• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Kizlar bu kist dediginiz bircogunuzda mi oldu yoksa bana mi oyle geldi, belirtileri nedir peki?

Bende de bu gunlerde hep kirmizi lekeler cikti yuzumde cok sinir oldum nasil gidecekse. senağlama

canım bende rahimde ve yumurtlıktaydı kist

ciltteki lekelenmeler bahar döneminde olabiliyo bazen hava değişimleri insan vücudunu oldukça zorluyo
önemli bişiy deildir geçer yakında inş

sensi cim o kadar isterim ki istanbulda olsanız da ağırlasam sizleri de
ama eğer gelirim dersen haftaya buyrun pazar günü bi bruch ta size hazırlarım zevkle yemeyi sevenleride çok severim zaten
mısraa çok fazla değişik şeyler yapmadım sanırım düşünim
portakallı kek peynirli börek bide üç renkli börek kurabiye sosisli yufkalar kızarttım acika hazırlamıştım onu çok sevdiler poğaca ve kahvaltılıklar o kadar
kahvaltıdan sonrası için rokoko yapmıştım
hmm kartopu hindistan cevizi severseniz hem çok kolay hazırlanıyo hemde bu güne kadar beğenmeyen kimseye rastlamadım onun tarifini verim
yaralim 8 kiloyu o eklediğin resimlerden sonra mı aldın sen

Fazla birşey yapmadım diyorsun yaptıklarına bak :)
Yapmadığın buysa yaptığında neler ortaya çıkıyor artık bilemiyorum cnm.
Benim bildiğim rokoko tarifinde hindistan cevizi yok,senin tarifi alabilir miyim cnm?

Üç renkli böreği ıspanak-havuç ve patatesten mi yaptın?

Fazla birşey yapmadım diyorsun yaptıklarına bak :)
Yapmadığın buysa yaptığında neler ortaya çıkıyor artık bilemiyorum cnm.
Benim bildiğim rokoko tarifinde hindistan cevizi yok,senin tarifi alabilir miyim cnm?

Üç renkli böreği ıspanak-havuç ve patatesten mi yaptın?

börekleri önceden yapıp buzluğa atınca diğerleri çok el oyalamıyo zaten yapılıyo ya kimbilir sen neler yapıyosundur misafirlerine
hindistan cevizi rokoko da yok canım yani çikolata sosunun üzerine serpiliyodu ama ben unuştum
kartopları yapıyorımda hindistan ceviziyle onun için demiştim
böreği aynen dediğin gibi hazırladım canım kaydirigubbakcemile5

Ben dolapta bekleyen yiyecekleri sevmiyorum koku siniyor gibi geliyor.Acil durumlar için sadece sigara böreği bulunduruyorum ben cnm.

öyle uzun süreli bekletmiyorum bende zaten canım
hafta sonu gelecekse misafirim bikaç gün önceden hazırlayıp atıyorum sadece son güne sıkışmamak için

sensi yeni kullandığın bi ilaç yoksa bahar yada stresten olmuş olabilir
kafana takmamaya çalış artarsa bi cildiyeciye görünürsün

off ya şu işyeri yemeklerinden bıkıyorum
şu aşçıdan bi kurtulamadık
evdeyken ne rahat buraya gelince heptan gaz doluyo içim :-(:-(

Cok fazla saglikli yiyorum denilemez ama bu herzaman boyle son zamanlarda degisik birsey yemedim. Az once de komsum cemen yapmis getirdi canim cekti ama korktum daha fazla olur mu acaba diye. kaydirigubbakcemile3:utangac:

Cok fazla saglikli yiyorum denilemez ama bu herzaman boyle son zamanlarda degisik birsey yemedim. Az once de komsum cemen yapmis getirdi canim cekti ama korktum daha fazla olur mu acaba diye. kaydirigubbakcemile3:utangac:

hıı bir doktura görün istersen.

bende severim çemeni
ama şu bütün evi saran kokusu yokmu
sanki herşeyin üstüne siniyor koku.

üst katımızda oturan komşu
felç geçirmiş yoğun bakımda yatmış
25 gün olmuş nerdeyse daha buğün haberim oldu ya.

insan güvenip hemen konuşamıyoz kimseyle
korkuyla yaklaşıyoruz herkesle sonra böyle
bihaber oluyor herkesle.

ben evlı olan bırıne acılen bı soru sormam gerek ozelden kıme sorabılrıım???

bende severim çemeni

bihaber oluyor herkesle.

evet canım haklısın ya ben de evlendim 1,5 yıl oldu hala binada bi tanıdığım yok karşı komşu bile öyle gelip geçerken bakar ama pek selam vermez artık komşuluk felan bitti zaten acil bişey olsa yardım isticek kimse yok bazen canım sıkılıyo diyorum şu binada biri olsa yaşıtım yoldaşım oturup kalksak beraber ama:1no2:

bende severim çemeni

bihaber oluyor herkesle.

Canim senin sucun degil ya, nerden haberin olabilirdi ki.
Komsuna gecmis olsun canim.

evet canım haklısın ya ben de evlendim 1,5 yıl oldu hala binada bi tanıdığım yok karşı komşu bile öyle gelip geçerken bakar ama pek selam vermez artık komşuluk felan bitti zaten acil bişey olsa yardım isticek kimse yok bazen canım sıkılıyo diyorum şu binada biri olsa yaşıtım yoldaşım oturup kalksak beraber ama:1no2:

evet bende çok samimi olamam zaten
ama sıkılınca bir mrb diyecek birinin olmasını istiyor insan.

sencim teşekürler canım
birazdan konuştuğum bir komşu var ona çıkacagım
sorayımda onla gideyim geçmiş olsuna.
eşim işlerinden dolayı hiç müsaid olmazki.

çok şükür tabi halimize.

Yaralım bikerem sen çok normal görünüyorsun döverim bak ne 8 kg su !

Oyle diyorsunuz dostum ama ben neden dugun gunu 58kg idim ve bugune bugun 66yim ?? belki fotolarda gorunmuyor ama ben biliyorum ki aldim; kalçalarim genisledi çok, bacaklarim çok buyudu, ve karnim çikiyor...dostum depresiyona giricem

ya ben evlendiğimde 54 kg idim sonra ilk üç ay yasmin kullandım ama o beni mahvetti aniden bölgesel yağlanmalar yaptı sonra bıraktım hap kullanmayı. ama şimdi dr tavsiyesiyle başladım tekrar 3 4 ay kullanıcam işte şimdi desolett kullanıyorum kist oluşumunu engelliyomuş o yüsden mecbur kullanıyorum bakalım hayırlısıyerimseniben

hayret...bende yasmine basladim ve Allaha sukur ki çok rahatladim yaa iyiki buna baslamisim...demekki her insana yaramiyor...:sm_confused: o yuzden diyoruz ya hep hapa baslamadan test yaptirmak lazim diye...

merhaba kızlar nasılsınız
ayy kaç gündür giremdim ya.
özledim valla sizleri
burda hava çok güzel temizik yaptım
şimdide çay içiyorum .

yaralım spor yapabilme şansın varmı
stres yapma inş. en kısa zamanda veririsin.

Kuzum spor yapiyordum ben bekarken, step yapiyordum hemde latino step superdi super...koregrafilerimiz harikaydi, çok neseliydi ama bigun kadinin biri resmen bacagima basti dusurdu beni...dirseyim çok acidi doktora gittim filim çektirdik, step i yasakladi bana :çok üzgünüm:
yuruyusu seviyorum ama soguk havalar
kosmayi hiç sevmem
iste boyle...

Back