• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Kimsecikler kalmadi mi ?
eskiden ne guzeldi bekarken...girerdik ayni zamanda konusurduk da konusurduk
Saatlerce gelinlige baktin mi, çeyizin bitti mi, mesaj atti mi, çicek aldi mi, falan filan butun gun sohbet ederdik...
simdi herkesin telasi kendine..;
ah ahhh eski gunleri ozlemisim ben ya

ben mesainin bitmesini bekliyorum 18:45
eve gidicem bugün yemek yok ne yapcağımı bilmiyorum

ya arkadaslar haziranda evlencem ama canm evlenmek istemiyo artık.....
4 sene bekledik sabırsızlıkla ama simdi benim burnumdan getiriyo..

neymiş salon takımını masasını veya vitrinini eksik alsak olurmu borctan cok korkuyormuşşş...
vala bıktım artık korkuyorum hep bölemi olacak diye..
pintileşti vala yaaaaaaaaaa

Canım bu dönemde erkekler epeyce geriliyor.Borç ismini duymaları bile yetiyor.Bu durumda biz kadınlarada görev düşüyor,ortayı bulmak adına.Örneğin vitrini almamak gibi.Vitrin çokkk eskilerde kaldı artık çokta yer kaplıyor inan.Olabildiğince karşılıklı yardımcı olmak lazım.
Birde biz kadınların yıllar öncesinden evliliğe-gelinliğe vede mobilyaya dair hayalleri olabiliyor bu paraleldede isteklerimiz gerçekleşmeyince hayal kırıklığına uğrayabiliyoruz.Erkekler ayrıntılı düşünen bir cins değiller.Onlara göre gelinlikse işte gelinlik,mobilyaysa işte mobilya cümlelerini sıkça duyabiliriz.Yani bizim gibi planlı yaşamazlar bizim hayallerimizide saçma bulurlar.
Sonuç,Biraz anlayış gerekiyor cnm...

Son düzenleme:
ben varım canım
eve geldim bi hızla bugünün yemeğini hazırladım yedik toplandık bulaşıklar felan ve yarının yemeğini de çıkardım aradan zeytinyağlı barbunya yaptım ama bu sefer bişeyler mi eksik anladım bi türlü pişmedimirmirmirmir

Hıms domates koydun mu ondan olabilir.Birde aklında olsun düdüklüde pişir cnm,tencerede çok geç pişer

domates koydum canım. barbunyayıda önce haşladım tencerede pişriyorum ama annemde böyle yapıyor yanımda da yaptı kaç kere süper oluyo ben yapınca neden olmuyor yaaa:bbo:

Ben çok uzun süredir yapmıyorum ama önceden haşlamam.Herşeyi düdüklüde pişiririm.Bir dahakine daha güzel olur mutlaka cnm moralini bozma

Napıyorum güya duş alıp yatacaktım eşim gelince kalkacaktım halen burdayım.Funda ARAR ın yeni albümünü dinliyorum iyicene ,işyerindede açıyorum 1 haftadır amaalbüme tam olarak hakim olamamıştım.Gerçekten çok güzel tavsiye ederim cnm

neyse kıslar ben biraz kötüyüm çok başım ağrıyor ve de karnım ve de kasıklarım off neyse
iyi geceler canlarım öpüyorum hepinizi:1hug:

Napıyorum güya duş alıp yatacaktım eşim gelince kalkacaktım halen burdayım.Funda ARAR ın yeni albümünü dinliyorum iyicene ,işyerindede açıyorum 1 haftadır amaalbüme tam olarak hakim olamamıştım.Gerçekten çok güzel tavsiye ederim cnm

çok severim funda arar ı yeni kaset mi çıkardı haberim yoktu
dinlerim canım zevklerim tutuyor demek kaydirigubbakcemile2

Evet cnm yeni albümü çıktı
Albümün ismi,zamanın eli şarkılar muhteşem:)
Benim favorilerim ise;
Yak Gel
Durulmalı
Geceler

bende evlilik takvimi yaptım şuanda msj atarak ypabilmişmiyim onu kontrol edicem:utangac:

Back