• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

gunaydin arkadaslarr ben geldim uzun bir tatilden sonra :-)
Geçmisi okudum yine dokturmussunuz ne guzel
Nasilsiniz bakalim ? hayirli yeni haftalar dilerim hepinize

Beni soracak olursaniz iyiyim
Dinlenmeden çok bol bol gezdik esimle
Persembe aksami bowling e gittik, cuma islemlerimiz vardi onlarin hepsini hallettik
Aksam dogum gununu kutladik
Cumartesi dugune gittik
Ve pazar gunu bir arkadasimla beraber aksama kadar oturduk sohbet ettik, aksama yemek yaptik beylerimiz geldiler yedik içtik sonra herkes evine
Ve bugun ise geldik iste

Ozledim hepinizi bu arada :-)

günaydınlar herkese a.s. ben çok yorgunum gözümü açamıyorum zaten geç kaldım dükkana da
bide telefonum kapalıydı ve açınca hemen açılmıyo hafızası çok dolu olduğundan
babam aramış ulaşamamış anneme haber vermiş o eşime o komşuyu aramış delikafadulden
ortalık birbirine girmiş benim hiç birinden haberim yok :utangac:
dünde kahvaltıda misafirlerim vardı nasıl abartıp yedirdiysem milleti eşimle hala kendimize gelemedik
bilmiyorum misafirler ne alemde delikafadulden
ama napim çok seviyorum brunch işini kaydirigubbakcemile3 kendimi kaybediyorum sofra kurarken galiba
bu arada pamukçum allah kolaylık versin sana da dünkü misafirimin de eşi hamileymiş 3 aylık bizde dün öğrendik
oda hiç bişiy yiyemiyomuş evde bizde baya yedi çok şükür o bile şaştı
tabi yoruldu gelene kadar taaa halkalı dan üsküdara geldiler sağolsunlar
böyle işte yeni bi haftaya yine hafta sonu dinlenmeden başladım ve eşimle evimizde son iki haftayada girdik :a015:

Yaralim guzel vakit gecirmisin sevindim canim buda binevi dinlenmek sayilir en azindan basini baska seylere verebildin.
Zekis aynisi senin icin de gecerli canim. Ayrica brunch yaptin ve beni davet etmedin. :S Ben yapmasini degil de yemesini severim. kaydirigubbakcemile3

Sensicim ben iyiyim sen nasılsın tatlım?

Yaralım ,bakıyorumda tatilde leylekler havadaymış sizin :)))))

ZkYsN,ellerine sağlık cnm ne güzel mamalar hazırladın kimbilir :)Değişik bir tarif varsa tarifini rica ediyorum :)

Bende sabahtan beri işyerinde gözümü açamadım işlerden.:(

Evet canim yaaa çok guzeldi yaa :-)
Aslinda bu sabha hiç kalkasim gelmedi ise gelmek için amma tembelim yahu
bugun diyete tekrar basladik kizlar :-(
doktor esime heyy napiyorsun sen obezsin dedi :-( moreli çok bozyldu
bi sene içinde 15 kg aldi...hiç dikkat etmedi, yapma etme dedikçe yedi simdide atamiyor kiloyu çok moreli bozuk. bende verdigim kiloyu yine almisim...8 kg vermem gerek...
çok uzgunum çok...
offfffffffffff

Evet canim yaaa çok guzeldi yaa :-)
Aslinda bu sabha hiç kalkasim gelmedi ise gelmek için amma tembelim yahu
bugun diyete tekrar basladik kizlar :-(
doktor esime heyy napiyorsun sen obezsin dedi :-( moreli çok bozyldu
bi sene içinde 15 kg aldi...hiç dikkat etmedi, yapma etme dedikçe yedi simdide atamiyor kiloyu çok moreli bozuk. bende verdigim kiloyu yine almisim...8 kg vermem gerek...
çok uzgunum çok...
offfffffffffff

ayy yaralım ya kilo deme benimde var 8 kg fazlam almak kolay vermek zor
bide şimdi doğum kontrol hapı kullanmaya başladım inş daha fazla almam:delphin:

Başak

Sevgili Başaklar yeni bir haftaya saat 02:44-11:22 arasındaki Ay gezegenin boşluk etkisi altında başlamaktasınız. Bu enerji araştırmacı ruhunuzu açığa çıkarıcı ve duygularınızı arındırıcı bir etki sunabilir. Amacınıza ulaşmak için, öncelikle geçmişte yaşanan olumsuz girişimlerin üzerine bir sünger çekerek düşünmeniz, bir daha terslikler olmaması adına gayet yararlıdır. Ayrıca bildiğiniz gibi bu saatler arasında yeni bir uygulamada bulunmak yerine, eksikleriniz olup olmadığını gözden geçirmek, uygulamayı düşündüğünüz konuların daha sağlıklı yürümesi adına en önemli şarttır. Çevrenizdeki insanlarla olan irtibatınızda da sert tepkili iletişimde bulunmak yerine bu saat diliminde uzlaştırıcı, kaynaştırıcı şekilde hareket etmek gayet faydalıdır.

Saat 11:22 sonrası Yay burcunda ilerlemeye başlayacak Ay etkisi altında, güven duygusu ve geleceğinizle alakalı düşünceler ön planda olabilir. Gerek ailevi konularda gerekse özel hayatınızla ilgili meselelerde genişlemek, büyümek ve verimli bir şekilde yaşamak taraflısı olabilirsiniz. ınancınız yükselebilir. Kimileriniz için bu durum farklı ülkelerde ekmeğinizi aramak adına verdiğiniz mücadeleyi gösterirken, bazılarınız için ev yaşamınızla ilgili konularda yapmayı düşündüğünüz bir yeniliğin işareti olabilir. ıdealleriniz doğrultusunda değişim yaşama arzunuz yükselebilir. Parasal açıdan standartlarınızın yükselmesini isteyebilirsiniz. Hayatın anlamını keşfetme arzunuz yükselebilir. Ev içinde eğer sorunlarınız varsa bunları engin bir hoşgörü içinde çözümlemeye çalışmanız faydalı olabilir.

Terazi

Sevgili Teraziler yeni haftaya Ay gezegeninin saat 02:44 de başlayan boşluk etkisi altında başlamaktasınız. Saat 11:22 dek sürecek bu oluşum, parasal konularda güçlü olmak arzunuzu yükselticidir. Keskin bir yargıyla hareket etmeniz halinde, maddi çıkarlarınızı daha iyi koruyabilir ve başkalarının sizin kazancınız üzerinde söz sahibi olmalarını engelleyebilirsiniz. Paranın, kişiye sağladığı konfor duygusu sizi oldukça çekebilir. Bu duygu nedeniyle daha hırslı çalışmanız mümkün olduğu gibi, tam tersine parayı insanlar üzerinde baskı aracı olarak kullanmanız da mümkündür. Yalnız tam bu noktada dikkat etmeniz gereken konu, geçmişte yaşanan maddi sorunlarınızı aklınızdan çıkarmadan ani kararlar vermeden, mantıklı bir şekilde düşünmeye çalışmanızdır.

Çünkü boşluk etkisi altında başlatacağınız bir eylem, daha sonra üzerinde tekrar düşünmenize neden olabilir. Yapılması gereken gerçekçi şekilde düşünmeniz ve beklemede kalmanızdır. Saat 11:22 sonrası Yay burcunda ilerleyecek Ay gezegeni, zihinsel açıdan pozitif düşünmenizi sağlayıcı ve etrafınızdaki dünya ile temaslarınızı güçlendiricidir. Yakınlarınızla irtibatınızda iyimserlik ve yardım severlik olgusu ön plandadır. ınandırıcı konuşmalarınızla ilgi odağı olabilir, çevrenize neşe ve coşku katabilirsiniz. Eğitim hayatında olanlar zihni kavramlar üzerinde daha fazla durabilir, detaylı çalışmalar yerine bütünü öğrenmekten yana olabilirler. Fırsatları iyi değerlendirebileceğiniz bugün, kutsal değerlerinize fazlasıyla verebilirsiniz. Küçüklerinize önerilerde bulunabilir, idealleriniz adına inançla mücadelede bulunabilirsiniz.

Akrep
Sevgili Akrepler yeni bir güne, 02:44-11:22 arasında burcunuzun son derecelerinde boşluğa giren Ay gezegeninin etkisi altında başlamaktasınız. Bu oluşum altında deneyim kazanma ve değişimde bulunma arzunuz yükselebilir. Kendinizi güçlü biri olarak görmeyi, çevreniz üzerinde etkili olmayı isteyebilirsiniz. Kararlılığınız oldukça kuvvetlidir. Geleceğinizi kendi ellerinizle şekillendirmek ve hiç kimsenin size müdahalede bulunmaması adına her türlü önlemi almak niyeti taşırsınız. ınsanları güçlü bir şekilde etkilemenizi sağlayan bir manyetizmanız vardır. Fakat bildiğiniz gibi boşluktaki saatler içinde ne olursa olsun yeni bir uygulamada bulunmamak esastır. Yani, cesaretiniz ne kadar yüksek olursa olsun, incelemeden, üzerinde iyice düşünmeden herhangi bir konuda adım atmamak gerekir.

Eğer ileriye dönük bir şeyler düşünüyorsanız bunun için saat 11:22 sonrasında Yay burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeninin pozitif enerjisinden faydalanmak daha doğru olabilir. Bu enerji parasal konularda size bir fanatik gibi savaşmayı, haklarınızı korumayı destekleyicidir. Tabi ki iyice gözden geçirilmiş ve faydalı olacağı kesinleşmiş konularda bu etkiden yararlanabilir. Yalnız şunu da hatırlatmakta yarar görüyorum. Yay burcu seyir zamanları yaşama karşı ve kendimize olan inancımız konusunda güven aşılayıcıdır fakat kimi zaman yanlış değerlendirmelerde bulunmamıza neden olabilir. Özellikle yatırım, kazanç sağlayan işler konusunda durup şöyle bir düşünmek gerekir. Ayrıca bu saat itibariyle savurganlıktan uzak durmakta da fayda vardır.

Yay

Sevgili Yaylar saat, 02:44-11:22 arasında Akrep burcunda boşluğa giren Ay gezegeni özellikle sabah saatlerinde ruhsal açıdan sizi oldukça güçlendirici bir etkidir. Algılama gücünüz ve sezinleme kabiliyetiniz sizi olabilecek tüm kötülüklerden, zararlardan koruyabilir. Rüyalarınızın gücü inanılmaz boyutta artabilir. Bu sabah uyandığınızda dün geceyi bir hatırlayınız. Rehber rüyalar böyle etkiler altında görülmektedir. Yani sizi uyaran ve hangi yolda ilerlemeniz gerektiğini bildiren düşlerden söz ediyorum. Yine bu oluşum altında bir türlü tamamlayamadığınız yarım işlerinizi gayet kolaylıkla bitirebilir, yükselen inanç gücünüzle zorlukların üstesinden gelebilirsiniz. Boşluktaki saatler içinde ruhunuzun arınması mümkündür.

Bu oluşumdan olumlu bir şekilde yararlanmak için yapmanız gereken tek şey, kendinize olan güveninizi ayakta tutmak ve içinizdeki sıkıntıları bu güç sayesinde giderebileceğinize inanmaktır. Saat 11:22 sonrası burcunuzda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni, yenilik anlamındaki tüm uygulamalarda sizin yanınızda ve sizi destekleyicidir. Sevimliliğinizle, esprilerinizle etrafınızdaki insanları neşelendirebilir, iyimserliğinizle teşvik edebilirsiniz. Hangi konuda olursa olsun fikirlerinizi açıklamak gereği duyabilir, oldukça felsefik konuşabilirsiniz. Başkalarının size güvenmesi ve inanması böyle bir enerji altında mümkündür. Ayrıca liderlik kabiliyetiniz fazlasıyla yükselebilir.

Oğlak
Sevgili Oğlaklar yeni bir haftaya daha adım atmaktayız. Saat 02:44-11:22 arasında boşlukta olacak Ay gezegeni, sabah saatlerinin durgun geçmesi ve bazı gecikmelerin görülmesi anlamına gelebilir. Günlük aktiviteniz içinde bu saat dilimi içinde proje ve planları yürürlüğe koymak yerine şöyle bir üzerinden geçmekte fayda vardır. Hani bazen herşey yolunda diye düşünürüz fakat minicik bir şey ilerlemenin önünde engel oluşturabilir. ışte böyle zamanlarda o minicik şeyler devleşebilir. Bu nedenle hangi iş olursa olsun, kontrol etmek, herşey yolunda mı diye tetkik etmek gayet yararlıdır. Ayrıca liderlik gücünüzü başkalarının üzerinde baskı olarak uygulamak yerine, etrafınızdaki insanların görüşlerini almak sizi yanlışlardan koruyabilir.

Saat 11:22 sonrasında Yay burcunda ilerlemeye başlayacak Ay etkisi, sabah saatlerinde oluşan gecikme, yanlış anlamaların önüne geçici bir etki yaratabilir. Ayrıca ters giden işlerde mücizevi gelişmelerin yaşanmasını sağlayabilir. Bilinçaltınızdaki herşey zihinsel açıdan ön plana gelmeye başlar. Bazı cevapsız sorular kendiliğinden önünüze gelebilir. Telkin gücünüz yükselir. Çevrenizdeki insanları motive edebilir, hayatın zorluklarına karşı direnç kazanabilirsiniz. Bazı konularda vicdani muhasebede bulunarak, nasıl hareket etmeniz gerektiğini tespit edebilirsiniz. ış hayatınızla ilgili meselelerde diğer insanlara yardımcı olma hissiyatınız güçlenir. Bilgi ve tecrübelerinizi başkalarının yararına sunabilirsiniz. Sessizlik içinde kendinizle yüzleşirken, ruhsal açıdan huzura kavuştuğunuzu hissedebilirsiniz.

Kova
Sevgili Kovalar güne, 02:44-11:22 saatleri arasında devam edecek Ay gezegeninin boşluk etkisi altında adım atmaktasınız. Haftanın bu ilk iş gününde herkes kendi yaşam stili çerçevesinde yoğunluklarla uğraşmaya çalışırken daha yavaş hareket ettiğini farkedebilir. Boşluk zamanlarında bir işi çözüme kavuşturmak veya sorun çıkaran noktaları devre dışı bırakmak gerçekten zor olabilir. Böyle durumlarla karşılaştığınızda etrafınızdaki insanlardan sinirinizi çıkarmak veya daha çabuk hareket etmek için kendinizi yormak gayet yanlıştır. Elinizden geleni yapın fakat yüklenebileceğinizden fazlasının altına girmemeye çalışın. Çünkü bu durum daha sonra sizin için sakıncalı olabilir. Özellikle mesleki kariyerinizle alakalı mevzularda veya yeni iş başvurularında randevularınız bu saat dilimine rastlıyorsa, kendinizi ifade ederken seçtiğiniz sözcüklere fazlasıyla dikkat ediniz. Sabit fikirli hareket etmeyiniz. Durumları geniş bir açıdan görmeye çalışınız.

Saat 11:22 itibariyle Yay burcunda ilerlemeye başlayacak Ay etkisi altında, hemen harekete geçmeye hazır ve her işin üstesinden kolayca gelebileceğinize dair bir inanç sizi sarabilir. Sosyal hayatın içinde kendinizi ifade gücünüz oldukça yükselir. Çevrenizdeki insanlar sizin çekiciliğinizden etkilenebilir, sözlerinizle motive olabilirler. Neşeniz, konuk severliğiniz, arkadaşlarınızla olan irtibatınız ve cömertliğinizle ilgi uyandırabilirsiniz. ınancınız oldukça yüksektir. Hatta çözümlenmesi imkansız olan işlerde bile öyle konuşursunuz ki etrafınızda bulunan kişiler peşinizden kolayca gelebilirler.

Balık
Sevgili Balıklar yeni bir haftaya saat 02:44-11:22 arasındaki boşluk etkisi altında başlamaktayız. Bu oluşum, deneyimsel ve keşifçi yönlerinizin sözel veya yazı anlamında insanlara sunulmasında, yaratıcılık gerektiren konularda ileri adımlar atabilmenizde destekleyicidir. Bu destek öylesine etkilidir ki, her konuda haklı olduğunuzu düşünmenize yol açabilir. Bir yandan güç ve kontrol diğer taraftan yükselen güven duygusu derken, kişi ister istemez yenilikte bulunmayı düşündüğü alanlarda düşünmeden kararlar alabilir. Oysaki artık bildiğiniz gibi bu oluşum altında eylemlerinizi gerçekleştirmeden önce enine boyuna düşünmek gerekir. Yani kendinize duyduğunuz inancın sınırlarını iyi belirlemek ve aşmamaya çalışmak en doğru harekettir. Derin bir gözlemde bulunmak, yenilik yapacağınız konularda inceden inceye düşünmek size faydalar sağlayabilir. Özellikle sabah saatlerinde bu durum çok daha önemlidir.

Saat 11:22 sonrası Ay gezegeni boşluktan çıkıp Yayda ilerlemeye başladığında, serbest bir şekilde hareket edebilmenizi sağlayan destek gücünüz yanınızda olmaya başlar. Jüpiter denetiminde olan Ay, doğal olarak sizin için fırsat getirici fakat bir o kadar da sorumluluklarınızı çoğaltıcı bir enerji anlamına gelir. Bir yandan uzun vadeli planlarınız için zihinsel olarak hızlı düşünürken diğer yandan liderlik gücünüzü devreye koyabilir, hırsla öne atılabilirsiniz. Yalnız bu enerji altında dikkat etmeniz gereken konu, abartılı tepkilerden ve düşüncelerinizi fanatik bir şekilde ifade etmekten kaçınmanızdır. Sistemli bir şekilde çalışmayı sürdürmeli, dağınıklıktan uzak durmalı, aynı anda birkaç konuyla ilgilenmek yerine, hangi işe öncelik tanımanız gerektiğini saptamalısınız. Ayrıca otoritelerin, gücünüzü aşabilecek isteklerde bulunmaları halinde onlarla açık bir şekilde konuşmaya çalışmalısınız. ışin selameti açısından bu gerekli olabilir.

Koç

Sevgili Koçlar saat 02:44-11:22 arasında, Akrep burcunun son derecelerinde boşlukta olacak Ay, etkisi altında olunacağı için, haftanın ilk iş gününde özellikle sabah saatlerinde ruhsal açıdan duyarlık ön planda olabilir. Başkalarının desteğiyle yapmayı düşündüğünüz işlerde gecikme veya tersliklerle karşılaşma riskini ön planda tutmanız faydalıdır. Böylece işleriniz aksamaz veya karışıklıklar nedeniyle gerginlik yaşamamış olursunuz. Ayrıca bu saatlerde, sadece bir kişiye veya duruma bağlı kalmak yerine farklı çözüm yollarını da devrede tutmak yararlıdır. En azından biri olmazsa diğerini devreye koyarak işlerinizi halledebilirsiniz. Öğle saatlerinden itibaren Yay burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni yeniliklerde bulunmanız adına sizi destekleyicidir. Hayatınızın genel olarak akışı hızlanmaya başlayabilir. Kişisel anlamda faydalar sağlamanız mümkündür.

Daha iyimser düşünmenizi sağlayacak temaslarda bulunabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işlerinizde haberleşme ön planda geçmeye başlar. Yakınlarınızla ilgili aldığınız haberler mutlu olmanızı sağlar. Yerleşim konularında değişimler meydana gelebilir. Biraz daha ferahlayabilirsiniz. ınancınız sayesinde kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Ticari faaliyetleriniz için değişik insanlarla güç birliğinde bulunabilirsiniz. Düşüncelerinizi ifade gücünüz yükselir. Hukuk, danışmanlık, politika, tercümanlık, ihracat, turizm, ticaret, medya ve yayıncılık alanlarında görev alanlar için olumlu enerjiler mevcuttur. Sabahki aksamalar dışarıdan sağlanacak desteklerle çözülmeye başlanır

Boğa
Sevgili Boğalar yeni bir haftaya saat 02:44-11:22 saatleri arasında boşlukta olacak Ay etkisi altında başlamaktasınız. Özellikle yakın ortaklık ilişkisinde bulunduğunuz insanlarla bu saat dilimi içinde elinizden geldiğince uyum sağlamaya çalışmanız günün bu dilimi içinde gerginlikten uzak kalmanız adına yararlıdır. Her ikinizin de sabit fikirli düşünmekten ziyade birbirinizin kimliklerine saygı duyarak hareket etmeniz halinde herhangi bir sorun yaşanması mümkün değildir. ış ortaklığında bulunanların, sabah saatlerinde ani kararlar almamaları, birbirleriyle bağlantı içinde olmaları faydalıdır. Olayları değerlendirirken, karamsar ve şüpheli bir bakış açısından ziyade gerçekçi bir şekilde düşünmeniz, farklı çıkış noktaları bulabilmenizde sizi destekleyicidir.

Saat 11:22 itibariyle boşlukta etkisi sona ererek Yay burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni partnerinizle aranızdaki paylaşım duygusunu güçlendirici bir etki yarattığından, boşluktaki saatlerde oluşan yanlış anlaşılmaların yoluna girmesini sağladığı gibi, uyum içinde hareket edebilmenizde de destekleyicidir. Herhangi bir konudaki problemlerinizi inancınız sayesinde çözüme kavuşturabilirsiniz. Ayrıca dışarıdan yardım görebilir, ruhsal açıdan pozitif duygular içinde gününüzü geçirebilirsiniz. Sağlık konusunda rehabilitasyon çalışmaları veya genel anlamda değişim konularında etkili olan bu saatlerde bilmediğiniz konuların gerisindeki gerçeklere ulaşabilmeniz de kolay olabilir.

ıkizler
Sevgili ıkizler saat 02:44-11:22 arasında Akrep burcunun son derecelerinde boşlukta olacak Ay gezegeni, yeni haftaya başlarken çalışma hayatınızla ilgili konularda yenilik anlamındaki uygulamaları özellikle bu saatler arasında yürürlüğe koymanın sakıncalı olduğunu göstermektedir. Bu zaman dilimi içinde yapılması gereken en doğru hareket, öncelikle aksaklık yaratabilecek noktaları tespit etmek, yarım kalan işlerinizi halletmek olmalıdır. Böylece daha sonraki saatlerde karşınıza bir pürüz çıkmasının önüne geçilmiş olur. Kontrol duygusunun yüksek olduğu bu zaman dilimi içinde çevrenizdeki insanlarla olan her türlü irtibatınızda dikkatli olmak ve anlaşmaya çalışmak, kriz yaratabilecek durumlardan kaçınmakta fayda vardır. Çevrenizdeki insanlara elinizden geldiğince yardımcı olmaya çalışmanız yararlıdır.

Saat 11:22 sonrası karşıt burcunuz Yayda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni başta özel ilişkiniz olmak üzere her türlü ortaklık ilişkisinde, görüş alışverişinde bulunmanın karşılıklı çıkarların korunmasında önemli bir unsur olduğunu göstermektedir. Birbirinizin ne söylemeye çalıştığını tam olarak anlamadan gereksiz yere mevzuları büyütmemekte fayda vardır. Aranızdaki sorunları geçmişte olanların gölgesi altında değerlendirmeye çalışmak sakıncalı olabilir. ılişkisi olmayanlar bu enerji altında, yaşama bakış açınızı genişletecek, kendinizi daha güçlü ve güvende hissetmenizi sağlayacak bir partnere ihtiyaç duyabilirsiniz. Sizi her alanda desteklemeli, bilgisiyle, tecrübeleriyle rehber olmalıdır.

Yengeç
Sevgili Yengeçler, 02:44-11:22 saatleri arasında Ay gezegeni boşlukta olacağından, herhangi bir olayı değerlendirirken aşırı uçlarda düşünmemeli, duygusal konularda sert tepkiler vermemeli, esnek düşünmeye çalışmalısınız. Böyle bir enerji altında, güç ve kontrol arzusu kimi zaman farkında olmadan dürtülerinizin sizi esir alması demektir. Durum böyle olunca mantıklı düşünmek neredeyse zorlaşır. Her durum negatif tarafından görülmeye başlanabilir. Tabi ki bu durumda uzlaşma neredeyse imkansızdır. Güç oyunları ön plandadır. Kendinizi farklı göstermek arzusu yoğunlaşabilir. ıfadenizde tepkiselliğe açık olduğunuz için, aşk hayatınızla ilgili konularda kendi fikirlerinizin kabulünden yana düşünebilirsiniz. Yapılması gereken ortalama düşünmek, başkalarının görüşlerine değer vermektir. Tabi ki bu, onların dediklerini uygulayacaksınız anlamına gelmez. Sadece demokratik düşünmenizde fayda vardır.

Saat 11:22 sonrası Yay burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni, iş hayatınızın gündelik temposunda diplomatik davranmanın önemini göstermektedir. Aşırılık ve kimi zaman abartı ön planda olabilir. Örneğin her konuda kendinizi üstün görme veya tam tersine aşırı iyimser düşünmek gibi. Tabi ki her iki şekil de sakıncalı olduğundan dikkatli olmakta fayda vardır. Bu etki altında başarılı olma arzunuz yükselebilir. Çevrenizle olan ilişkinizde ne kadar cömert ve dürüst davranırsanız, o denli takdir görmeniz mümkündür. Yabancı kişilerle iş bağlantıları gündeme gelebilir. Bilgi ve tecrübelerinizden diğer insanların yararlanması için özverili davranabilirsiniz. Beslenmenize özel önem vermeniz yararlıdır. Bu enerji tat duygunuz üzerinde olumlu tesir yaratır. Fakat şişmanlatıcı gıdalardan uzak durmak lazımdır.

Aslan

Sevgili Aslanlar saat 02:44-11:22 arasında Ay gezegeni boşlukta olacağından, yeni haftaya başlarken özellikle sabah saatlerinde ailevi konularda kendinizi baskı altına alınmış gibi hissedebilirsiniz. Sevgi dolu bir yuvaya olan ihtiyacınız daha yoğundur. Aile içinde gerginlik, huzursuzluktan özellikle uzak durmak isteyebilirsiniz. Kimsenin kimse üzerinde kontrol kurmayacağı, herkesin kendi fikirlerini serbestçe söylediği bir ortamda bulunma arzunuz yoğundur. Ayrıca eşinizin veya ailenizle yaşıyorsanız büyüklerinizin maddi ve manevi anlamda güçlü insanlar olmaları, sizi desteklemeleri, kendinizi güvende hissetmeniz açısından önemli olabilir. Yani böyle bir kuvvetin arkanızda olmasını isteyebilirsiniz. Evin içindeki yeni bir yapılanmanın göstergesi olabilecek bu enerji, kendi hayatınızı yaşama arzunuzla başkalarının sizden beklentileri arasındaki dengenin sağlanması adına önemlidir.

Fakat Ay boşlukta olacağından yukarıdaki konularda yeni bir adım atmak veya tepkisel davranmak yerine günlük rutine ayak uydurmakta ve sakin düşünmekte fayda vardır. Saat 11:22 sonrası Ay gezegeni Yay burcunda ilerlemeye başladığında aşk hayatınızı canlandırıcı sizi moral ve motivasyon açısından destekleyici bir enerjinin varlığını üzerinizde hissedebilirsiniz. Bu hissediş başta yaratıcı faaliyetlerinizin artması, aşkta daha deneyimsel olmanızı sağlaması açısından önemlidir. Hayatı güzel yönleriyle ele almanız mümkündür. Daha iyimser tavırlar sergileyebilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda kendinizi göstermekten zevk alabilirsiniz. Bu etki altında dikkat etmeniz gereken konu yüzeysel düşünmemek, aşkta seçici olmaya çalışmaktır. Ne de olsa siz bir kral ve kraliçesiniz.

ayy yaralım ya kilo deme benimde var 8 kg fazlam almak kolay vermek zor
bide şimdi doğum kontrol hapı kullanmaya başladım inş daha fazla almam:delphin:

Ben dogum kontrol hapimi degistirdim
Biraz daha rahatladim
ama gel gelelim ki bu kilolar gitmiyor :çok üzgünüm:
Esim içinde oyle, hele o daha berbat bir halde
offfffffffff

Ben dogum kontrol hapimi degistirdim
Biraz daha rahatladim
ama gel gelelim ki bu kilolar gitmiyor :çok üzgünüm:
Esim içinde oyle, hele o daha berbat bir halde
offfffffffff

ya ben evlendiğimde 54 kg idim sonra ilk üç ay yasmin kullandım ama o beni mahvetti aniden bölgesel yağlanmalar yaptı sonra bıraktım hap kullanmayı. ama şimdi dr tavsiyesiyle başladım tekrar 3 4 ay kullanıcam işte şimdi desolett kullanıyorum kist oluşumunu engelliyomuş o yüsden mecbur kullanıyorum bakalım hayırlısıyerimseniben

merhaba kızlar nasılsınız
ayy kaç gündür giremdim ya.
özledim valla sizleri
burda hava çok güzel temizik yaptım
şimdide çay içiyorum .

yaralım spor yapabilme şansın varmı
stres yapma inş. en kısa zamanda veririsin.

sensi cim o kadar isterim ki istanbulda olsanız da ağırlasam sizleri de
ama eğer gelirim dersen haftaya buyrun pazar günü bi bruch ta size hazırlarım zevkle yemeyi sevenleride çok severim zaten
mısraa çok fazla değişik şeyler yapmadım sanırım düşünim
portakallı kek peynirli börek bide üç renkli börek kurabiye sosisli yufkalar kızarttım acika hazırlamıştım onu çok sevdiler poğaca ve kahvaltılıklar o kadar
kahvaltıdan sonrası için rokoko yapmıştım
hmm kartopu hindistan cevizi severseniz hem çok kolay hazırlanıyo hemde bu güne kadar beğenmeyen kimseye rastlamadım onun tarifini verim
yaralim 8 kiloyu o eklediğin resimlerden sonra mı aldın sen

Kizlar bu kist dediginiz bircogunuzda mi oldu yoksa bana mi oyle geldi, belirtileri nedir peki?

Bende de bu gunlerde hep kirmizi lekeler cikti yuzumde cok sinir oldum nasil gidecekse. senağlama

Kizlar bu kist dediginiz bircogunuzda mi oldu yoksa bana mi oyle geldi, belirtileri nedir peki?

Bende de bu gunlerde hep kirmizi lekeler cikti yuzumde cok sinir oldum nasil gidecekse. senağlama

sıkıntıdanmı acaba sensicim.
ama kullandığım hap sivilce yaptı yüzümde.
normalde çıkmazdı

Back