Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Tatlım bir arkadaş vakti zamanında,bugün ne giydin çekte görelim topiğine türbanlı resmini eklemiş.Onuda şerefsizin biri alıp .18+......sitesine koymuş.:(((((

Tatlım bir arkadaş vakti zamanında,bugün ne giydin çekte görelim topiğine türbanlı resmini eklemiş.Onuda şerefsizin biri alıp .18+......sitesine koymuş.:(((((

ee peki ne olcak şimdi nasıl öğrenmiş kızcağız ya valla ne diceğimi şaşırdım:kızgın:

mrb kızlar
ben geldimm
hala bir yorgunluk var üstümde
bahar yorgunluğu kesin
sizler maşallah güzel sohbet etmişiniz
geçmişi bir okuyayım.

Abisine bir mail gitmiş tesadüfen orda reklam amaçlı sanırım bir resim ve sitenin adresi varmış.ışin kötü tarafı bu site bu işlerle uğraştığı için yasal uyarı almış bir süre kapatılmış.Şu anda açıkmış ancak üyelik falan kabul etmiyormuş.Müdahalede edemiyorlar yani anlayacağınız

Abisine bir mail gitmiş tesadüfen orda reklam amaçlı sanırım bir resim ve sitenin adresi varmış.İşin kötü tarafı bu site bu işlerle uğraştığı için yasal uyarı almış bir süre kapatılmış.Şu anda açıkmış ancak üyelik falan kabul etmiyormuş.Müdahalede edemiyorlar yani anlayacağınız

off hemde abisimi görmüş tüh ya
ne salak bişey ya nasıl müdahale edilemiyo dimi offfff

merhaba kızlarrrr
bugün erken geldim kurstan çünkü kartonpiyerci geldi tekrar yaptı düşen parçanın yerine tabi ev battı camları sildim perdeleri eşim taktı evi süpür sil yerleştir derken anca vakit bulabildim
şansımdan çok güzel bir hava var burda birazdanda kalkıp havuçlu kek yapıcam anneanneya götüreceğim sizler nasılsınız nasıl geçti gününüz ?

görüşürüz mısracım,şok geçirdim ya,bizimde başımıza gelmiş olabilir,ama arkadaşın abisinin haberi olmasaydı böyle bir durum ortaya çıkmazdı.kimsede bilmezdi.şok üstüne şok ya:1shok:

mrb kızlar
ben geldimm
hala bir yorgunluk var üstümde
bahar yorgunluğu kesin
sizler maşallah güzel sohbet etmişiniz
geçmişi bir okuyayım.

hoşgeldin canım nasılsın
eh bütün gün burda bilg başında olunca uzun ve de güzel sohbet ediyoruz
sen neler yaptın?

merhaba kızlarrrr
bugün erken geldim kurstan çünkü kartonpiyerci geldi tekrar yaptı düşen parçanın yerine tabi ev battı camları sildim perdeleri eşim taktı evi süpür sil yerleştir derken anca vakit bulabildim
şansımdan çok güzel bir hava var burda birazdanda kalkıp havuçlu kek yapıcam anneanneya götüreceğim sizler nasılsınız nasıl geçti gününüz ?

hoşgeldin jnazcım baya yorulmuşsun güzelim Allah bi daha göstermesin böyle şeyler havanın güzel olması da şansından
bizde iyi sayılırız canımcım
resmini ekleyen bi arkadaşın fot alıp +18 sitelere eklemişler canımız sıkıldı ya pislik adamların işi gücü yok milletle uğraşıyolar kötükedihüso

hoşgeldin jnazcım baya yorulmuşsun güzelim Allah bi daha göstermesin böyle şeyler havanın güzel olması da şansından
bizde iyi sayılırız canımcım
resmini ekleyen bi arkadaşın fot alıp +18 sitelere eklemişler canımız sıkıldı ya pislik adamların işi gücü yok milletle uğraşıyolar kötükedihüso

yaa uyuz oldum bu muhabbete kötükedihüso
beni anlamadigim her yerde abuk subuk resimler dolanirken hangi kendini bilmez boyle bi siteden turbanli birinin fotosunu alip istedigi gibi kullanabilirki
kor seytanindan bulsun insallah kötükedihüso

yaa uyuz oldum bu muhabbete kötükedihüso
beni anlamadigim her yerde abuk subuk resimler dolanirken hangi kendini bilmez boyle bi siteden turbanli birinin fotosunu alip istedigi gibi kullanabilirki
kor seytanindan bulsun insallah kötükedihüso

işte bende onu diyorumya sapık zihniyet kötükedihüso

heyyy çakırım jnazcım nere kayboldunuz
geçmişimi okuyosunuz ya gelin bi taraftan sohbet edelimkaydirigubbakcemile5

Back