Kisir
Makarna salatasi
mercimek koftesi
peynirli yufkadan borek
ispanakli çarsaf boregi
sarma
tiramisu
yas pasta
halka simit
kurabiye
elmali tart yada meyveli tart
çikolatali kek
islak kek
patates salatasi
anammm gordun mu Sensi'cim, ne kadar çok çesit varmis
daha da var biliyorsun
Çok fazlaaaaaaaaa bunlar................
Neden bu kadar çok?
Kisir
Makarna salatasi
mercimek koftesi
peynirli yufkadan borek
ispanakli çarsaf boregi
sarma
tiramisu
yas pasta
halka simit
kurabiye
elmali tart yada meyveli tart
çikolatali kek
islak kek
patates salatasi
anammm gordun mu Sensi'cim, ne kadar çok çesit varmis
daha da var biliyorsun
deneme
Canim altinti yap tusune bas, sonra oradakini kopyala cevap sayfasina yapistir sonra yorumunu yaz, sonra baska birinin yazisini altinti yap kopyala yapistir sonra da o kisiye yorum yaz.
oldumuki
slm kızlar angel sabah sen olmayınca bende çıktım topikden :))
hoşgeldin canım aslında burdaydım ama bazen çevrimdışı görünüyor anlamıyorum neden
nasılsın neler yaptın??
yazılarımızın sağ alt köşesinde;ya ayrıca ben hala öğrenemedim şu çoklu cvp vermeyi
dirimcim bide sen anlatırmısın şu 3 kişiden birdenalıntı yapıp cvp vermeyi
yazılarımızın sağ alt köşesinde;
Edit Alıntı yap NQ Hızlı yanıt tuşları varya canım onlardan alıntı yapacağın kişilerin NQ suna basıyorsun,alıntı yapmak istediğin yazılar bitincede bu sayfanın sol alt köşesinde cevap yaz var onu tıklıyorsun.(herzaman kullanıyoruz ya)
napim güzelim çıktım kahvaltı falan gene geldim buraya börek çörek dneiyor karnımda aç annemde hasta birazdan ona çorba yapcem kendimede aparatif ne yapsam diyorum :)))
hayirdir tatlim ne sancisi bu regl misin
kızlar alıntı yap tuşunun yanına basın kimlerden alıntı yapmak istediğiniz zmn yani MQ tuşu en son kişidende alıntı yapın tuşuna basın ve herkesin nikin altına yazarsanız olur
yazılarımızın sağ alt köşesinde;
Edit Alıntı yap NQ Hızlı yanıt tuşları varya canım onlardan alıntı yapacağın kişilerin NQ suna basıyorsun,alıntı yapmak istediğin yazılar bitincede bu sayfanın sol alt köşesinde cevap yaz var onu tıklıyorsun.(herzaman kullanıyoruz ya)
napim güzelim çıktım kahvaltı falan gene geldim buraya börek çörek dneiyor karnımda aç annemde hasta birazdan ona çorba yapcem kendimede aparatif ne yapsam diyorum :)))
şimdi oldumu ki
acaba oldumu
becerebildimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?