Off cnm ya ne diyeceğimi bilemiyorum.
Şimdi flaş haberdede ikinci hüzünlü haberi okudum,helikopter bulunmuş 4 ölüyle birlikte:çok üzgünüm:
kızlar yeni geldim,geçmişi okuyamadım daha,yaralım her yerde oluyor bu haksızlıklar,demekki iyi olmayacaksın,kimsenin nazı geçmeyecek sana,insanlar bundan anlıyor malesef,restini çekmediğin sürece hep haksızlığa uğruyorsun,hep öyle olur.canım iş yerinden memnun değilsin,eşinin ailesinden de öyle.ama sen çok şanslı birisin,çünki çok iyi bir anne ve babaya sahipsin,hep senin arkanda olduklarını biliyorsun.canım hiç üzülme yaşın daha çok genç.hep gençleri eziyorlar.sen biraz sabırlı ol.Misraam...6 sene oldu.
Ilk geldigim zamanda, ise basladim, zamanla ispat ettim kendimi,sefimin en zor donemlerinde yaninda oldum ve daha çok çalistim (aniden asistani çekti gitti, o yasli adamin yaninda çalisan geri zekali oglan ise gelmedigi gunler) ve her sene daha çok çalistim...herkes benden çok memnun, gerek finansçilar, gerek musterilerimiz, gerekse herkes...
Bu sene tamam dedim, sefin yerine ben geçerim herhalde...Umitlendirmisti beni ustelik
Ama tamamen oyunmus bunlar
Sefim bana, isi ona verdim fakat yardima ihtiyaci olacak, bakalim nasil organize edecek ama sanirim bi kaç seyi sana verir dedi, bende ona, onun çöpü degilim. benide bu is yani bosluklari doldurmak gibi bir amacim yok. beni enterese etmiyor bu teklif deyince gozlerim doldu. sefim uzuldugunu biliyorum ama zamanla degisikler olacak goreceksin dedi
yuzune aptalca baktim...yani suan sana yalanlar savurduguma mi inaniyorsun dedi
evet dedim...herseyin tamamen palavra
cunku sen sefinligini sadece benimle yapiyorsun, cunku ben bir kadinim, ve Turkum dedim.
evet dedi...zayif bir patronum ben. onlara yuzum yok ama sana nazimi geçirebilirim cunku sen beni hep dinledin dedi.
e peki o zaman yinede ona verildi haketmedigi halde dedim
sustu
bende çiktim.
ya offff
Şimdi aybikemiz içn dua edelim dostlarım.Üzüntüden bebeğine birşey olmaz inşallah((Çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?