• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

günaydınn

aman kızlar ya benim canım sıkılıyo :bbo:

sabah sabah ne güzel bir mesaj oldu dimi sabahın köründe uyandım ufff iki saattir geçmişi okudum bişeyler okudum ama ı ıhh geçmedi canımın sıkıntısı Çok üzgünüm çoook

Günaydınnnn sevgili angel ve sevgili pamuğumuz.

Hayırdır pamukcum neden canın sıkılıyor?

günaydınn

aman kızlar ya benim canım sıkılıyo :bbo:

sabah sabah ne güzel bir mesaj oldu dimi sabahın köründe uyandım ufff iki saattir geçmişi okudum bişeyler okudum ama ı ıhh geçmedi canımın sıkıntısı Çok üzgünüm çoook

günaydın pamukcum nasılsın
neden canın sıkkın

Bugün kendimi çok iyi hissediyorum az uyumama rağmen.Çünkü kocişim epeyce süpriz yaptı dün :)))))
Sen nasılsın tatlım?

bi sebebi yok kızlar sıkıntımın . öylesine herhalde uyuyamadım ondandır. mısra iyi olmana sevindim süprizlerede maşalah hep öyle gitsin inşallah..

dışarı çıkıyım diyorum ama iki adım atınca nefes nefese kalıyorum temizlik yapıyım diyorum onuda canım çekmiyo bişeyler yiyim desem ays aklımdan bile geçiremiyorum

neyseeee geçer birasdan gidip çıkan sivilcilerimle uğraşıyım bari biraz delikafadulden nedende yüüzmde sivilceelr çıkmaya başladı anlamadım hiç olmasdı mirmirmirmir

bi sebebi yok kızlar sıkıntımın . öylesine herhalde uyuyamadım ondandır. mısra iyi olmana sevindim süprizlerede maşalah hep öyle gitsin inşallah..

dışarı çıkıyım diyorum ama iki adım atınca nefes nefese kalıyorum temizlik yapıyım diyorum onuda canım çekmiyo bişeyler yiyim desem ays aklımdan bile geçiremiyorum

neyseeee geçer birasdan gidip çıkan sivilcilerimle uğraşıyım bari biraz delikafadulden nedende yüüzmde sivilceelr çıkmaya başladı anlamadım hiç olmasdı mirmirmirmir

anladım canım arada oluyo öyle insana ki şimdi senin herşeyin değişiyo o ufaklık senin huyunu suyunu alışkanlıklarını herşeyini değiştiriyo:emir_bebek:
ki ankarada bugün hava kapalı sıkıcı o da etki ediyordur sana hava o kadar soğukki kapı dışarı çıkmasan daha iyi sanki
ay ben de ne güzel moral verdim dimi:tomato:

günaydın günaydın
ayy hava burda çok güzel
tam yaz havası
buğün hiç bir iş yapmadan
yeşil çayımı alıp geldim
dün yapmştım çünkü
nasılsınız kızlar

pamukcuğum acaba hamilelikten kaynaklanıyor olmasın.
ailendende uzaktasınya
sıkma canını canım
bence dua et
belki biraz sıkıntını alır.

Bugün kendimi çok iyi hissediyorum az uyumama rağmen.Çünkü kocişim epeyce süpriz yaptı dün :)))))
Sen nasılsın tatlım?

ohh negüzell maşallahta diyelim
dün eşim 6 gibi gelecekti aradı erken gelecegim dedi
4 gibi bend esevindim nasıl mutluyum falan
adam bir geldi yorgunluktan bitmiş bir halde
yemek yedi duşa girdi
uzandı.

ama çok şükür eşim yanımda çok şükür işi var.

buğün kayınvalideme gidecegim bu arada.
gece bir uyandım aklıma geldi uyayamadım uzun süre.
hadi hayırlısı.

[angelcım aynen belkide havadandır dediğin gibi neyse geçer inşallah

çakırgözlümcüm günaydın oh ne güzel işin gücün yokmuş mis maşallah :) benimkide tahminen hamilelik gurbet bide şu acayip eve sinen sigara kokusu :delphin: tabi bide açlıkkk açım ama yiyemiyorum neyse eşikayet etmiyorum geçicek inş.
sende stres yapma bence rahat ol belki güzel bir gün geçirirsin kayınvalidenlerde canımcım..

[angelcım aynen belkide havadandır dediğin gibi neyse geçer inşallah

çakırgözlümcüm günaydın oh ne güzel işin gücün yokmuş mis maşallah :) benimkide tahminen hamilelik gurbet bide şu acayip eve sinen sigara kokusu :delphin: tabi bide açlıkkk açım ama yiyemiyorum neyse eşikayet etmiyorum geçicek inş.
sende stres yapma bence rahat ol belki güzel bir gün geçirirsin kayınvalidenlerde canımcım..

onunla güzel bir gün geçirecegimi sanmıyorum açıkcası bakalım.
sen siğara kullanıyormusun canım.

hamileliğin ilk ayları yeme içme sorunu yaşanıyor canım
inş. seninki çabuk geçer.

ohh negüzell maşallahta diyelim
dün eşim 6 gibi gelecekti aradı erken gelecegim dedi
4 gibi bend esevindim nasıl mutluyum falan
adam bir geldi yorgunluktan bitmiş bir halde
yemek yedi duşa girdi
uzandı.

ama çok şükür eşim yanımda çok şükür işi var.

buğün kayınvalideme gidecegim bu arada.
gece bir uyandım aklıma geldi uyayamadım uzun süre.
hadi hayırlısı.

ya benimde canım bazen çat kapı kayınvalidemlere gitmek istiyor ama uzaktalar biz hep misafir gibi gidip geliyoruz hani yanlarına zaten hafta sonu gittiğimiz iki gün kalıp geliyoruz onlarda bizi nasıl ağırlayacağını bilemiyolar sağolsunlar işte öyle yani hani bi iş yapalım bi yemek yapalım bi gelinliğimizi gösterelim yok yanikaydirigubbakcemile3

ya benimde canım bazen çat kapı kayınvalidemlere gitmek istiyor ama uzaktalar biz hep misafir gibi gidip geliyoruz hani yanlarına zaten hafta sonu gittiğimiz iki gün kalıp geliyoruz onlarda bizi nasıl ağırlayacağını bilemiyolar sağolsunlar işte öyle yani hani bi iş yapalım bi yemek yapalım bi gelinliğimizi gösterelim yok yanikaydirigubbakcemile3

negüzel canım sevindim senin adına
sen çalışıyorsun ama.

günaydın dirimcim.

hayır çakırcım kullanmıyorum ben eşim kullanıyo o sinir etmeye başaldı bugünlerde eskdien bukadar rahatsız olmuyordum. ama sinen koku midemi bulandırıyor şimdi. içmemeye çalışıyor garibim ama bi tanede içse bana batıyo açıkçası.

dirimcim günaydın nasılsın ne var ne yok

Back