Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Ben d.kontrol hapı kullanmıyorum cnm çakır ve yaralım kullanıyor.
Ama bu konuda bilgim var aklına takılan birşey varsa sorabilirsin.

canlarım şimdi ben nikah işlemleri için kontrol olduğumdan doktor microgynon hapını verdi dediki ilk tablet korumaz tam dikkatli olun dedi hapıı en son geçen hafta cuma almıştım ve diğer tablettende ilk hapımı bugün aldım ikinci tablet tam korur mu

Sevgili dostlarim,
hem gunaydin demeye hemde sizden guç almak için girdim
çok gerginim yaa...
asiri bir yagmur var usteli insanin içi geçiyor...

Angelim, Dirimim, nedir sorunlariniz ? hayirdir insallah
Pinarcim ve Stellacim hosgeldiniz guzeller
Misirdanim, yildonumunuz kutlu olsun be guzelim, Allah daha nice yillari nasip etsin mutlu yuvanizda.
Misraam, canim benim, uzuluyorum bu agrilarindan dolayi cunku benim kolumda ayni ve duzelme yok, sanci nedir bilirim, insallah haftaya belli olur ve kotu birsey çikmaz.

Simdi çikiyorum, kahvemi aliyim...20dk sonra girerim sefimin ofisine.
Operim sizleri çok
Ogleden sonra gelirim insallah

günaydın canımcım
hiç gerilme herşey güzel olcak merak etme
bizde merakla güzel haberlerinizi bekliyoruza.s.

Pınarcım aslında d.kontrol hapları ilk kullanılmaya başladığı andan itibaren korumaya başlıyor.Tabi vücudun alışma süresi gözönüne alınarak,birde ilk kez kullanacakların hap alımını aksatacağı düşünülerek dr lar tedbirli olun diyorlar.ıkinci tablet kesinlikle korur merak etme.Ancak biliyorsundur mutlaka ara verme dönemi var o günlerde dikkatli olmanız gerekiyor,başka bir korunma yöntemini seçmelisiniz.

Yaralım hiç merak etme tatlım herşey istediğin gibi olacak.

yaralım iyi haberlerini bekliyoruz,canım kolay gelsin

canım ben de tam bilmiyorum.aslında 1 kutu koruyor,ama garantiye almak için 2 kutu dan sonra korur deniliyor.anlamadığım eskiler hiç böyle yapmazmış.düğünden 1-2 ay önce kullanmaya başlamazlarmış.düğün günü verilirmiş hap korusun diye

Cssa hoşgeldin cnm.Hazırlıklar tamam herhalde.Mamalardan birazda bana gönder yiyeyim hihoyyyt

Hoşgeldin cnm,aramıza yenimi katıldın?Tanıştık mı?

hşb. cnm tanıştık gibi ben çeyiz topiğinden hatta bnm istediğim tuzluklar sende varmış hatırladınmı kaydirigubbakcemile2 bende seni çeyiz topiğinden tanıyorum ama artık evlenince bizi ziyarete gelmiyorsun sanki fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…