• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ben hataydayım canım
burda havalar çok değişik
gece dolu yagıyor sabah güneşli
tam anlamıyla ısınmadı canım
ama ben kafayı dagıtmak için yapıyorum böyle şeyleri.

anladım canım
benim eşim acayip sigara içiyo hatta etrafımdaki herkes o yüsden ben 2 ayda bi perde yıkıyorum zati :mymeka:
halıları geçen sene kayınvalidemin halı yıkama makinasıyla yıkadım yeni diye ama içime sinmedi bu sene yıkamacıya göndereceğim galiba
ama dediğim gibi planlar ancak haziran da yapılacak:delphin:

kızlar hafta içi ıspanak yapmak istiyorum
ıspanak kavurayım diyorum
nasıl yapayım ve yanına ne yakışır

ne pişireyim
çok agır birşey olmasın kızlar.
şimdiden saolun.

Canım,msn den yazdım ama burdanda tekrarlayayım belki başka bir arkadaşımızada faydası olur.

Ispanakları alıyorsun köklerini kestikten sonra yapraklarını çokkkkkkk yıkıyorsun ben son yıkama suyuna sirke ekler öyle bekletirim sonra süzgece alıyorsun.Suyunun iyice akması lazım.
Elinde doğrayamazsan tahtada doğruyorsun.

Ben genelde ıspanakları doğrama işinden önce bolca soğan doğrarım tencerede soğanlar kavrulurken ıspanaklara geçerim.

Kavrulmuş soğanın üstüne yavaş yavaş ıspanakları atarım,her atışımdan sonra karıştırırım dibe çöküp tencerede yer açılması için.Tuzumuda eklerim.

Yumurtalı yapacaksan suyunu çektikten sonra yumurtalarını kıracaksın,ben yumurtaları da karıştırırım bütün sevmem.Kapağını kapatacaksın 2-3 dk ya hazır hale gelecek.

Pirinçli ıspanacak yapacaksanda sıcak su ekjleyip yarım kahve fincanı kadar pirinç koyacaksın.Buda yoğurtla yenir ama ben yoğurtsuz yerim.

Ben ıspanağın içine soğanla birlikte rendelenmiş havuçta eklerim çok güzel olur.

Umarım anlatabilmişimdir cnm

Canım,msn den yazdım ama burdanda tekrarlayayım belki başka bir arkadaşımızada faydası olur.

Ispanakları alıyorsun köklerini kestikten sonra yapraklarını çokkkkkkk yıkıyorsun ben son yıkama suyuna sirke ekler öyle bekletirim sonra süzgece alıyorsun.Suyunun iyice akması lazım.
Elinde doğrayamazsan tahtada doğruyorsun.

Ben genelde ıspanakları doğrama işinden önce bolca soğan doğrarım tencerede soğanlar kavrulurken ıspanaklara geçerim.

Kavrulmuş soğanın üstüne yavaş yavaş ıspanakları atarım,her atışımdan sonra karıştırırım dibe çöküp tencerede yer açılması için.Tuzumuda eklerim.

Yumurtalı yapacaksan suyunu çektikten sonra yumurtalarını kıracaksın,ben yumurtaları da karıştırırım bütün sevmem.Kapağını kapatacaksın 2-3 dk ya hazır hale gelecek.

Pirinçli ıspanacak yapacaksanda sıcak su ekjleyip yarım kahve fincanı kadar pirinç koyacaksın.Buda yoğurtla yenir ama ben yoğurtsuz yerim.

Ben ıspanağın içine soğanla birlikte rendelenmiş havuçta eklerim çok güzel olur.

Umarım anlatabilmişimdir cnm

ohh iyi oldu canım bu bende yarın bi ıspanak yapayım yoğurtlu yerim :-)))
eşimde sebzeyi hiç sevmiyo off onada başka şey düşünücem artık benneyaptımki

teşekür ederim mısracım
deniyecegim

inş. bizimki sever.
bizimkide çok sevmezde akşam yiyince rahatsız oldu
birkaç kere
bundan dolayı akşamları sebze yemek istiyoruz.

En güzeli sebze gel görki benim kociş pırasa yemez,kereviz yemez,kabak yemez,patlıcan yemez,bamya yemez,enginar yemez bir ıspanağı yiyor :(

En güzeli sebze gel görki benim kociş pırasa yemez,kereviz yemez,kabak yemez,patlıcan yemez,bamya yemez,enginar yemez bir ıspanağı yiyor :(

aynen ya bende çok zorlanıyorum bu konuda mis gibi yapıyorum sebze yemeğini o yemiyor
eşime kalsa her gün et yesin işte tavuk patates kızartması her gün kahvaltılık yapsın bıkmaz
ama daha ağzına hiç ıspanak pırasa bamya koymamış buna inanabiliyomusunuz:mymeka:
bi yediği bezelye o kadar
benneyaptımki

evet ya sebze gibisi yok.
bnde eti tavuğu severim
sürekli yemekte olmuyor.
yemeklerin içine koyuyorum
hem sebzelerede tat veriyor.

iyi pazarlar kızlar daha kimsecikler gelememiş

dün ne güzel temizlikler yapılmış sebze yemekleri yapılmış kaşlar alınmış ohh misss :)

ben çok rahatsızım bugünlerde inanın hamileliğin bu kadar zor olacağı aklıma gelemzdi bana çok basit görünürdü uzaktan ama çok zormuş ama şükür güzel tabiki. sürekli mdie bulantım var onunda öyle kötü bişey olacağı aklıma gelemzdi hiç bişey yapmayıyo insan :( hiç bişey canım çekmiyo yiyemiyorum ağrılarımda geçmedi ya bebeğim şikayet etmiyorum diyorum gerçekten etmiyorumda sadece bilmiyodum böyle olduğunu benmi çok nazlıyım yoksaa :1closedeyes: neyse geçer inşallah bugünlerde. kar yağıyor ankarada sabahleyin biraz tutmuştu kar sonra şimdi uyandım tekrra baktım o erimiş tipi gibi yine uçuşuyo karlar mart kapıdan baktırır kazma kürek attırır dedikleri bu olsa gerek. inşallah misafir filan gelemz hiç bişey yapacak halim yok ama eşime bunu anlatamassınki arar mutlaka birazdan arkadaşları hadi gelind er hemide yemeğe. bide söylemeyi düşünmüyoruz hamişliği henüz nasıl ne yaparım bilmiyorum.

hepinize mutlu pazarlar şekerler

Pamukcum bir aya kalmaz umarım rahatlayacaksın.ılk aylarda böyle şeyler olabiliyormuş.

Angel nbr?

Kocişle bugün kalktık dışarda sevdiğim bir mekanda kahvaltımızı yaptık,ordan pazara alışverişe gittik,sonrada sinemaya.Mahsun un yeni filmini izledik.Tamamen doğudaki hayatı gözler önüne sermiş,güzel bir film tavsiye ederim.

Ben şimdi mutfaktasigaraiçiyorum,kociş salonda yanına gideceğim.

Sonra görüşürüz

selam canım ben iyi sayılırım
ne güzel yapmışsınız tatil günü gezip sinemaya gitmişsiniz birbirinize zaman ayırmışsınızkaydirigubbakcemile5
ben bugün bütün gün evle uğraştım ama akşam üzeri çıkıp bende kuzenimle buluştum kendime bir iki bişey alıp eve geldim kocamla ayrı geçirdik bugünü
pamuğum umarım sende bi an önce düzelirsin canım
ilk aylar böyle olur diyolar :CüvCüv:

günaydın kısslara.s.
bende bugün iş başı yaptım uzun bi aradan sonra bakalım hayırlısı

Angelcım tabi tatilden sonraki ilk gün biraz zor geçebilirim.Olsun bak işimiz var böyle düşün :)

Angelcım tabi tatilden sonraki ilk gün biraz zor geçebilirim.Olsun bak işimiz var böyle düşün :)

evet mısraaam işinin olması çok güzel çünkü evde vakit geçmiyor yani çalışamya alışan için çok zor ilk bi hafta zevkli ama gerisi sıkıcı sonra karı koca birbirine sarmaya başlıyo-tatlicadiarzu-

Back