Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Misraam benide al yanina
Bende feci sekilde bunalimdayim
aman kızlar daraltı geldi zaten bana keyfim yok,:çok üzgünüm:Ay bari pazar gunu hava guzel olsa,
mangal yapma planlarimiz vardi pazar icin hava guzel olursa. :Saruboceq:
Canım dostum ne güzel olurdu,kadehleri tokuşturup ağlardık.
Şimdi aybikemiz içn dua edelim dostlarım.Üzüntüden bebeğine birşey olmaz inşallah((Çok korkuyorum
Allahim sen Aybikemizin bebisini koru, kendisini koru
Evet çok kotu birsey amcasini kaybetti, tum turkiye ve bizler gurbetçiler ayaktayiz ama ortada masum biricik yavru var
Onu koru Allahim
Ona bari birsey olmasin senağlama
mrb kızlar
çok üzüldüm ya ailelerine sabır versin
yaralım hakkınd ahayırlısı olsun
negüzel işin var
sağlıklısın.
çakırcım bence de sağlık önemli olan,gerisi boş,işte önemli tabi,böyle seni aptal durumuna düşüren insanlara gıcık oluyorsun.ee bütün işi senin üstüne yüklesinler,şefliği sana vermesinler sonra,yaralım olsun napalım sağlık olsun.bir dahakine.canım çalıştığın yer özel bir şirket sanırım.kamu kurumu felan değil değilmi?
kaydirigubbakcemile,aman hiç keyfim yok,neşelendiremiyorumda :1no2:,
angel canım haberlerde resmi bir açıklama yapılamadı diyor.ama bir haber kanalındada öldü deniyor.ne yazık ki ne yazık ya :1no2:
no problem kızlar kendimize gelelim.bu psikolojiyle kesin alşam eşimle kavga ederim.telefon görüşmemizde sinyali geldi zaten :1no2:,neyse değişik konulardan bahsedelim
valla millet 2.ciyi doğuruyor kızlar,demet şenerden bahsediyorum.nasılda doğumdan sonra eski kilosuna döndü pes ya,şimdi ikincide doğmuş.hemde normal doğum ya süper,kıskandım valla
angel canım haberlerde resmi bir açıklama yapılamadı diyor.ama bir haber kanalındada öldü deniyor.ne yazık ki ne yazık ya :1no2:
no problem kızlar kendimize gelelim.bu psikolojiyle kesin alşam eşimle kavga ederim.telefon görüşmemizde sinyali geldi zaten :1no2:,neyse değişik konulardan bahsedelim
valla millet 2.ciyi doğuruyor kızlar,demet şenerden bahsediyorum.nasılda doğumdan sonra eski kilosuna döndü pes ya,şimdi ikincide doğmuş.hemde normal doğum ya süper,kıskandım valla
sahi ya yarın tatil kızlar.2 gün oh mis ya hihoyyythihoyyyt,azcık ders çalışırım,sonra kocişle gezeriz,kavga etmek yok ama,:asigim:evet canım saglıklı olmak ve huzurlu olmak
çok öenmli
helede bu zamanda özel sektörde çalışmak
çok değişik
herkes birbirinin ayagını kaydırmak istiyor.
dirimcim gözün aydın yarın tatill
hadi neşelen yarın tatilll
ah bak yaramı deştin.bence sağlıklı olması çok yemeyle alakalı değil,bir çok bayan,çocuğa değilde kendine yarayan şeyleri yiyor.sonra alıyor 20-30 kiloyu.babama anlat sen bunu,baba ebru şallı 7 kilo almış.nur topu gibi birçoçuk doğurmuş desem,cinleri tepesine gelir.Alakası bile yok ama,babam çağla şikeli televizyonda ne zaman görse işte dirim buna özeniyor diyor.ne alakası var.hiç aklıma bile gelmesi fisfisfisevet ya
nasıl eski kiloya ulaşıyorlar
negüzel saglıklıda oluyor çoçukları
ebru şallı 7 kilo almış hamileyken şaka gibi aynı
dirimim sen ne kadar evliisn
düşünüyomusun bebek
Hayret bisi...hamilelikte 7 kilo almak...ben olsam 30 kilo alirim
bugun iyi bir gun degil
daha guzel gunlerimiz olacak insallah