Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Evet canim biz dogma buyume yurtdisindayiz, fransada daha dogrusu
Annemlere 15km uzaklikta oturuyorum haftasonlari beraberiz zaten
onlardan uzak olmaya dayanamazdim ben boylesi bile beni etkiliyor dusun artik

ben fransızca öğrenmeyi çok isteyorum biliyomusun yaralım o kadar hoşuma giderki o konuşmaları çok asil bi gün öğrenebilirim belki ama konuşmasıda çok zormuş dimi
peki sen türkiyeye geliyomusun canım burda akrabalar vardır herhalde

canım fransızca çok güzel bir dil çok şanslısın iki dil birden biliyosun,benim amcam fransızca öğretmeni,ama türkiye pek geçerli değil tabi,ama ben seviyorum

nolsun canım ya sabah gözleme yapmıştım,şimdi onu yiyorum yerimseniben
yaralım maşallah çok aktifsin canım muck :1hug:

ayy deme ya zaten iki gündür canım gözleme istiyor ama yufkadan yapılmış değil hamuradn yapılmış ayy babanemde ananemde o kadar güzel yapardı ki çok canım istedi

canım fransızca çok güzel bir dil çok şanslısın iki dil birden biliyosun,benim amcam fransızca öğretmeni,ama türkiye pek geçerli değil tabi,ama ben seviyorum

aaaa amcana söylesekte bana fransızca öğretse delikafaduldendelikafadulden

Gerçekten fransizca dili çok guzeldir...kibardir...almancaya falan benzemez
umarim bir gun ogrenirsin bitanem,
biz evet turkiye ye geliyoruz, çok seviyorum ben turkiyemizi
bizim evimiz konyada. akrabalarimiz da.
ve Karaman da akrabalarimiz var vede Istanbulda.
Geldigimizde once evimize iniyoruz bir hafta sonrada çikiyoruz aileleri gezmeye
Biz gelmeden de komsularimiz evimi temizliyorlar, alisverisimizi yapiyorlar
annemin harika komsulari var çok seviyoruz onlari
bu sene izin var ama turkiye ye degil
Allah buyuk, insallah 2010 da arabayla gelmeyi dusunuyoruz :Saruboceq:

ZkYsn'cim hosgeldin canim
Vallah o adet sancisini ben her ay çektigim için artik dogal oldu benim için
ne kullanirsam kullaniyim, sancim var....
maalesef...

hoşgeldin canım geçmiş olsun o adet ağrısı zaten mahvediyor bizi ,
nasılsın bakalım

allah size kolaylık versin kızlar her ay çekilir dert değil ya bende sürekli olmuyo neyse ki
iyiyim şimdi canım sıcak bişiyler içtim bi derdim vara bakıyorum biraz dünkü konuyu kaldırmışlar sanırım

Hadi yaaa, ne guzel, nerde ogretmenlik yapiyor peki ?
Ogrensene bitanem ??
Biz gozumuzu açtigimizda Fransadaydik zaten pek de seçimimiz olmadi
Ama hep diyorum, iyiki de Fransayi seçmis babam da Almanyayi seçmemis
Halamla amcam Almanyada....sevemedim bi turlu orayi, oranin insanlarini, ve dillerini

inşallah gelirsiniz canım gurbet zor ama senin ailende orda olduğu için pek te gurbet olmuyor
benim babam arabistanda çalışıyor hem de uzun yıllardır 2 senede bir geliyor 5 ay falan kalıp gidiyor zor oluyor dayımlarda belçikada onlarda senede bir geliyolardı 3 seferdir falan 2 senede bir geliyor çok özlüyoruz tabi onlarıda hep gurbet özlemi çektim ben yaasenağlamasenağlama

Evet kaldirmislar bende baktim bi kaç konu okudum da...Insan sasiriyor ne olaylar oluyor Allahim Yarabbim ya...
Cok uzuluyor insan çok

dayımlarda belçikada onlarında ana dili flamanca ve fransızca hepsi de ana dili gibi biliyro eh onun çocuklarıda aynen senin gibi doğma büyüme oralı ama ana babaya çok şey düşüyor ya türkçeyide süper konuşuyolar arada tekleme oluyor ama çok yakışıyor onlara dayım zaten evde sinir olur yabancı dil konuşmalarına tipik türk babası delikafadulden

ayy deme ya zaten iki gündür canım gözleme istiyor ama yufkadan yapılmış değil hamuradn yapılmış ayy babanemde ananemde o kadar güzel yapardı ki çok canım istedi
angelcım sende çok oldun ama kaydirigubbakcemile2,ne hamuru ne açması kız,canı ondan istiyormuş.hazır yufkanın suyumu çıktı.ben hiç özlemiyorum.:dilcikar::jeyyar:muck muck :1hug:
aaaa amcana söylesekte bana fransızca öğretse delikafaduldendelikafadulden
canımcım amcam istanbulda :1rolleyes:

yaralım teyzemgilde almanyada,evet onlarda şikayetçi,fransızca zor bir dil ama

ZkYsN canım bana adaçayı çok iyi geliyor,varsa içebilirisn

ah canim ya...baban için uzuldum tuhh ne kadar da uzak bir yer ustelik çok zamandir yaninizda degilmis uzuldum :çok üzgünüm:
ben babama ve anneme çok duskunum...hele babama...:çok üzgünüm:
dayanamazdim
zor gurbet zor...babacigim ne babasinin ne annesinin ölümune yetisememisti
hep içinde kaldi hep
geriye kalan fotograflarla avunuyoruz iste :1no2:

angel nerdesin şeker bir gidip bir geliyosun :))))

bencede hiç gerek yok,biz düğünde takılan paraları tatil parası yapmıştık ,napalım:sm_confused:sositososito

bencede gerek yok ya bı hafta oncesınden gıderız eger ındırım olmazsa baska otele bakarız artıqın

ayy cnm agzından bal damlıor valla ıns 6 ay cabucak gecer..en azından mayıs hazıran gelse bana yeter ondan sonrası zaten yogun gecıcek tadılat neyım de olucagı ıcın..
cnm annemlere ıkı mınubus uzaklıkta olucam o bıle benı uzuyor sankım cok uzaya gıdecekmısım gıbı gelıor(
ama askım söz verdı sabah işe gıderken annene bırakırım dıo iş cıkısıda senı alırım dıordelikafadulden
zaten iş buluncada hafta sonu annemlerde kalırım askımda gelır yemegı annemlerde yerız:)))

ya banane ben açma gözleme istiyorum hemde çokkkkaydirigubbakcemile

nolsun canım ya sabah gözleme yapmıştım,şimdi onu yiyorum yerimseniben
yaralım maşallah çok aktifsin canım muck :1hug:

maşallah ya ne hamaratsın öyle sabah sabah gözleme yapmışın
bende 5 dk fazla uyumak için kahvaltı bile yapmıyorum tembellikten

Canim bizim evdede turkçe konusuluyordu hep
Babam ve Annem çok ozen gosterdiler ve biz çok memnunuz
fakat esimin ailesinde hep fransizca, dolayisiyla turkçeleri iyi degil
hele iki bacisi var hiç konusmazlar olurmu oyle sey yahu ??
bende esime dedim turkçe konusacaksin
cevremizde ozellikler turkiye den gelen insanlari tanistirdim arkadas olduk
ben yavrularimi kulturumuzle, dilimizle buyutmek istiyorum
bizim ana dilimiz turkçe

evet canım o kadar zor ki anlatamam ama biz çok küçükken gitmiş burada mobilyacılık yapıyomuş biz küçükken daha okula bile başlamamış dükkan batınca mecbur kalmış demekki başka çare kalmamış o zaman bu yurtdışına işçi furyası çoğalmış o da fırsat bu fırsat demiş kaçmış işte çok kızdık büyüdükçe gel dedik mızlandık ağladık ama demek kısmet böyleymiş
babam düğünüme gelmişti 1,5 yıl önce aynen dediğin gibi dedem öldü nisan da bir yıl olcak yetişemedi haber verincede öyle pat diye gelemiyoki ancak 15 gün sonra geldi ona daha zor tabi inanamıyor görmeyince öldüğüne babasının

bravo yaralım severem seni :1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…