasın :asigim:

dirimcim hoşbuldum canım saol:)

dzcel benim hazırlıklar bitti sayılır sadece perde ve halı kaldı o kadar ,gelinlikte bitti,bide tabi ufak tefek şeyler kaldı geriye seninkiler ne alemde?
benimkilerde bitmek üzere sayılır gelinliğimin provası var p.tesi, ayrıca yarın salon takımı bakmaya istanbula gidicez, diğer mobilyalarım geldi evime döşüyoruz yavaş yavaş işte telaş hiç bitmiyorki. Kafam karışık derken evlilikten yana değil yani az evvel de konuşmuştuk biz şu korunma yöntemleri falan filan o durumlardan yani :utangac:

kızlar eksiklikler bitmiyor malesef,daha hala alıyorum :sm_confused:
ayakkabınızı felan seçtiniz mi?
ya benim boyum 168 eşimle 1 -2 cm var aramızda,düğünde 11 pont ayakkabı giymiştim.saçlarda kabarık tabi,akrabalardan biri gelin damattan uzun demişti :utangac:
aklıma geldi ya,aslında hiç pişman değilim :dilcikar:

hımmm ben geçmişi okumadım şöle bi baktım sende 24 yaşındaymışsın:) bende 24 yaşındayım:)

bi okim bakalım neden kafan karışık,ikinci kez anlattırmim sana

kızlar eksiklikler bitmiyor malesef,daha hala alıyorum :sm_confused:
ayakkabınızı felan seçtiniz mi?
ya benim boyum 168 eşimle 1 -2 cm var aramızda,düğünde 11 pont ayakkabı giymiştim.saçlarda kabarık tabi,akrabalardan biri gelin damattan uzun demişti :utangac:
aklıma geldi ya,aslında hiç pişman değilim :dilcikar:
benim bir iki cm den fazla var 10 cm kadar falan benimki geçmesi mümkün değil sanırım :1no2: evet eksikler hiç bitmiyo ya annem bile ben 50 yaşıma geldim eksiğim hala bitmedi diyo :roflol:

Back