canım kayınvalidemgil uzak oturuyor ama haftada en az bir kere en çokta iki kerehihoyyyt gideriz.kaydirigubbakcemile3,annemgil çok şükür yakın zaten,öyle yuvarlanıp gidiyoruz işteben burdayım kızlar
siteye girmek biraz zor oldu ya
dirimcin sen nekadar şanslısın ya
negüzel annengil kayınvalidengil gidip
yemek yiyorsunuz yakınsıznız galiba.
birde çalışınca akşam gelip yemek yapmak zor olur.
canım inşallah çalışmanın karşılığını alırsın,emeklerin boşa gitmez,:Saruboceq:evet Dirimim çok zor geçti bizim için son aylarimiz ailelerimizle...unuturmuyum hiç...
Arkadaslarim, dostlarim ben çikiyorum maalesef site çok kotu ilerliyor, ve surekli hata var
o yuzden sizinle sohbet edemedim ama yarin burdayim
yanliz sizden ricam...yarin sabah sefimle ozel bir gorusmem var, bu gorusmede olumlu ve olumsuz herseyi konusacagiz, ayrica bana daha onemli bir is pozisiyon prim verecekmi onlar konusulacak
heyecanliyim...artik sef pozisiyonuna geçmek istiyorum bunun için hep çalistim ama iste
bakalim yarin...
hepinizi çok çok operim
kendine iyi bakin kucak dolusu sevgiler
ayrica o helikopter için dua edelim
günaydın canım nasılsın?dün kaynatmışsınız,mısırdanın evlilik yıldönümüymüş,ama ben pastanın resmini göremedim :çok üzgünüm:günaydınn canlarım
dirimcim mısraacım günaydın nasılsınız
mısraacım burç içn teşekkürleryerimseniben
Günaydın angelcım,iyi olmaya gayret ediyorum ah birde şu ağrılarım olmasa
günaydın canım nasılsın?dün kaynatmışsınız,mısırdanın evlilik yıldönümüymüş,ama ben pastanın resmini göremedim :çok üzgünüm:
Günaydın angelcım,iyi olmaya gayret ediyorum ah birde şu ağrılarım olmasa
Angel niye moralin bozuk cnm?
hiçbişey yoluna girmiyor çünkü sanki bugünlerde evliliğimin üstünde kara bulutlar var sanki birisi bize büyü yaptı :çok üzgünüm:senağlamaÇok üzgünüm çoook
canım sakın öyle düşünme,düzelemeyecek şeyler mi?bak biraz önce eşimle tartıştım.aman üf ya,diyorum bazen bekarlık ne güzeldi.:çok üzgünüm:
Ayyy cnm kıyamam sanmaki bizimki çok düzgün.Ben bu denli kısa süre içerisinde çok büyük badireler atlattım.Sen sonradan aramıza katıldığın için tanık olamadın.Şimdi toparlamaya çalışıyor eşim ama bazı şeyler yerine konmuyor .
mısra canım inşallah düzelir,sık dişini biraz.haftaya belli olsun neden ağrıdığı.hemen tedaviye başlarsınız.bende geçen rahatsızlandım doktor endoskopi olmadan ilaç veremem dedi,hayret bişey tam 1.5 hafta istifra ettim,vermedi ilaç,sen de sık dişini fizik tedavi felan verir sanada sanırım
Angel canım niye moralin bozuk,işle ilgili mi yoksa,kızlar benimde moralim bozuk aileyle ilgili,aman haftasonu gelsede biraz kafamı dinlesem :çok üzgünüm:
canım ya ne güzel bir tesadüf kaydirigubbakcemile2,bak bende kovayımkaydirigubbakcemile2,eşime doğum günümü 1 ay kala hatırlatmaya başlıyorum,eşim çok unutkan,ama doğum günümde çok güzel bir jest yaptı kaydirigubbakcemile2:asigim:günaydın kızlar nasılsınız
mısraaa burç için teşekkürler bende kovayım kaydirigubbakcemile2
mısırdan ellerine sağlık pasta güzel gözüküyo inş eşinde unutmamıştır yıldönümünüzü güzel bi gün geçirirsiniz.
bizim eşimle doğumgünlerimiz aynı o yüzden hatırlaması gereken bi evlilik yıldönümü var unutmaz heralde
her ay dönümünde tatbikat yapıyoruz zaten sırnaşık şey
bilmiyorumki düzelecekmi düzelmeyecekmi:1no2:
her dargınlık her tartışma insandan bişey götürüyor zaten geride getirmiyor mısraacım
ama ailelerde girince işin içine iyice içnden çıkılmaz bi hal alıyor
canım anlatırım sonra şimdi benimde keyfim yok,yengeme kızgınım,neyse çok konuşmayayım,yengem yüzünden abilerim birbirine düşecek çok kızıyorum çoksenin ailen için neden moralin bozuk canımcım
canım ya ne güzel bir tesadüf kaydirigubbakcemile2,bak bende kovayımkaydirigubbakcemile2,eşime doğum günümü 1 ay kala hatırlatmaya başlıyorum,eşim çok unutkan,ama doğum günümde çok güzel bir jest yaptı
kaydirigubbakcemile2:asigim:
kıslarr bende kova burcuyum 16 şubat
canım anlatırım sonra şimdi benimde keyfim yok,yengeme kızgınım,neyse çok konuşmayayım,yengem yüzünden abilerim birbirine düşecek çok kızıyorum çok
annemle babamda farkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?