Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Bugün inanılmaz derecede içim sıkılıyor arkadaşlar.Şöyle deniz kenarına gidip içesim var Yanımada para almamışım

Ay bari pazar gunu hava guzel olsa,
mangal yapma planlarimiz vardi pazar icin hava guzel olursa. :Saruboceq:
aman kızlar daraltı geldi zaten bana keyfim yok,:çok üzgünüm:
ayrıca şu uçak kazasına da çok üzüldüm.yaralım 1 önceki sayfada da yazdım görmedin sanırım :çok üzgünüm:,olan olmuş canım,olmuşa çare yok,kimseye iyi olmayacaksın,ezilmeyeceksin.her istediğini yapmayacaksın.İyi bir anneye babaya sahipsin.bence mutlu olmalısın.ama yinede bu iş hayatı insanın canını yeterince sıkıyor:1no2::çok üzgünüm:

Dirimim canimsin
Seni çok çok operim ailemle ilgili soylediklerinden dolayi
Onlar benim yasamam sebebim zaten.

Misraacim hosçakal gulum

Enkazin fotograflarini gormedim hala...Ne kadar aciz bizim turkiye ? Vatandas helikopteri buluyorda, koskoca arama ekipleri bulamiyor
Insanlar donarak can verdiler
Vicdansizlik bu

mrb kızlar
çok üzüldüm ya ailelerine sabır versin

yaralım hakkınd ahayırlısı olsun
negüzel işin var
sağlıklısın.

çakırcım bence de sağlık önemli olan,gerisi boş,işte önemli tabi,böyle seni aptal durumuna düşüren insanlara gıcık oluyorsun.ee bütün işi senin üstüne yüklesinler,şefliği sana vermesinler sonra,yaralım olsun napalım sağlık olsun.bir dahakine.canım çalıştığın yer özel bir şirket sanırım.kamu kurumu felan değil değilmi?
kaydirigubbakcemile,aman hiç keyfim yok,neşelendiremiyorumda :1no2:,

Şimdi aybikemiz içn dua edelim dostlarım.Üzüntüden bebeğine birşey olmaz inşallah ((Çok korkuyorum

inşallah canım inşallah bebeğe bişey olmaz
ben bi bankaya gidip geldim de kesinleştimi ölümler :-((((

Allahim sen Aybikemizin bebisini koru, kendisini koru
Evet çok kotu birsey amcasini kaybetti, tum turkiye ve bizler gurbetçiler ayaktayiz ama ortada masum biricik yavru var
Onu koru Allahim
Ona bari birsey olmasin senağlama

amin :Saruboceq:

mrb kızlar
çok üzüldüm ya ailelerine sabır versin

yaralım hakkınd ahayırlısı olsun
negüzel işin var
sağlıklısın.

mrb cnm
bugün topikimizin hiç keyfi yok
sen nasılsın

angel canım haberlerde resmi bir açıklama yapılamadı diyor.ama bir haber kanalındada öldü deniyor.ne yazık ki ne yazık ya :1no2:
no problem kızlar kendimize gelelim.bu psikolojiyle kesin alşam eşimle kavga ederim.telefon görüşmemizde sinyali geldi zaten :1no2:,neyse değişik konulardan bahsedelim
valla millet 2.ciyi doğuruyor kızlar,demet şenerden bahsediyorum.nasılda doğumdan sonra eski kilosuna döndü pes ya,şimdi ikincide doğmuş.hemde normal doğum ya süper,kıskandım valla

evet canım saglıklı olmak ve huzurlu olmak
çok öenmli
helede bu zamanda özel sektörde çalışmak
çok değişik
herkes birbirinin ayagını kaydırmak istiyor.

dirimcim gözün aydın yarın tatill
hadi neşelen yarın tatilll

evet ya
nasıl eski kiloya ulaşıyorlar
negüzel saglıklıda oluyor çoçukları

ebru şallı 7 kilo almış hamileyken şaka gibi aynı

dirimim sen ne kadar evliisn
düşünüyomusun bebek

sahi ya yarın tatil kızlar.2 gün oh mis ya hihoyyythihoyyyt,azcık ders çalışırım,sonra kocişle gezeriz,kavga etmek yok ama,:asigim:
çakırcım canım arkadaşım iyi aklıma getirdin kız :sm_cool:

evet ya
nasıl eski kiloya ulaşıyorlar
negüzel saglıklıda oluyor çoçukları

ebru şallı 7 kilo almış hamileyken şaka gibi aynı
ah bak yaramı deştin.bence sağlıklı olması çok yemeyle alakalı değil,bir çok bayan,çocuğa değilde kendine yarayan şeyleri yiyor.sonra alıyor 20-30 kiloyu.babama anlat sen bunu,baba ebru şallı 7 kilo almış.nur topu gibi birçoçuk doğurmuş desem,cinleri tepesine gelir.Alakası bile yok ama,babam çağla şikeli televizyonda ne zaman görse işte dirim buna özeniyor diyor.ne alakası var.hiç aklıma bile gelmesi fisfisfis

Hayret bisi...hamilelikte 7 kilo almak...ben olsam 30 kilo alirim
bugun iyi bir gun degil
daha guzel gunlerimiz olacak insallah

Hayret bisi...hamilelikte 7 kilo almak...ben olsam 30 kilo alirim
bugun iyi bir gun degil
daha guzel gunlerimiz olacak insallah

çok hoşsun ya yaralım.sen 30 kilo mu alırsın,Allah korusun.canım ben şimdi 48 kilo felanım.neyse 50 de.50+30=80 kilo ne demek ya.doğum yapmaya karar verdiğim zaman kilo almış olsam.nerdeyse 100 e yaklaşıcam.aman tanrım.doğum korkusunu bıraktım.kilolar canımı sıkıyor.sağlığın bozuluyor.yediklerine,sporuna dikkat etmek lazım.yük hep bayanların üzerinde ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…