Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

sekerim sen becerikli kadinsin kalkarsin altindan kaydirigubbakcemile5

Ay vallaha tam tersi canim yaa, cok beceriksizim elim de hic yatkin degil bu yemek islerine. Azicik anama cekseydim ne olurdu sanki. senağlama

Birde ben dun gundeydim okadar cok sey yapmislar ki bende mutlaka cok yapmam gerekicek. Ve gelecek olanlarin nerdeyse hepsi ilk defa geliyorlar bana ve cok pinpirikli tiplerden herseyi inceleyip kolay kolay birsey begenmeyenlerden, herseye bir kulp takanlardan. kafamçokkarıştı
O yuzden bende diyorum once ne yapacagima karar vereyim bari o konuda kafam rahat olsun, vakit varken bakinirim neler yapabilirim diye.

ne beceriklisi ya,evlendikten sonra başladım yapmaya kaydirigubbakcemile3:1rolleyes:
sadece çok sakinim,yengem çok telaşlıdır benim,evlendikten sonra gelen misafirlerine bişeyler hazırlarken börek yanmış,keki kabarmamış,poçaçası taş gibi olmuş vs..hihoyyyt

Abow ayni ben iste, birde ben bu konuda kendime guvenmiyorum.
Bende evlendikten sonra basladim yapmaya ama kimisinin eli yatkindir kimisinin degil, benimkisi hic ama hic degil.
Ve mesela deniyorum ve olmuyor ya daha cok guvensiz oluyorum tekrar denemeye gozum tutmuyor. :çok üzgünüm:
Neyse annemden veya yengemden yardim isterim artik yoksa tek basima zehirlerim sonra gelenleri Allah korusun. kaydirigubbakcemile3

sensicim,haftasonu benimde misafirlerim gelecek,ama seninkiler gibi pimpirikli değil.neden telaş yaptığını şimdi daha iyi anlıyorum.
ben elmalı pasta,ıspanaklı börek,sadrazam lokumu,kısır,küçük simitlerden(kandil simidi),meyveli yaşpasta yapmayı düşünüyorum,
sakin ol sanki onlar çok mu güzel yapıyor :dilcikar:

tabiki iste canım bak geçen ay misafirlerimiz geldi,anneme ıslak kek ve yaprak sarması yaptırdım.diğerlerinide ben yaptım.yaprak sarması da güzel oluyor ya olsada yesek.

Sensi'cim sakin ol bitanem ne o telas ??
Basarirsin merak etme guzelim
Annenin de fikrini al bence, ve oda yapabilirse bir iki çesit yapsin
Sende liste tut...ona gore malzemelerini al ve bir ikisini denemeye çalis bi kaç gun once
Az olsun guzel olsun bence
10 çesit yapacak halin yok ya

tabiki iste canım bak geçen ay misafirlerimiz geldi,anneme ıslak kek ve yaprak sarması yaptırdım.diğerlerinide ben yaptım.yaprak sarması da güzel oluyor ya olsada yesek.

Bende sarma da yapayim diyordum zaten.
Dunde cicek dolmasi yedim cok guzeldi, onu da sever misin?

ayy kıslar hastayım size ya
bu ne çok çeşit bu ne yemek aşkı bu ne misafir aşkıkaydirigubbakcemile
ay sizin yanınızda kendimi iyice asosyal hisstmeye başladımÇok üzgünüm çoook

Evet canim bende senin gibi dusunuyorum o yuzden simdiden belirleyim hepsini dedim. 10 cesit olmasa bile en az 7 cesit olmasi gerekir dunde 7/8 cesit civarindaydi. :1shok:

Kizlar ben hava bukadar guzelken bi carsiya cikim, sonra gorusuruz.

Tskler moral icin. :1hug:
a.s.

Kiz Angelim sende abartma yahu
Benim oyle uzun zamandir yuklu misafirim gelmiyor çok yorucu oluyor ya...
Ben aileleri yemege almistim anaaa hatirlarim ilk davetlilerimi...nasil panik yapmistim yaa
Sensi gerek yok bu kadar strese panige bence

Kisir
Makarna salatasi
mercimek koftesi
peynirli yufkadan borek
ispanakli çarsaf boregi
sarma
tiramisu
yas pasta
halka simit
kurabiye
elmali tart yada meyveli tart
çikolatali kek
islak kek
patates salatasi
anammm gordun mu Sensi'cim, ne kadar çok çesit varmis
daha da var biliyorsun
Misraa gelsin o sana guzel bir liste hazirlar bence

Kiz Angelim sende abartma yahu
Benim oyle uzun zamandir yuklu misafirim gelmiyor çok yorucu oluyor ya...
Ben aileleri yemege almistim anaaa hatirlarim ilk davetlilerimi...nasil panik yapmistim yaa
Sensi gerek yok bu kadar strese panige bence

yok canımcım valla abartmıyorum yani burda kızlardan hemen hergün en az birinde misafir var yani çok güzel bişey bana hep misafirler hafta sonu gelir ve ayda bir ancak misafir ağırlarım ondan diyorum ya ben galiba asosyalim diye ne bilem:1no2:

Bende sarma da yapayim diyordum zaten.
Dunde cicek dolmasi yedim cok guzeldi, onu da sever misin?
canım ben çiçek dolmasını çok severim aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama.çiçeğin içini biber dolmasının içi gibi hazırlıyosun.annem çiçek dolmasını sütle pişirir.su yerine süt koyar.mis mis
ayy kıslar hastayım size ya
bu ne çok çeşit bu ne yemek aşkı bu ne misafir aşkıkaydirigubbakcemile
ay sizin yanınızda kendimi iyice asosyal hisstmeye başladımÇok üzgünüm çoook
ay bende gerçek hastasın sandım önce,kaydirigubbakcemile3bugün çok çalıştım heralde.ya da dünün yorgunluğudur.
mısracığım dün mantarları soteledim.tepsiye en alta patatesleri(kekik,pulbiber,tuz,yağ ile terbiye ettim.biberleri,soğanları dizdim.en üstte de haşlamış olduğum tavukları(tavukları salça,yağ,kekik,tuz,pulbiberle terbiye ettim.)aralara sarımsak ve mantarları attım.sonra su ekledim.yanına pilav mis oldu canım.

ya ayrıca ben hala öğrenemedim şu çoklu cvp vermeyi
dirimcim bide sen anlatırmısın şu 3 kişiden birdenalıntı yapıp cvp vermeyi

Canim benim sen calisiyorsun nasil sana misafir gelecek ki.
Ben calismadigim halde bana da sik gelmezler hatta cok nadir gelirler diyebilirim.
Bu gelecek olan insanlar hicbiri gelmedi daha bana ilk defa gelecekler onda da toplu halde geliyorlar.
Yani kadinlarin herzamanki altin/para gunu gibi birsey olacak o gun,
birtek altinim/param eksik olacak tuh beee. kaydirigubbakcemile3
Sevdigim samimi oldugum insanlari zaten misafirden saymam.
Ben birseyler hazirlarim ve bu cok abartili olmaz 2/3/4 cesit
ve geldiginde oda yardim eder sonra oturur cayla beraber yer icer sohbet ederiz. O sekilde cok keyfli gecer. :1hug:

Canim altinti yap tusune bas, sonra oradakini kopyala cevap sayfasina yapistir sonra yorumunu yaz, sonra baska birinin yazisini altinti yap kopyala yapistir sonra da o kisiye yorum yaz.

Evet dirim bende ondan bahsediyorum cok severim bende.

Neyse kizlar cok takili kaldim burda ben cikiyorum gorusuruz.

evet haklısın canım.
ama bu kadar hazırlığa keşke altınlı paralı gün yapsaydınız dimisositososito
biz işyerinde gün yapıyoruz seninkinin tam tersi bizdede para var poğaca börek yokdelikafadulden

evet haklısın canım.
ama bu kadar hazırlığa keşke altınlı paralı gün yapsaydınız dimisositososito
biz işyerinde gün yapıyoruz seninkinin tam tersi bizdede para var poğaca börek yokdelikafadulden

Deneme 1 -2 :))))))))

_angel kullanıcısından alıntı

.....................

Canim benim sen calisiyorsun nasil sana misafir gelecek ki.
Ben calismadigim halde bana da sik gelmezler hatta cok nadir gelirler diyebilirim.
Bu gelecek olan insanlar hicbiri gelmedi daha bana ilk defa gelecekler onda da toplu halde geliyorlar.
Yani kadinlarin herzamanki altin/para gunu gibi birsey olacak o gun,
birtek altinim/param eksik olacak tuh beee.
Sevdigim samimi oldugum insanlari zaten misafirden saymam.
Ben birseyler hazirlarim ve bu cok abartili olmaz 2/3/4 cesit
ve geldiginde oda yardim eder sonra oturur cayla beraber yer icer sohbet ederiz. O sekilde cok keyfli gecer.

Olmuşmu bakalım şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…