• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bugün işe geç kaldım çünkü eşim izmitte olduğu için annemlerde kaldım muhsin yazıcıoğlunun bugün cenazesi var ve annemlerin o tarafta gömülüyor aman Allah ım ne trafik bu saatte böyleyse öğlen felç olcak demektir
seveni çok tabi Allah rahmet eylesin:Saruboceq:

canım inşallah hep böyle sürer.çok sevindim adına

canım özel sektörde çalışıyorsun bir daha vermeleri tabiki zor,eşin bu aralar hassas,babasına üzülüyor,sevdiği insanı yanında istiyor,oda haklı ama sende haklısın,elinde olan birşey değilki,haklı olduğunu daha sonra anlar
kızlar dün annem endoskopiye girmişti ya,ilaç biraz midesini kötü etmiş,reflüden dolayı,öğlen yanına gittim.yatıyordu,sesi kötüydü.akşama iyi oldu şükürler olsun

günaydın canım
sevindim annenin iyi olmasına
ee sonuç ne çıktı

günaydın canım
sevindim annenin iyi olmasına
ee sonuç ne çıktı
canım parça almışlar perşembeye gidecek.belli değil yani,
evet canım Allah rahmet eylesin,çok üzüldüm gerçekten,ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum

Gunaydin dostlarim

Umarim hepiniz iyisinizdir :1hug:
günaydın yaralım canım nasılsın,şefinle aran nasıl canım.
kızlar ilk defa paylaşıyorum.biz ev aldık.iki hafta içinde taşınmayı düşünüyoruz,Allah nasip ederse.:1rolleyes::dance:

canım parça almışlar perşembeye gidecek.belli değil yani,
evet canım Allah rahmet eylesin,çok üzüldüm gerçekten,ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum

iyi bakalım canım inş iyi sonuçlar çıkar

günaydın yaralım canım nasılsın,şefinle aran nasıl canım.
kızlar ilk defa paylaşıyorum.biz ev aldık.iki hafta içinde taşınmayı düşünüyoruz,Allah nasip ederse.:1rolleyes::dance:

aaa çok sevindim ya güle güle oturun canımcım:nazar:

angel bir iki gündür sessiz burası,mısra hastaneye mi gitti bugün.yaralımda yoğun sanırım.
diğer kızlar da yok:uhm: bir bisküvi isteyim canım çekti:)))ikram mı alsam yoksa burçakmı :uhm:,yda biskrem :sm_cool:

angel bir iki gündür sessiz burası,mısra hastaneye mi gitti bugün.yaralımda yoğun sanırım.
diğer kızlar da yok:uhm: bir bisküvi isteyim canım çekti:)))ikram mı alsam yoksa burçakmı :uhm:,yda biskrem :sm_cool:

mısraa dün izinliydi bayada rahatsızdı ama hast gitcem demedi
gerçekten bu hafta çok sessiz burası
çakır da nadir giriyor
pamuk ta öyle arada giriyor
jnaz dün annesinden gelmiş olması lazımdı ama oda girmedi
aman ya hadi kısslar gelin hepinizkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5

bence sen fındıklı ikram al ben en çok onu severimcokacimcoook

Geldim canlarım.
Sabah tam açtım kk'yı elektrikler kesildi,şimdi geldi.
Bende kitap okudum biraz iyi oldu.Canan TAN'ın yeni kitabı 'EN SON YÜREKLER ÖLÜR' diğer kitapları gibi akışkan bir dil,sürükleyici bir anlatım 90.sayfadayım,heyecanla devamını okuyacağım.Tavsiye ederim şekerlerim.

Gecikmiş günlük burç yorumlarınız buyrun ;

Koç

Sevgili Koçlar, Ay gezegeninin gün boyu sürecek ıkizler burcu etkisi altında, aklınıza eseni yaptığınız gibi, sürekli hareket halinde ve sürekli konuşan birisi durumuna gelebilirsiniz. Yaşamınız açısından neleri istiyor, diliyorsanız bunları yüksek sesle açıklayabilirsiniz. Duygu dünyanız açısından da bu durum aynıdır. Taze enerjilerin getirdiği hareketlilikle, isteklerinize hemen ulaşma arzunuz bugün yoğun olabilir. Bu haliniz dış imajınıza da yansıdığı için, sizi durdurmak neredeyse imkansız gibidir. Eğer bu enerjinizi olumlu yönde kullanabilirseniz, sizi her konuda ön plana getirebilir, her işin üstesinden kalkmanızı sağlayabilir. Fakat tam tersi sırf kendinizi düşünme anlamında kullanılırsa çevrenizle aranızda sorunlar yaşanmasına neden olabilir.

Günün bir başka enerjisi altında, duygusal güvencenizle ilgili meselelerde veya eviniz, yuvanız, ebeveynlerinizle alakalı her konuda, kafanızın içindeki düşünceleri lütfen sakin bir şekilde tekrar gözden geçirin. Son noktayı koymadan önce yapacağınız bu inceleme hem yaptıklarınızdan emin olmanızı hem de eksik hiçbir noktanın kalmamasını sağlayabilir. Zihinsel olarak yorgun olduğunuzu hissettiğiniz zamanlarda, sizi sakinleştiren her ne varsa ona yönelmeniz faydalıdır. ınatlaşmalardan uzak durun ve sizi kimsenin sinirli biri olarak görmesine izin vermeyin. Gün boyu yoğunluğunuz yüksek olabilir. Şimdiden bunun bilincinde olarak özellikle öğlen saatlerinden itibaren kendinize daha fazla dikkat ediniz.

Boğa
Sevgili Boğalar bugün özellikle öğle saatlerinde, parasal konularda, nasıl bir strateji belirlemelisiniz bunun üzerinde düşünmeniz yararlıdır. Kişisel ihtiyaçlarınız bugün gündem maddenizin başında yer aldığı için, yeniliklerde bulunarak, sıkıntılarınızın üstesinden gelebileceğinizi düşünebilirsiniz. Fakat bir yandan da risk almak istemezsiniz. Ayrıca işlerinizin bugünkü yoğunluğunuz nedeniyle en ufak bir olay karşısında, kolayca gerilim yaşayabilirsiniz. Çünkü belirlediğiniz planların bozulmasından hoşlanmazsınız. Dışardan destek bulmakta zorlandığınız için, tek başınıza kaldığınızı düşünebilirsiniz. Bütün bu durumlar enerjiler dolayısıyladır.

Madem bunu biliyoruz, o zaman sakin olmak, kendi kaynaklarınız ve gücünüze güvenerek hareket etmek daha faydalıdır. Akşam saatleri ise, sizin açınızdan biraz daha olumludur. ınancınız ve sabrınız sayesinde, etrafınızdaki insanlarla anlaşmaya çalışmanız kolaylaşır. Gün boyu yorulan bedeniniz doğal olarak dinlenme ihtiyacı duyabilir. Böyle anlarda duygusal konularda yaşadığınız bazı eksiklikler, hayatın ne kadar boş olduğunu düşünmenize yol açabilir. Benim tavsiyem bu düşüncelerden uzaklaşarak, bu saatlerde kendinizi ve ruhunuzu dinlendirmenizdir. Böylece güne daha zinde uyanabilirsiniz.

ıkizler
Sevgili ıkizler gün boyu burcunuzda seyrini sürdürecek Ay gezegeni sayesinde, kafanızın içindekileri, dikkatli hareket etmeniz halinde başarıyla sonuçlandırabilirsiniz. Bugünkü enerjileri olumluya dönüştürme gücüne sahip birkaç burçtan birisi de sizsiniz diyebiliriz. Vizyonunuzun genişlemesi adına özverili bir şekilde çalışmalı, hayata bakış felsefenizi pozitif yönde besleyecek kararlar almalı ve içinizdeki bazı sıkıntılı durumları dışarıya yansıtırken sözlerinize ve davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. ınsanlar arası fark gözetmeden, gayet hümanist duygularla hareket etmeniz faydalıdır. Bugün kişisel imaj evinizde yükselen enerjileriniz, girişimleriniz ve tercihleriniz konusunda son bir gözden geçiriş anlamı taşıyabilir.

Yurtdışı bağlantılı işler veya duygu dünyanızla ilgili konularda, neyi ne kadar istediğinizin altını çizmek açısından önemli bir gün olabilir. Bugünkü enerjilerden olumlu şekilde yararlanmak için öncelikle, yüreğinizin içindekileri güzel bir dille ve ılımlı davranışlarla göstermeye çalışmanız çok önemlidir. Günün diğer enerjileri altında, uzun zamandır üzerinde çalıştığınız işlerinizi tekrar bir gözden geçirebilirsiniz. Emin olamadığınız durumlar varsa bunları saptayabilir, başkalarına sunmadan önce düzeltmelerde bulunabilirsiniz.

Yengeç
Sevgili Yengeçler bugün, hedeflerinize varmak konusunda ve duygu dünyanızla ilgili her konuda kendinizi dış ortamlarda ifade ediş şekliniz biraz çekimser olabilir. Bu aralar ilgiye, şefkate ve değer görmeye o denli ihtiyacınız var ki, fakat bunu dile getirmeniz bugün oldukça zor görünüyor. Gün içinde düşünmek için fırsat bulduğunuz anlarda, neye ihtiyaç duyduğunuzu şu aralar sizi en fazla mutlu edecek olgunun ne olduğunu tespit etmeniz kolaydır. Mücadeleler yaşamış biri olarak, birinin gelip yaralarınızı sarmasını beklemeniz gayet doğal. Geri harekette olan Venüs şu aralar eskiye ait ne varsa önünüze getirebilir. Fakat siz tekrar geriye dönmektense, hayatın size yepyeni bir sayfa açmanız adına şans vermesini bekleyebilirsiniz.

Lütfen ne olursa olsun, ne kadar zor durumda olursanız olun, umudunuzu asla kaybetmeyiniz. Gün boyu parasal konularda ileriye dönük düşündüğünüzde, kendinizi pek güvende hissetmeyebilirsiniz. Hatta endişeli olabilirsiniz. Böyle durumlarda içinde bulunduğunuz şartları bir kez daha gözden geçiriniz, mantıklı düşünmeye çalışınız ve çevrenizde size destek olan kişilerle ilişkinizi güçlü tutmaya bakın. Böyle yaparsanız en azından psikolojik olarak kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Tam tersi durumda ise dış dünya ile aranızda bir duvar oluşabilir ve bu duvarı kimsenin aşması kolay olmayabilir

Aslan
Sevgili Aslanlar, gün boyu ıkizler burcunda seyredecek Ay gezegeni, kişisel ilgi alanlarınızı yeniden belirleme, potansiyel yeteneklerinizi sergileme, her türlü bağlantıyı kurma ve temasa geçmek açısından pozitif etkiler altında olduğunuzun göstergesi diyebiliriz. Başkalarına uymak zorunda olmadığınız gibi, isteklerinizi kabul ettirme yönünde bugün enerjiler sizden yana. Kültürel konularda bilgilenme ve bu bilgileri iş ve özel dünyanızda gösterme, fikirlerinizi aktif olarak sunabilme gücünüz yükselebilir. Mantıklı bir bakış açısı altında her problemi kolaylıkla çözebilir, topladığınız bilgileri belirli bir alana yönlendirebilir, çeşitli aktivitelerde boy gösterebilir objektif düşüncelerinizle takdir toplayabilirsiniz.

ış girişimleri açısından da etkili bir gün diyebiliriz. Dostlarınızdan destek görmeniz, onlarla bir araya gelmeniz, paylaşımlarda bulunmanız sizi keyiflendirebilir. Ayrıca bazı kişilerle iş anlamında bağlantı kurabilirsiniz. Katıldığınız bir program, kurs veya benzeri bir çalışma size yeni deneyimler yaşatabilir. ınternet sayesinde yeni arkadaşlarla tanışabilirsiniz. Fakat bunların uzun süreli olması çok zordur. Fakat neşeli ve aktif bir şekilde paylaşımlarda bulunmak sizi rahatlatabilir.

mısracım geçmiş olsun,dün sancın mı vardı,ben kolunda sırtındaki uyuşma için hastaneye gittin felan sandım.bu hafta gidecektin ya,şimdi nasıl oldun?oh ya keşke bizdede elektrikler gitse yerimseniben:dance:
angel ikram kalmamaış,bende peynirlisini seviyorum,yada N**** (Siyahi),arasını açıp önce kaymağını yiyorum,ay ay ne güzel mis,ama şimdi burçak aldım :sm_cool:

Başak
Sevgili Başaklar, bugünkü enerjiler altında, düşüncelerinizi çevrenizdeki kişilerle paylaşım ihtiyacınız oldukça yoğundur. Davranışlarınızla, sözlerinizle kendinizi gayet rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Eğitim ve iş hayatının gündelik temposu içinde, size hız ve aktivite kazandırabilecek bugünkü Ay enerjisini olumlu şekilde değerlendirmek için, öncelikle belli bir alana odaklanmanız, dağılmamanız gerekiyor. Ayrıca sizden farklı kişilerle görüş alışverişinde bulunurken, tartışma yaratabilecek durumlardan kaçınmak gayet faydalı. Sizin gibi mantıklı bir kişinin bu enerjinin bilincinde olarak gerekli dengeyi sağlayacağını düşünüyorum. Enerjinizin bir başka özelliği ise, mesleki konularda yoğun geçebilecek bir günü simgeliyor oluşudur. Her kafadan ayrı bir ses çıkması nedeniyle, gündelik temponuzda bazı kişilerle aranızda restleşmelerin görülmesi muhtemel.

ışinizle ilgili yenilikler konusunda, gayet iyi çözümler bulduğunuz halde, bunları ifade şeklinizin kararlılık içermesi son derece önemli. Yani dağılmanız halinde, galipken mağlup duruma düşebilirsiniz. Bu enerjinin etkisiyle, görevlerinizi yaparken kendinizi pek huzurlu hissetmeme durumu söz konusu olabilir. Ayrıca öyle yoğun bir gündeme sahipsinizdir ki, oturacak neredeyse beş dakikanız olmadığından, yorgunluğun üzerine bir de, işinizdeki stresini katarsak, gün içinde elinizden geldiğince dinlenme boşlukları yaratmak faydalı olabilir.

Terazi
Sevgili Teraziler bugün, mesleki konular üzerinde daha fazla yoğunlaşmanız mümkündür. Bunun başlıca sebebi, finansal yönden daha iyi kazanç elde etmek adınadır. Hassasiyetiniz yükselebilir, Hatta bazı kişilerle gerilimli durumlar yaşanabilir. Peki ne yapılmalıdır? Herşeyden önce ılımlı bir şekilde iletişimde bulunulmalıdır. Hani bir söz vardır. Köprüyü geçene kadar diye. Aynen öyle bir durumdasınız. Hoşunuza gitmeyen durumlar veya insanlar olsa bile, geleceğiniz açısından düşünerek özellikle bu kişilerle iletişiminize dikkat etmelisiniz. Günün diğer etkin enerjisi ise, detaylı olarak sürdürdüğünüz projeleriniz için ekip halinde çalışıyorsanız, başkalarıyla inatlaşmadan, işinizin selameti adına, en faydalı yöntem hangisi olur onu saptamanızdır.

Kısaca kişisel ego çatışmalarından uzak durarak, grubun çıkarları doğrultusunda hareket etmek en akıllıca yoldur. Bunun dışında kafanızın içindeki düşünceleri de, yine başkalarıyla bağlantı kurarak gerçekleştirmeye ve bu projeleri uygun bir şekilde sunabilmek için var gücünüzle eksiklerinizi tamamlamaya çalışmalısınız. Yoğunluk bugün fazlasıyla söz konusu olabilir. Maddi paylaşımlarınızla ilgili konularda olabilecek tersliklerde, bilinçaltınızın sizi kuşku ve kuruntulu düşündürmesine izin vermezseniz, günü faydalı şekilde geçirebilirsiniz.

Akrep
Sevgili Akrepler bugün, parasal konularda, uzun zamandır içinizde biriken öfkenizi, sıkıntılarınızı ve tüm geriliminizi dile getirmeye çalışabilirsiniz. Öyle durumlar oluşur ki, maddi olarak kendinizi yetersiz hissetmenin stresini yaşayabilirsiniz. Bu sert enerjiyle baş edebilmek zor olabilir ama en azından bunun farkında olarak bilinçli şekilde kendinizi düzenleyebilirseniz. Ayrıca bu enerjinin bir diğer etkisi ise, duygusal konularda da gerilimi arttırmasıdır. Hatta kimi Akrepler, yükselen burçları dolayısıyla, tek bir kişiye bağımlı kalmak yerine iki seçenek arasında hangisini tercih etmeleri gerektiğini bilemeyebilirler. Oysaki bunlardan ziyade uğraşmanız gereken konu, yeteneklerinizi hayata geçirerek, parasal sorunlarınızın üstesinden gelmeye çalışmanızdır.

Günlük enerjinin diğer bir etkisi ise, yakın çevrenizle olan sözel iletişiminizi zorlaştıracak oluşudur. Aslında o denli akıllıca planlarınız var ki, kendinize duyduğunuz güveni ön planda tutarak bunları ifade etmeye çalışsanız, hakikaten birilerinin dikkatini çekebilir. Onu için lütfen kendinizden şüphe etmeyiniz. Düşündüğünüz konularla ilgili, detayları bir kez daha ele alarak eksikleriniz var mı diye kontrol ediniz. Yoğun görüşmeler ve koşuşturmalar gün içinde görülebilir. Ayrıca, lütfen güvenmediğiniz insanlara planlarınızdan söz etmeyiniz. Yerin kulağı var atasözünü unutmayınız.

Yay
Sevgili Yaylar bugün, karşınızdaki kişi kim olursa olsun, işbirliğinde bulunmanız gerektiğini biliniz. Güçlü insanlarla olan ilişkiniz bugün oldukça işinize yarayabilir. Ortaklık ilişkisinde bulunduğunuz bazı kişiler sizi destekledikleri gibi, kimi zaman tam tersine hareket etmeleri de mümkündür. Bugün ortama ayak uydurma gününüz olduğu için, bu insanlarla çatışmaya girmemek akıllıca bir hareket olur. Gün boyu sürecek enerjiler ilişkinizi ilgilendiren konularda da inatlaşmalara sebep olabilir. Her iki tarafın da kendi dediğinde ısrar etmesi halinde, problem yaşanması mümkündür. Doğal olarak böyle bir durum zihinsel olarak gerginliklere sebep olabilir.

Ayrıca üzerinde uzun zamandır düşündüğünüz çalışmalarınız veya düşüncelerinizi ifade etmeye çalışırken, kendinizi tam anlamıyla yeterli hissetmemenin getirdiği stresi de hesaba katarsak hakikaten zorlu etkiler altında bir gün geçireceğinizi söyleyebilirim. Yapılması gereken, kendinize olan güveninizi yitirmeden, değerlerinize sahip çıkarak ve bunları ifade ederken de nezaket içinde davranarak iletişimde bulunmaya çalışmaktır. Bilinçaltınızda biriken bazı sıkıntıların sert tepkiler göstermenize neden olmaması için, dikkatli olmaya çalışınız. Böylece daha huzurlu bir gün geçirebilirsiniz.

Oğlak
Sevgili Oğlaklar bugün, mahremiyetinize gösterdiğiniz özen dikkat çekicidir. Sizi yakından ilgilendiren bir çok konuyu kendinizle başbaşa kalarak düşünebilirsiniz. Kimi zaman bu, mesleğinizle ilgilidir, bazen de duygu dünyanızla alakalıdır. Bu bakış açısı, sizin için neyin gerekli olduğunu saptamanız açısından yararlı olduğu gibi, şartlarınızı tekrar gözden geçirmeniz ve yapılması gerekenleri tespit etmeniz bakımından da faydalıdır. Tabi ki, düzeltilmesi şu an için imkansız olanlar keyifsizlik yaratabilir ve bu keyifsizlik nedeniyle gerginlik hissetmeniz de mümkündür. Böyle bir durum içinde olan Oğlaklar, ne olursa olsun özgüvenlerini kaybetmeden, gündelik tempo içindeki görevlerini yerine getirmeli, birlikte oldukları kişilerle yakın temaslarını sürdürmeli, günü olabildiğince sakin geçirmeye çalışmalıdırlar.

Bugün sizin için iş veya sorumluluk anlamında son derece yoğun bir gündür. Hatta iki ayağınız bir pabuca girecek dersem abartmamış olurum. Bütün bunları göz önüne alarak, çatışmalardan, tartışmalardan uzak durmalı, dinginliğinizi muhafaza etmelisiniz. Günün diğer enerjileri altında, işinizle ilgili alanlarda, yarım kalmış çalışmalarınızın üstünden bir kez daha gidebilirsiniz. Öne çıkarmak istediğiniz planların yeterince iyi olmadığını düşünerek sıkılsanız dahi bu sizi yıldırmasın. ışinize odaklandığınız takdirde hepsinden üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz.

Kova
Sevgili Kovalar gün boyu sürecek etkili enerjileriniz altında, merak duygunuz oldukça baskındır. Özellikle sosyal hayatın eğlenceli yanlarından faydalanmak, sınırsızca aşk yaşamak, özgürce kendinizi ifade etmek ihtiyacınız yüksek olabilir. Aşkı teninizde hissetmek ve her türlü hazzı yaşamaktan yana olabilirsiniz. Yani bugün hayatın zorlukları, karmaşası yerine keyif duygusu, keşifte bulunma arzusu sizi daha fazla sarabilir. Zihinsel faaliyetlerde bulunmak, bazen düşünmek yerine sadece dokunarak görerek anlamaya çalışmak isteyebilirsiniz. Açık fikirli olacağınız bugün, şaşırmak, hayretle bazı şeyleri gözlemlemek sizi mutlu edebilir.

Size bakan bir çift gözü üzerinizde hissetmek, hatta görmemiş gibi yaparak heyecan yaşamak bir çocuk gibi sizi keyiflendirebilir. Siz bugün bir yerlerde veya bir şekilde kısa veya uzun sürsün önemli değil, aşık olmak isteyebilirsiniz. Çünkü macera yaşamaya olan ihtiyacınız fazlalaşabilir. Eylemlerinizin temelinde dünyaya şahit olmak arzunuz yoğundur. ıyi ki yaşıyorum, hayat herşeye rağmen güzel ve ben çok mutluyum diyebilmeyi her zamankinden daha çok isteyebilirsiniz. Aynı anda birçok şeyle uğraşmak size sıkıntılarınızı unutturabilir. Tatsız her gerçekten uzak durmak için elinizden geleni yapabilirsiniz.

Balık
Sevgili Balıklar bugünkü enerjiniz, yuvanız veya özel yaşamınızla ilgili konularda, sizi rahatsız eden problemleri sözel olarak ifade etmeniz, yapmayı düşündüklerinizi yeniden gözden geçirmeniz veya neler yapılırsa, huzur bulursunuz gibi sorulara cevap bulmanızı sağlayıcıdır. Yalnız bütün bunları gerçekleştirmeye çalışırken sakinliğinizi ve her zamanki gibi empatinizi devrede tutmakta fayda var. Mantıklı bir şekilde olayları ele alabilir, geçmişte yaşananlardan ziyade şimdiye odaklanarak düşünürseniz özellikle ailevi veya özel hayatınızla ilgili konularda günü gayet olumlu bir şekilde değerlendirebilirsiniz.

Günlük enerjinizden yararlanarak, detaylar üzerinde fazla durarak zaman kaybetmektense, işlerinizi hızlı ve aktif bir şekilde gerçekleştirmeye çalışmalısınız. Yani zamanı, iyi değerlendirmek gerekir. Parasal konularda ise, aile bütçeniz doğrultusunda hareket etmeniz eğer tek başınıza yaşıyorsanız elinizdeki miktara göre kendinizi ayarlamanız faydalıdır. Akşam saatlerinde yoğun geçen bir günün ardından özel hayatınıza odaklanabilir, yuvanızla ilgili yapılması gerekenleri gözden geçirebilir, partnerinizle yakından ilgilenebilirsiniz. Belki bazı konularda beklentileriniz birbirinizle uyuşmayabilir. Ilımlı bir şekilde konuşursanız hiçbir sorun kalmaz.

mısracım geçmiş olsun,dün sancın mı vardı,ben kolunda sırtındaki uyuşma için hastaneye gittin felan sandım.bu hafta gidecektin ya,şimdi nasıl oldun?oh ya keşke bizdede elektrikler gitse yerimseniben:dance:
angel ikram kalmamaış,bende peynirlisini seviyorum,yada N**** (Siyahi),arasını açıp önce kaymağını yiyorum,ay ay ne güzel mis,ama şimdi burçak aldım :sm_cool:

Tatlım yarın sabah kardiyolojiye gideceğim,bir sonraki günde beyin cerrahisine.
Nasılsın bu arada?

Geldim canlarım.
Sabah tam açtım kk'yı elektrikler kesildi,şimdi geldi.
Bende kitap okudum biraz iyi oldu.Canan TAN'ın yeni kitabı 'EN SON YÜREKLER ÖLÜR' diğer kitapları gibi akışkan bir dil,sürükleyici bir anlatım 90.sayfadayım,heyecanla devamını okuyacağım.Tavsiye ederim şekerlerim.

hoşgeldin canım
nasılsın

ohh afiyet olsun

Tatlım yarın sabah kardiyolojiye gideceğim,bir sonraki günde beyin cerrahisine.
Nasılsın bu arada?

iyiyim canım ya,evimizi aldık sonunda,onlarla uğraşıyoruz,abonelik işlemleriyle vs.ben iyiyim şimdilik,mutluyum.eşimlede iyi sayılırım :asigim:
canım inşallah kötü bir durum yoktur,abiminde kolunda uyuşma vardı,beli ağrıyordu.doktor spor vermiş.küçükken belindeki bir yer gelişmemiş ondan kaynaklanıyor.masaja gidiyor

Angelcım şu ağrılarım haricinde iyiyim cnm,sen nasılsın?
Kocişle sıkıntıyı tatlıya bağladınız mı?

Back