saol yasmincim zaten ilk yazdığını kullanıorum:)
haktancımm ailem konusunda eşimle bir arada olduklarında bizde kaldıklarında bende hep öle düşünürüm gerçekten onun hiiçç bi şikayeti olmadı ama bende öle düşünürüm içim içimi yer hep cnm Allah kolaylık versin çok ii anladım seni
ayyy mısra çok sağol cnm ablam
saol yasmincim zaten ilk yazdığını kullanıorum:)
haktancımm ailem konusunda eşimle bir arada olduklarında bizde kaldıklarında bende hep öle düşünürüm gerçekten onun hiiçç bi şikayeti olmadı ama bende öle düşünürüm içim içimi yer hep cnm Allah kolaylık versin çok ii anladım seni
ayy canım yaa anlıyosun dimi beni
ya hem öyle düşünüyorum hemde öyle düşündüğüm için kendimi suçluyorum sonuçta babam kaç sene o bana baktı bi kaç gün dayanamıyomusun diyorum kendi kendime kızıyorum vicdan azabı çekiyorum
aman ne bilim işte bi garip bi haldeyim iyice bunaldım
ne kadar kendi babamda olsa bende eşimle rahat davranamıyorum dışarıda çıkamıyoruz ayıp olmasın diye ona
böyle bi durumdayım işte kızlar
senii çoookk ii anlıorum haktancım bende öle oluorum kendi kendimi yer bitiririm aslına bakarsan eşimin durumdan şikayeti yok ama anlatamıorum kendime cnm beniim üzme kendini baban ne zaman gitcek
ayyy kıyamam haktancığım sana üzülme cnm sabret
haktann cım baban neden sende canım
Canım eminim eşim o şekilde düşünmüyordur.Bu durum içindeki üzülme,sıkılma canım.
Tabii ki evdesin.Hergün rutin iş,işe gitmemekte sıkmıştır haliyle seni.Umarım en yakın zamanda hallolur canımcım.
canım ne zaman gitcek bilmiyorum o istanbula taşınmayı hiç istemedi
burda işim var diye oyalanıyo yok halbuki burdaki arkadaşlarından ayrılamıyo
2-3 gün diye gelmişti ama 15 gün oldu ki hala bi kaç işim var diyo
saol canım sabırdan değilde ne bilim vicdan azabı ve bide yoruldum artık
hayatım dediğim gibi gitmek istemiyodu bütün çevresi burda
işte şu iş,im var bu işim var diye oyalıyo kendini gitmemek için ayak diretiyo
evet hepsi üstüste geldi
herşey aynı görünüyo gzüme herşeyi kafaya takıyorum bi gün belli etmişim sanırım eşimle tartıştık neden surat asıyosun ayıp dedi bana kızdı
halbuki ben surat astıgımın bile farkında değilim ki o zamanlar çok yogundu görümcemlerde burdaydı her gece gel git misafir agırla falan
ne bilim yaaaa
Canımcım umarım geçecek bu günler hayırlısıyla...Herşey yoluna girecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?