• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar size bi konuda hakkında soru sormak istiyorum.malum evleniyorum korunma yöntemi olarakta d.kontrol hapını düşünüyoruz şu anda.sizler hangi yöntemleri kullanıyorsunuz.bu hapı kullanmaya nasıl başlamam gerek.akannehir

canım benim çok teşekkür ederim elbetteki sayılı günler hepsi geçecek ama neden böyle oldum bilmiyorum
desteğiniz için sağolun

Ne demek canımcım.İnsanların böyle bir psikolojide oldukları anlar oluyor maalesef.Ben de yaşadım aynı şeyleri..Ama geçti inan hepsi..opuyorumnanaktan

Ne demek canımcım.İnsanların böyle bir psikolojide oldukları anlar oluyor maalesef.Ben de yaşadım aynı şeyleri..Ama geçti inan hepsi..opuyorumnanaktan

canım benim çok ama çok teşekkür ederim biliyorum geçecek hepsi a.s.

kızlar hepinizde iyiki varsınız ya allah razı olsun hepinizdende

sende iyiki varsın canım yaaa

kızlar size bi konuda hakkında soru sormak istiyorum.malum evleniyorum korunma yöntemi olarakta d.kontrol hapını düşünüyoruz şu anda.sizler hangi yöntemleri kullanıyorsunuz.bu hapı kullanmaya nasıl başlamam gerek.akannehir

canım bende hap kullanıyorum
bence biran önce doktora git gerekli testleri yaptır ve dokto kontrolünde al bu ilacı sakın ha
tavsiye üzerine kullanma
bi kaç kan testi yapılıyo onları yaptır ona göre al hapını canım
şimdiden git en az 1 ay önce başlamalısın

BENİM FAVORİLERİM DAMAK TADIMIN BAŞTAÇLARINDAN BİRKAÇ ÖRNEK VERECEĞİM,HEM HAZIRLAMASI KOLAY HEMDE GÖRÜNTÜSÜ ALBENİLİ :))))

BAKALIM SİZLERDE BEĞENECEK MİSİNİZ?

55389351.jpg
[/URL][/IMG]
ELMALI IRMIK TATLISI
Malzemeler:

4 Elma

2 cay kasigi tarcin

4 yemek kasigi seker

4 su bardagi süt

5 tepeleme yemek kasigi irmik

1 su bardagindan biraz az seker

1 paket vanilya sekeri

3 yemek kasigi hindistan cevizi

Yapilisi:

Elmalar soyulup,cekirdekleri ayiklanir zar gibi kesilir.Tencerede elmalar seker ile birlikte kisik atesde pisirilir.(yaklasik 6 dakika)Elmalar yumusayinca tarcin eklenir ve sogumaya birakilir.

Diger tarafta süt,seker,irmik,hindistan cevizi kisik ateste sürekli karistirilarak koyulasincaya kadar pisirilir.Vanilya sekeri eklenir.

Kaselere paylastirilir üzerine elmalar konur ve arzuya göre süslenir.

canım bende hap kullanıyorum
bence biran önce doktora git gerekli testleri yaptır ve dokto kontrolünde al bu ilacı sakın ha
tavsiye üzerine kullanma
bi kaç kan testi yapılıyo onları yaptır ona göre al hapını canım
şimdiden git en az 1 ay önce başlamalısın

çok teşekkür ederim canım ya.gitmem gerektiğini biliyorumda ilk kez gitcek olmanın verdiği tedirginlik var.nasıl oluyo muayne filan yapılıyo mu?

im0001861.jpg
[/URL][/IMG]

HAVUÇLU PıRıNÇ TATLISI
Malzemeler:
1 kg havuc
2 su bardagi seker
1 su bardagi ince cekilmis ceviz
3 su bardagi su
1 tatli kasigi tarcin
Kremasi icin:
1,5 su bardagi seker
1 su bardagi pirinc
1,5 su bardagi süt
1 paket vanilya
2 dolu corba kasigi nisasta
1 su bardagi su
Yapilisi:
*Havuclari rendeleyip 3 su bardagi su ile yumusayincaya kadar pisirin,daha sonra sekeri ilave edip marmalat kivamina gelinceye kadar pisirin.bu arada suyunu iyice cekmeli.
*altini kapatip cevizleri ve tarcini ilave edin.
*Ister cam kaselerin dibine 1,5 cm kalinliginda ister bir firin tepsisine yayalim.
(ben yuvarlak kaliplar kullandim)
*Pirincleri süte koyup kisik ateste pirincler kivamina gelinceye kadar pisirin.
*Nisastayi 1 su bardagi su ile karistirip seker ve vanilya ile birlikte süte ekleyin.
*Sütlü karisim kivamina gelince havuclarin üzerine doldurup sogumasi icin bekletelim.
*en az 2 saat buzdolabinda bekletin ve tarcin serperek servis yapin.

çok teşekkür ederim canım ya.gitmem gerektiğini biliyorumda ilk kez gitcek olmanın verdiği tedirginlik var.nasıl oluyo muayne filan yapılıyo mu?

canım hayır muayne olmuyo henüz evlenmediğin için yani vajinal muayne yapmıyolar ama ultarson olabilir ondanda korkacak bişey yok zaten
ama mutlaka karaciğer enzimi testlerini yaptır olurmu canım aklında bulunsun

Rica ederim tatlım.Üzme tatlı canını sen hade gül bakayım:dance:

tamam:dance::1rolleyes:

Back