• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

sensi cim o kadar isterim ki istanbulda olsanız da ağırlasam sizleri de
ama eğer gelirim dersen haftaya buyrun pazar günü bi bruch ta size hazırlarım zevkle yemeyi sevenleride çok severim zaten
mısraa çok fazla değişik şeyler yapmadım sanırım düşünim
portakallı kek peynirli börek bide üç renkli börek kurabiye sosisli yufkalar kızarttım acika hazırlamıştım onu çok sevdiler poğaca ve kahvaltılıklar o kadar
kahvaltıdan sonrası için rokoko yapmıştım
hmm kartopu hindistan cevizi severseniz hem çok kolay hazırlanıyo hemde bu güne kadar beğenmeyen kimseye rastlamadım onun tarifini verim
yaralim 8 kiloyu o eklediğin resimlerden sonra mı aldın sen

Yok bacim, o fotolarda almistim zaten sadece 2 kilo vermisim 1 ay diyet yapmistim sonra yeniden almistim derken zavalli 2 kilo vermisim
yeniden baslamaliyiz
esim ise hiç vermemis kirmizi alarm dedi doktoru
kotu yaa

Kizlar bu kist dediginiz bircogunuzda mi oldu yoksa bana mi oyle geldi, belirtileri nedir peki?

Bende de bu gunlerde hep kirmizi lekeler cikti yuzumde cok sinir oldum nasil gidecekse. senağlama

bir çogumuzda var sanirim :bbo:
belirtiler, felaket bir agri hissediyorsun zaten yumurtaliklarindan gelen...
mesela o agri gelince zor nefes aliyorsun, iki buklum oluyorsun, ve asiri derecede beyaz akintilarin geliyor kafamçokkarıştı
ay basindan once ve sonra en çok agrin gelir...sanki boyle bicak saplaniyormus gibi hissediyorsun
felaket bir sey...ben kurtuldum ama doktor yeniden gelebilir dikkatli olmak gerek dedi

bir çogumuzda var sanirim :bbo:
belirtiler, felaket bir agri hissediyorsun zaten yumurtaliklarindan gelen...
mesela o agri gelince zor nefes aliyorsun, iki buklum oluyorsun, ve asiri derecede beyaz akintilarin geliyor kafamçokkarıştı
ay basindan once ve sonra en çok agrin gelir...sanki boyle bicak saplaniyormus gibi hissediyorsun
felaket bir sey...ben kurtuldum ama doktor yeniden gelebilir dikkatli olmak gerek dedi

canım sendedemi kist vardı
nasıl kurtuldun ilaçlamı operasyonlamı?

ben evlı olan bırıne acılen bı soru sormam gerek ozelden kıme sorabılrıım???

Sorabilirsin canim buyur

evet canım haklısın ya ben de evlendim 1,5 yıl oldu hala binada bi tanıdığım yok karşı komşu bile öyle gelip geçerken bakar ama pek selam vermez artık komşuluk felan bitti zaten acil bişey olsa yardım isticek kimse yok bazen canım sıkılıyo diyorum şu binada biri olsa yaşıtım yoldaşım oturup kalksak beraber ama:1no2:

ya ben bu konuda çok sansliyim sanirim...binada komsularla hiç bir sorunum olmadi, yabanci olsun turk olsun, hepsi çok iyiler ve komsuluk çok onemli geçekten...Allah razi olsun hepsinden tasindigim gunden beri hepsi yanimda oldular a.s

evet bende çok samimi olamam zaten
ama sıkılınca bir mrb diyecek birinin olmasını istiyor insan.

sencim teşekürler canım
birazdan konuştuğum bir komşu var ona çıkacagım
sorayımda onla gideyim geçmiş olsuna.
eşim işlerinden dolayı hiç müsaid olmazki.

çok şükür tabi halimize.

Cakirim oyle gidip gelmeler olmasa nerden ogreneceksin ki ?
Hadi bi git de gor bakalim ya uzuldum gerçekten

Sensi'cim, bencede alerji yapiyorsun sen birseye ama neye ?
bir doktora gitmelisin bence
geçmis olsun canim benim

canım sendedemi kist vardı
nasıl kurtuldun ilaçlamı operasyonlamı?

Vardi guzelim evet, ben doktora dogum kontrol hapi istemek için gitmistim dugunden 1 ay once, neyse bide dedim benim yumurtaliklarim çok agriyor çok dedim
ekografi yapmisti ve ikisinde de kist vardi. dogum kontrol hapi yazdi ama en kuvvetlisinden. bununla duserse duser, dusmezse ameliyatla alicam demisti
o hapa basladim dugunden 1 hafta sonra gittik esimle, ve ikiside yok olmus.
sonra hapimi degistirdim cunku o çok kilo siskinlik stres sinir yapmisti bende.

Vardi guzelim evet, ben doktora dogum kontrol hapi istemek için gitmistim dugunden 1 ay once, neyse bide dedim benim yumurtaliklarim çok agriyor çok dedim
ekografi yapmisti ve ikisinde de kist vardi. dogum kontrol hapi yazdi ama en kuvvetlisinden. bununla duserse duser, dusmezse ameliyatla alicam demisti
o hapa basladim dugunden 1 hafta sonra gittik esimle, ve ikiside yok olmus.
sonra hapimi degistirdim cunku o çok kilo siskinlik stres sinir yapmisti bende.

hapla kurtulduğuna sevindim canım ya. ben kocaman bi operasyon geçirdim. umarım ilerde hamileliği engellemez en büyük korkum o ve de banada dr kist yenileyebilir dedi
beni en çok üzen bu kadar ameliyat oldum ve açık ameliyat yani buna rağmen kesin bi çözüm olmaması yani o zaman niye çektim ki bu kadar eziyetisenağlama

hapla kurtulduğuna sevindim canım ya. ben kocaman bi operasyon geçirdim. umarım ilerde hamileliği engellemez en büyük korkum o ve de banada dr kist yenileyebilir dedi
beni en çok üzen bu kadar ameliyat oldum ve açık ameliyat yani buna rağmen kesin bi çözüm olmaması yani o zaman niye çektim ki bu kadar eziyetisenağlama

evet canim tamamen haklisin
eger onca aciyi çekiyorsan vede yine olabilirse ne gerek var bicak altina yatmaya
ama suda var ki bitanem bu sadece kistler için geçerli degil
msela hemoroid sorunu yasayan insalar...o agri sanci dogumda felaketmis
insanlar kurtulmak için lanet olsun deyip ameliyat oluyorlar bi bakmissin ki bir iki sene sonra yine olmuslar
:çok üzgünüm: çok uzuluyorum bu iki sebepten dolayi
kesin bir çozum bulamadilar...

evet canim tamamen haklisin
eger onca aciyi çekiyorsan vede yine olabilirse ne gerek var bicak altina yatmaya
ama suda var ki bitanem bu sadece kistler için geçerli degil
msela hemoroid sorunu yasayan insalar...o agri sanci dogumda felaketmis
insanlar kurtulmak için lanet olsun deyip ameliyat oluyorlar bi bakmissin ki bir iki sene sonra yine olmuslar
:çok üzgünüm: çok uzuluyorum bu iki sebepten dolayi
kesin bir çozum bulamadilar...

tek şansımız şu ki yaralım bilinçlenmiş olduk bundan sonra her 3 ayda bir dr kapısındayım onlar 6 ay deseler bile ben 3 ayda gidicem ki en azından bi yeni bir kist oluşumu olursa bile hapla engellenebilsin. ve en büyük şansım doktora gitmek zaten genelde evlendikten 2sene sonra falan hamile kalamayanlar neden benim çocuğum olmuyo diye dr a gidince anlıyolarmış kist olduğunu Allah tan benim öyle düşüncem şimdilik yoktuda hayal kırıklığına uğramadım zaten dr a gidip ameliyat olmasaymışım hamilede kalamazmışım düşünüp duracaktım neden hamile kalamıyorum diye
neyse uzun lafın kısası herşeyde bi hayır var diye buna deniyor herhalde :delphin:

Hemde nasıl yoğun bir gün,ellerim tutmuyor,gözlerim görmüyor resmen :(((((Bu saate kadar rapor yazmışım,şaftım kaymış :(

canım benim dikkat et kendine
aslında burdada işler yoğun ben bi taraftan fiyat çıkarıp bi taraftan müşteri arıyorum
ama rahatım genelde:utangac:
bu arada kadınlık gerçektende çok zor zanaat zoru başarıyoruz hep beraber:çok üzgünüm:

Canim bunun belirtileri nedir ki?

canım aslında çok büyük belirtiler vermiyo yani benim adetim çok ağrılıydı ve çok fazla oluyodu ama kendimi bildim bileli hep öyleydi ve afedersiniz kıslar (ilişkide çok beter ağrı oluyo) yani en büyük belirtiler bunlarmış ama ben dediğim gibi bunları normal sanıyodum işte burdaki arkadaş doktora giderken dedim bende senle gelicem iyikide gitmişim 8 cm kist varmış meğer hem yumurtalıkta hemde rahim arkasında:çok üzgünüm:

tek şansımız şu ki yaralım bilinçlenmiş olduk bundan sonra her 3 ayda bir dr kapısındayım onlar 6 ay deseler bile ben 3 ayda gidicem ki en azından bi yeni bir kist oluşumu olursa bile hapla engellenebilsin. ve en büyük şansım doktora gitmek zaten genelde evlendikten 2sene sonra falan hamile kalamayanlar neden benim çocuğum olmuyo diye dr a gidince anlıyolarmış kist olduğunu Allah tan benim öyle düşüncem şimdilik yoktuda hayal kırıklığına uğramadım zaten dr a gidip ameliyat olmasaymışım hamilede kalamazmışım düşünüp duracaktım neden hamile kalamıyorum diye
neyse uzun lafın kısası herşeyde bi hayır var diye buna deniyor herhalde :delphin:

Canim kadin olmak çok zor iste
zaten çogu kadinda olurmus bu kistler
git tabiki surekli kontrol ettir ne olur ne olmaz
bende her an tetikteyim...her an geri gelebilir :çok üzgünüm:

Tatlım ne yazık ki yok çaresi,bütün iş yükü benim üzerimde.Bir ton beceriksiz üçkağıtcı yalancı kişilerle çalışınca böyle oluyor:(

Canlarım ben çıkıyorum .HEPıNıZı KOCAMAN ÖPTÜM

Back