Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Kisir
Makarna salatasi
mercimek koftesi
peynirli yufkadan borek
ispanakli çarsaf boregi
sarma
tiramisu
yas pasta
halka simit
kurabiye
elmali tart yada meyveli tart
çikolatali kek
islak kek
patates salatasi
anammm gordun mu Sensi'cim, ne kadar çok çesit varmis
daha da var biliyorsun

Çok fazlaaaaaaaaa bunlar................
Neden bu kadar çok?

Kisir
Makarna salatasi
mercimek koftesi
peynirli yufkadan borek
ispanakli çarsaf boregi
sarma
tiramisu
yas pasta
halka simit
kurabiye
elmali tart yada meyveli tart
çikolatali kek
islak kek
patates salatasi
anammm gordun mu Sensi'cim, ne kadar çok çesit varmis
daha da var biliyorsun

deneme

Canim altinti yap tusune bas, sonra oradakini kopyala cevap sayfasina yapistir sonra yorumunu yaz, sonra baska birinin yazisini altinti yap kopyala yapistir sonra da o kisiye yorum yaz.

oldumuki

hoşgeldin canım aslında burdaydım ama bazen çevrimdışı görünüyor anlamıyorum neden
nasılsın neler yaptın??

napim güzelim çıktım kahvaltı falan gene geldim buraya börek çörek dneiyor karnımda aç annemde hasta birazdan ona çorba yapcem kendimede aparatif ne yapsam diyorum :)))

ya ayrıca ben hala öğrenemedim şu çoklu cvp vermeyi
dirimcim bide sen anlatırmısın şu 3 kişiden birdenalıntı yapıp cvp vermeyi:emir_bebek:
yazılarımızın sağ alt köşesinde;
Edit Alıntı yap NQ Hızlı yanıt tuşları varya canım onlardan alıntı yapacağın kişilerin NQ suna basıyorsun,alıntı yapmak istediğin yazılar bitincede bu sayfanın sol alt köşesinde cevap yaz var onu tıklıyorsun.(herzaman kullanıyoruz ya)

mısraacım geçenlerde bi de yaralım anlatmıştı mesajların altındaki alıntı yap ın yanındaki mQ ya bas sonra cevap yaz demişti ordan herkesin mesajının altına yaz dedi
ama ben yine beceremedim
birde sen öyle dene bakalım :emir_bebek:

Edit Alıntı yap NQ Hızlı yanıt tuşları varya canım onlardan alıntı yapacağın kişilerin NQ suna basıyorsun,alıntı yapmak istediğin yazılar bitincede bu sayfanın sol alt köşesinde cevap yaz var onu tıklıyorsun.(herzaman kullanıyoruz ya)

ya kuşum tek tek anlat ne demek alıntı yapacakğın yazılar bitince aa ben topik cahiliyim bilmiyorum kullanmayı :-((

kızlar alıntı yap tuşunun yanına basın kimlerden alıntı yapmak istediğiniz zmn yani MQ tuşu en son kişidende alıntı yapın tuşuna basın ve herkesin nikin altına yazarsanız olur

napim güzelim çıktım kahvaltı falan gene geldim buraya börek çörek dneiyor karnımda aç annemde hasta birazdan ona çorba yapcem kendimede aparatif ne yapsam diyorum :)))

bana sorma hehehhh
ben sıkı rejimdeyim kek pasta işine haftada bi kere giriyorum

hayirdir tatlim ne sancisi bu regl misin

evet canım öyle senağlama

sensi ilk kez gelenler olunca insanın gözü korkuyo ama takma kafana
bende evlendikten bir ay sonra her hafta sonu iftara 15-20 kişilik gruplar almıştım
hafta içi kimseyi alamayınca baya telaşlı geçmişti ama ilkinden sonrası kolay
sende çok abartılı çeşitler yapma hem annenlerden de yardım alma imkanın var ne güzel
benden sana tavsiyeler
mümkünse salata haricindeki tüm yapacakların önceden hazırlanabilir şeyler olsun
soğuk tatlılar hem kolay olur hem önceden hazırlayıp buzlukta bekletebilirsin
böreklerini birgün önceden sarıp buzdolabında bekletirsen sosunu çeker ve daha güzel olur
kurabiye tarzı şeyler hem el oyalıyo hem çok yenmiyo tavsiye etmem
en çok salata ve börek poğaca gider bu tarz toplantılarda

Bugün geçmişi okumayı başaramıyorum her nedense:(Nasılsınız canlarım?

Yokluğumda epeyce sohbet etmişsiniz bakıyorumda
.

kızlar alıntı yap tuşunun yanına basın kimlerden alıntı yapmak istediğiniz zmn yani MQ tuşu en son kişidende alıntı yapın tuşuna basın ve herkesin nikin altına yazarsanız olur

şimdi oldumu ki

acaba oldumu

becerebildimmi

aaaaa :mymeka:
bak örnek veriyorum.şimdi ne 3 kişiden alıntı yapmak istiyorum.kimlerden yapalım mesela
ZkYsN,mısraaa,_angel(senden)önce herbirinizin NQ suna basıyorum ara vermeden,sonra cevap yazı tıklıyorum.cevap yazı tıkladığımda yazılarınız tek tek geliyor.herbirinin altına söylemek istediğim şeyleri yazıyorum,dene bakalımkaydirigubbakcemile3

Back