Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım kayınvalidemgil uzak oturuyor ama haftada en az bir kere en çokta iki kerehihoyyyt gideriz.kaydirigubbakcemile3,annemgil çok şükür yakın zaten,öyle yuvarlanıp gidiyoruz işte

canım inşallah çalışmanın karşılığını alırsın,emeklerin boşa gitmez,:Saruboceq:
dualarım seninle canım,haber ver bize

ayyyyy canım arkadaşım benim burcum kova sabah sabah ne güzel oldu,çayımı içerken okurum muckkk kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
günaydınn canlarım
dirimcim mısraacım günaydın nasılsınız
mısraacım burç içn teşekkürleryerimseniben
günaydın canım nasılsın?dün kaynatmışsınız,mısırdanın evlilik yıldönümüymüş,ama ben pastanın resmini göremedim :çok üzgünüm:

Günaydın angelcım,iyi olmaya gayret ediyorum ah birde şu ağrılarım olmasa

canım yok mu bunun çaresi,sanırım haftaya belli olur,boyun fıtığıda olabilir,Allah göstermesin,eniştemde de var kolları felan uyuşuyor,Aman Allah göstermesin :1no2:

Evet cnm büyük ihtimalle boyun fıtığı dedi genel cerrah,sadece kollarım değil sırtım-bileğim-elim-göğsüm her yerim uyuşuyor.Sol tarafımla bişey tutamıyorum

günaydın canım nasılsın?dün kaynatmışsınız,mısırdanın evlilik yıldönümüymüş,ama ben pastanın resmini göremedim :çok üzgünüm:

günaydın canım biraz moralim bozuk sen nasılsın
mısırdanın evlilik yıldönümü bugün ama o dünden bütün hazırlıklarını bitirdi:asigim:

Günaydın angelcım,iyi olmaya gayret ediyorum ah birde şu ağrılarım olmasa

canım benim inş en kısa zamanda geçecek kötü bişey çıkmıcak merak etme
dualarımız seninle:Saruboceq:

mısra canım inşallah düzelir,sık dişini biraz.haftaya belli olsun neden ağrıdığı.hemen tedaviye başlarsınız.bende geçen rahatsızlandım doktor endoskopi olmadan ilaç veremem dedi,hayret bişey tam 1.5 hafta istifra ettim,vermedi ilaç,sen de sık dişini fizik tedavi felan verir sanada sanırım
Angel canım niye moralin bozuk,işle ilgili mi yoksa,kızlar benimde moralim bozuk aileyle ilgili,aman haftasonu gelsede biraz kafamı dinlesem :çok üzgünüm:

hiçbişey yoluna girmiyor çünkü sanki bugünlerde evliliğimin üstünde kara bulutlar var sanki birisi bize büyü yaptı :çok üzgünüm:senağlamaÇok üzgünüm çoook

canım sakın öyle düşünme,düzelemeyecek şeyler mi?bak biraz önce eşimle tartıştım.aman üf ya,diyorum bazen bekarlık ne güzeldi.:çok üzgünüm:

Ayyy cnm kıyamam sanmaki bizimki çok düzgün.Ben bu denli kısa süre içerisinde çok büyük badireler atlattım.Sen sonradan aramıza katıldığın için tanık olamadın.Şimdi toparlamaya çalışıyor eşim ama bazı şeyler yerine konmuyor .

günaydın kızlar nasılsınız
mısraaa burç için teşekkürler bende kovayım kaydirigubbakcemile2
mısırdan ellerine sağlık pasta güzel gözüküyo inş eşinde unutmamıştır yıldönümünüzü güzel bi gün geçirirsiniz.
bizim eşimle doğumgünlerimiz aynı o yüzden hatırlaması gereken bi evlilik yıldönümü var unutmaz heralde
her ay dönümünde tatbikat yapıyoruz zaten sırnaşık şey

canım sakın öyle düşünme,düzelemeyecek şeyler mi?bak biraz önce eşimle tartıştım.aman üf ya,diyorum bazen bekarlık ne güzeldi.:çok üzgünüm:

bilmiyorumki düzelecekmi düzelmeyecekmi:1no2:

her dargınlık her tartışma insandan bişey götürüyor zaten geride getirmiyor mısraacım
ama ailelerde girince işin içine iyice içnden çıkılmaz bi hal alıyor

senin ailen için neden moralin bozuk canımcım

günaydın kızlar nasılsınız
zkysn aynı günmü negüzel tesadüf
ben çenemi tutamadığım için doğum günümden önce zaten hatırlıyor
normaldede unutmaz ama seneye hiç konusunu açmayacam bakalım ne yapacak

canım ya ne güzel bir tesadüf kaydirigubbakcemile2,bak bende kovayımkaydirigubbakcemile2,eşime doğum günümü 1 ay kala hatırlatmaya başlıyorum,eşim çok unutkan,ama doğum günümde çok güzel bir jest yaptı kaydirigubbakcemile2:asigim:

senin ailen için neden moralin bozuk canımcım
canım anlatırım sonra şimdi benimde keyfim yok,yengeme kızgınım,neyse çok konuşmayayım,yengem yüzünden abilerim birbirine düşecek çok kızıyorum çok
annemle babamda farkında

tamam canım ne zaman istersen o zaman anlat
zaten geldimi herşey üstüste gelir sıkıntıda kederde sevinçteÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…