• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Canlarim ben iyiyim iste ne olsun, dun baristiramadik maalesef ve bugunde kavga ettiler simdi teli kapattim hungur hungur agliyor kiz...ne diyecegimi sasirdim resmen.
kolum iyi canim bazen agri yapiyor, bazen geçiyor, bu omur boyu boyle olacakmis zaten baska çare yok
agri yapinca esim krem suruyor masaj yapiyor oylece uyuyorum iste

sefim cuma donecekti buroya, burda ise cuma gunu her yer polis çevresinde olacak cunku abd baskani falan geliyor butun devlet baskanlari burada toplanacaklar
bende sefime mail attim bende cuma gelmiyorum diye çok soguk bir sekilde ok yazmis
cani cehenneme...

orgu falan...ne guzel seyler tebrik ederim keske benimde elimden gelse ama nerde...
havlu kenari yapmistim bi kere ama allah bilir kaç defa annemle anneannem elimden aldilar
neyse bu kadar benden iste kizlar
kahve içmeye çikicam
arkadasima morelim bozuldu

bilmem ben severim örmeyi dantelden falan sıkılıyorum ama böyle işe yarayan şeyler olunca zevkli oluyo
bebek giysileri zevkli hemen ilerliyo kendime örüncede çabuk bitiyo
ama mezun olmadan önce eşime (tabi o zaman sadece sefkilimdi) bi kazak örmüştüm o çok zordu işte
kocaman ör ör bitmiyo bi kolu benim bi kazağım kadar olmuştu nerdeyse

ya bi kere bitiripte giyince o kadar güzel bi duygu ki kendi yaptığın bişeyi kullanmak tekrar örmek istiyo insan
düz şeylerden bende sıkılıyorum atkı falan nefret ederim ama kazak olunca bide modeller yapıyosun renkleri karıştırıyosun falan daha zevkli oluyo

canım seni gerçekten tebrik ederim.bende eşime birşeyler örmek isterim,ama kazak değil tabi,1 senede anca biter yoksakaydirigubbakcemile3,atkı felan
yaralım canım çok yoğunsun sanırım bu aralar,canım inşallah barışırlar ya,üf aman ne zor,bir kavgada ayrılmazlar inşallah kaydirigubbakcemile2,canım ilerde inşallah sende şef olursun,üzülme ya değmez yaralım,ben hiçbir şeyi umursamıyorum artık.evde huzurum olsun yeter,eşinle iyi ol.annen,baban yanında olsun yeter.iş yavaş yavaş yoluna girer nasıl olsa,

elinden böyle şeyler gelmesi negüzel
ben bu konularda çok becereksizizim
ben birazda hemen bitsin isterim
ondanmı ne içim sıkılıyor.

bende isterim ozaman bebegim olursa
kaydirigubbakcemile2

canım görmemişim burayı ben zevkle örerim inan Şeniz
sen haber ver öyle bi durum olunca yeter :emir_bebek:

Ben kitaplarimi aldim hazirladim
ilk firsatta baslicam okumaya
hihoyyyt

canım bende budalayı okuyorum.daha önce okumamıştım,hala bitiremedim,şu okul yüzünden,boş vaktimde hemen ders çalışıyorum :bbo:
sen hangisini okuyacaksın

Yabanci bebem benim okuyacagim kitap Mary Higgins Clark dan
Yaklasik 600 sayfalik bir kitap ama zevkle okuyacagim cunku çok seviyorum bu yaziciyi

Takmiyorum zaten gulum...yarin is gunumuzun son gunu haftasonu tatiline girecegiz insallah
Iste boyle bebem

benim de kayınvalidem süper örer bna bi sürü şey ördü bu kış uzun tunik şal panço hırka vs. eli güzel
ama bende de malesef kabiliyet sıfır ama gerçekten çok isterim becermeyi.
ankarada hava süper tam bahar havası dün akşam annemlerle bi yürüdük bi yürüdük çok iyi geldi keşke her akşam yürüyebilsem ne güzel olur
pc de poliçe kestiğimiz sistem arızalandı o yüsden şu an çalışamıyorum

canım hava okadar güzel ki kabanı çıkardım,kazak bile fazla geliyor,bende de kabiliyet sıfırya,ama annem becerikli,yeni nesil eski nesile göre pek bilmiyor.öğrenmek lazım aslında,yavaş yavaş örgü unutulacak,
yaralım ne güzel kız,cuma izinlisin demek,ABD başkanı buraya gelse biz yinede işe geliriz valla,karda kışta öyle işte

burdada hava harika çıkıp gezmek istiyorum bende eşimle
her baharda çağlalar çıkar çıkmaz alır gider bi parkta yerdik bu bahar ona fırsat gelmedi daha :1no2:
bugünde misafirimiz varmış eve gidip yemek yapmam lazım gene çıkamıycaz yani
sanırım çağla hevesim bi dahaki bahara kalıcak

burdada hava harika çıkıp gezmek istiyorum bende eşimle
her baharda çağlalar çıkar çıkmaz alır gider bi parkta yerdik bu bahar ona fırsat gelmedi daha :1no2:
bugünde misafirimiz varmış eve gidip yemek yapmam lazım gene çıkamıycaz yani
sanırım çağla hevesim bi dahaki bahara kalıcak
canım eşin kırşehiremi çıktı,bugün ne için gittiler,o kısmı pek anlamadım,inşallah yakın yer olurda yanına gidersin canım.

slm kızlar mısradan haber varmı
canım mısra daha gelmedi

canım eşin kırşehiremi çıktı,bugün ne için gittiler,o kısmı pek anlamadım,inşallah yakın yer olurda yanına gidersin canım.

canım mısra daha gelmedi

önce sınava giriyolar ya nerede yapcakları kısa mı uzun mu gitcekleri belli olsun diye
bugün o sınava girdiler canım sonuçlar 9-10 nisanda açıklanıcak nerede yapcağı o zaman belli olcak
eşim kırşehirli ailesi orda yaşıo biz cuma oraya gidicez eşimde ordan birliğine teslim olcak nereye çıkarsa artık
inş yakın olur canım gerçi rahat edebileceği bi yer olması daha önemli sanırım hayırlısı :Saruboceq:

önce sınava giriyolar ya nerede yapcakları kısa mı uzun mu gitcekleri belli olsun diye
bugün o sınava girdiler canım sonuçlar 9-10 nisanda açıklanıcak nerede yapcağı o zaman belli olcak
eşim kırşehirli ailesi orda yaşıo biz cuma oraya gidicez eşimde ordan birliğine teslim olcak nereye çıkarsa artık
inş yakın olur canım gerçi rahat edebileceği bi yer olması daha önemli sanırım hayırlısı :Saruboceq:
canım ilk defa duyuyorum.9 gün sonra mı açıklanacak,insan uyuyamazda ya,nereye çıkacak diye,canım sınavda ne soruyorlar ki,çok merak ediyorum
inşallah rahat edeceği bir yer ve sana yakın olan bir yer çıkar canım hihoyyyt

slm kızlarr nasılsınız

canım iyilik,bir selam verip çıktın ama :çok üzgünüm:

ZKYSN canım asker eşi olucaksın dimdik ayakta olman lazım vatani görev için giden eşini beklemek sana gururvermeli unutma bak bunu

Back