Kizlar bu kist dediginiz bircogunuzda mi oldu yoksa bana mi oyle geldi, belirtileri nedir peki?
Bende de bu gunlerde hep kirmizi lekeler cikti yuzumde cok sinir oldum nasil gidecekse. senağlama
canım bende rahimde ve yumurtlıktaydı kist
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bu kist dediginiz bircogunuzda mi oldu yoksa bana mi oyle geldi, belirtileri nedir peki?
Bende de bu gunlerde hep kirmizi lekeler cikti yuzumde cok sinir oldum nasil gidecekse. senağlama
sensi cim o kadar isterim ki istanbulda olsanız da ağırlasam sizleri de
ama eğer gelirim dersen haftaya buyrun pazar günü bi bruch ta size hazırlarım zevkle yemeyi sevenleride çok severim zaten
mısraa çok fazla değişik şeyler yapmadım sanırım düşünim
portakallı kek peynirli börek bide üç renkli börek kurabiye sosisli yufkalar kızarttım acika hazırlamıştım onu çok sevdiler poğaca ve kahvaltılıklar o kadar
kahvaltıdan sonrası için rokoko yapmıştım
hmm kartopu hindistan cevizi severseniz hem çok kolay hazırlanıyo hemde bu güne kadar beğenmeyen kimseye rastlamadım onun tarifini verim
yaralim 8 kiloyu o eklediğin resimlerden sonra mı aldın sen
kısslar siz resimlerinizi nerden görüyosunuz)
Cnm kişinin isminin üzerine tıklıyorsun,orada sağ tarafta albümler var :)
sıkıntıdanmı acaba sensicim.
ama kullandığım hap sivilce yaptı yüzümde.
normalde çıkmazdı
Fazla birşey yapmadım diyorsun yaptıklarına bak :)
Yapmadığın buysa yaptığında neler ortaya çıkıyor artık bilemiyorum cnm.
Benim bildiğim rokoko tarifinde hindistan cevizi yok,senin tarifi alabilir miyim cnm?
Üç renkli böreği ıspanak-havuç ve patatesten mi yaptın?
Bilmiyorum neyden oldugunu canim sirtimda da cikiyor gibi,
ZkYsN, normalde yuzumde hic olmazdi ama bu aralar cikmaya basladi canimi sikiyor buda.
off ya şu işyeri yemeklerinden bıkıyorum
şu aşçıdan bi kurtulamadık
evdeyken ne rahat buraya gelince heptan gaz doluyo içim :--(
Cok fazla saglikli yiyorum denilemez ama bu herzaman boyle son zamanlarda degisik birsey yemedim. Az once de komsum cemen yapmis getirdi canim cekti ama korktum daha fazla olur mu acaba diye. kaydirigubbakcemile3
hıı bir doktura görün istersen.
bende severim çemeni
ama şu bütün evi saran kokusu yokmu
sanki herşeyin üstüne siniyor koku.
üst katımızda oturan komşu
felç geçirmiş yoğun bakımda yatmış
25 gün olmuş nerdeyse daha buğün haberim oldu ya.
insan güvenip hemen konuşamıyoz kimseyle
korkuyla yaklaşıyoruz herkesle sonra böyle
bihaber oluyor herkesle.
hıı bir doktura görün istersen.
bende severim çemeni
ama şu bütün evi saran kokusu yokmu
sanki herşeyin üstüne siniyor koku.
üst katımızda oturan komşu
felç geçirmiş yoğun bakımda yatmış
25 gün olmuş nerdeyse daha buğün haberim oldu ya.
insan güvenip hemen konuşamıyoz kimseyle
korkuyla yaklaşıyoruz herkesle sonra böyle
bihaber oluyor herkesle.
evet canım haklısın ya ben de evlendim 1,5 yıl oldu hala binada bi tanıdığım yok karşı komşu bile öyle gelip geçerken bakar ama pek selam vermez artık komşuluk felan bitti zaten acil bişey olsa yardım isticek kimse yok bazen canım sıkılıyo diyorum şu binada biri olsa yaşıtım yoldaşım oturup kalksak beraber ama:1no2:
Yaralım bikerem sen çok normal görünüyorsun döverim bak ne 8 kg su !
ya ben evlendiğimde 54 kg idim sonra ilk üç ay yasmin kullandım ama o beni mahvetti aniden bölgesel yağlanmalar yaptı sonra bıraktım hap kullanmayı. ama şimdi dr tavsiyesiyle başladım tekrar 3 4 ay kullanıcam işte şimdi desolett kullanıyorum kist oluşumunu engelliyomuş o yüsden mecbur kullanıyorum bakalım hayırlısıyerimseniben
merhaba kızlar nasılsınız
ayy kaç gündür giremdim ya.
özledim valla sizleri
burda hava çok güzel temizik yaptım
şimdide çay içiyorum .
yaralım spor yapabilme şansın varmı
stres yapma inş. en kısa zamanda veririsin.