Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hmm ama merak ettim ben şimdi:)
inş çookk güzel bi akşam ve gece geçirirsiniz canıımmm

OOO pastalar yapılmış süper olmuş üzeride çok şirin olmuş.Hediyeside alınmış çok hoş.Nice senelere tatlım.

Cssa kolay gelsin cnm.ıkram ne hazırlayacaksın?

ee pastayı nasıl saklıcaksın canım??
inş unutmaz canım inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

misafir ağırlamaya başlıyorsun yavaş yavaş
şimdiden kolay gelsin.

mısracım Rabbime çok şükür melek gibi iki anneye sahibim birisi kendi ennem birisi kayınvalidem inş hep böle çookk ii anlaşırız.canlarım ikiside bana kıyamadığı için börekleri annem poaçalarıda kayınvalidem yapcak bende akşam yatmadan etimek tatlısı yapcam tavuk göğsülü olandan bide patates salatası yapcam onunda patateslerini soydum haşlıcam birasdan yeşilliklerinide doğradım ki sabah kolay olsun die işte böle tatlım

ee pastayı nasıl saklıcaksın canım??
inş unutmaz canım inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

pastayi buzdolabin en kosesine sakladim bile kocisimin buzdolabini kurcalama huyu yoktur allahtan
hediyesinide camasir odasina sakladim delikafadulden
sabah onden once uyanip son hazirliklari yapicam ve gecen sene ayni gun evet dedigimiz saat olan 9 da operek uyandiricam tabi ilk dansimizi yaptigimiz sarki esliginde :asigim::asigim:

Çokkk şanslıymışsın cnm,bizde nerdeeeeeeeeeeeeee?
Tatlım salata için çokk erkenmiş nasıl saklayacaksın,patatesler kararır,yeşillikler buruşur????????Yarın öğleyin yapsaymışın iyiymiş.Neyse vardır bir bildiğin belkide cnm

canım yeşillikleri bi kavanoza koyup kapağını kapatıp dolaba koyunca bişi olmuo patatesleride hava almayan bi kaba koycam inş bişi olmas canım daha önce olmamıştı ama bakalım

inş unutmamıştır ama unutursada üzülme çok vee o düşündüğün ortamı kesinlikle unutsada untmasada yap kazanan sen olursun tamam mı canım sakın o untmuş die yapmaktan vazgeçme

şu adet dönemim yaklaştığında
bir açıkıyorum bir açıkıyorumm
anlatamam
yarın bende yeşil fasulye yapacagım
şimdiden planladım.
ne yemek yapagını insan
bilince daha kolay oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…