Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

henüz bulamadım ancak hafta sonu bakabliyorum bu haftasonu bakıcam inş. bulurum tepe home diye bir yer var ama ordada farklı modeller var ama gözüm o tuzlukda :)))

2010 ağustos istiyorum ama bizimki sonbahar olsun dior bizde eylül olsun o zmn dedik bnm numaralara takıntım var madem öle 20.10.2010 olsun sanki 2010 2010 gibi ouyor gibi demiştim ama biraz daha öncede olabilir cnm

Hımm daha varmış çok fazla çeyiz alma cnm.Birçoğu kullanılmıyor dolapların içinde bekliyor inan.
En çok kullanılanlar nevresimler.
Örneğin 4-5 çeşit tuzluk alma.
2 den fazla sakın yemek takımı,tencere alma.
Kocaman kocaman mutfak robotu vs alma,bir rondo bir blendır al yeter.

anladım verdiğin bilgiler için tsker ederim evt bende öle düşünüyorum şuan herşeyim hazır ama ufak tefek ihtiyaclar kaldı nevresim vs. gibi bikaç tane aldım ama aklım sarevde kısmetse onuda alıcam :1hug:

mısracım azcık bir işim vardı hallettin.2 sayfa kadar geçmişi okuyordum hihoyyyt

Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Sizin oralari bilmem ama burada hava kotu bugun. benneyaptımki

selam sensi nsılsın nasıl gidiyo canım hihoyyyt
kızlar ben çıkıyorum anne ve babamla buluşacağım.üf kızlar inşallah herşey zamanla yerine oturur.hem iş,hem özel hayatım.sıkıldım artık

Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Sizin oralari bilmem ama burada hava kotu bugun. benneyaptımki

günaydın sensicim bizler orta halli idare ediyoruz sen nasılsın

Anlatın hadi birşeyler birazdan yemeğe gideceksiniz zaten

bizim yemek saati 12:45 canımcım daha var zaten canım da hiçbişey istemiyor off herşey üstüme geliyor ben napıcam mısraacım
akıl ver çünkü sen kafa tamircisisinyadelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…