ya evet canım çok önemli bi meseleyi atladıkdelikafadulden
akşam içemedim çünkü iş çıkışı yemeğe gittik canım
sabah içtim ama çok kötü tadı be mısraaa du bakalım annem ilk gün alışırsın dedi ama sende de bu kadar kötü oluyomu tadı?
Akşama yemekte ne var arkadaşlar?Kopya yaparım belki,bugün hiç yemek yapasımda yok ama şu sancılarımdan
Ben normaldede soğanı çok sevdiğim için tadı kötü gelmiyor cnm.Ben de başlayamadım bugün,elma sirkeli su içtim yine:)
off kuşum ya neren ağrıyor senin kasıkların felanmı
ben 2 gün yemek düşünmicem çünkü annem varhihoyyyt
o varken bu haftayı atlatırım nasılsa
slm kızlar yeni gelenler cümleten hoşgelmiş a.s.
ben acayip yorgunum hafta sonu kaynım bizdeydi pazar gecesi onu gönderdik
dün akşamda eşimin kuzeni geldi yemeğe
işten çıkınca önce eşimle pazara sonra eve gittik yemek yok her yer darma dağınık
ben ortalığı toparladım eşim yemeği hazırladı
yedik içtik sonra baktık saat geç oldu kaldı misafirimizde
buarada istanbulda olanlar yada gelecek olanlar
pazar günü fetih müzesine gittik harika bi yer olmuş
öyle çok bi vakit ayırmakta gerekmiyo mutlaka görülmeli bence
hayır canım orda doğdum sadece babam öğretmen olduğu için ondan sora Gaziantepe gitmişiz sonra istanbula ama yazları geliyorduk öncelir şimdi 9-10 senedir gitmiyorumevlenip mi gittin istanbula canım
Canım,benim birkaç haftadır sol göğsüm-sol kolum-sırtımın sol tarafı ağrıyor uyutmuyorYarın sabah dr a gideceğim,dua edin ki kötü birşey çıkmasın:Saruboceq:
Canım,benim birkaç haftadır sol göğsüm-sol kolum-sırtımın sol tarafı ağrıyor uyutmuyorYarın sabah dr a gideceğim,dua edin ki kötü birşey çıkmasın:Saruboceq:
Stella soğan suyu hem dediğin gibi iltihaplara,kistlere hemde zayıflamaya yardımcı.Ben 15 gün içtim kistlerim ve zayıflamak için.5,5 kg verdim ve hayatımda ilk kez düzenli regl oldum.Şimdi epeydir yaklaşık 3 haftadır içmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?