günaydın kızlar..
şöyle birazcık baktım geçmişe hemen geldim
şu küsme barışma konusunda eğer hatalıysam tabiki ben giderim eğer eşim hatalıysa acayip surat yaparım süprizzzzz o da tabiki barışma yolları arar :jeyyar:
Angel hayatım Allah mutluluğunuzu daim etsin, hep gül sen emi
sabredebildiğim kadar edicem bakalım.ama çok zorlanıyorum.kızlar saolun benim çıkmam lazım misfirlerim var bugün hazırlıklarım bitmedi görüşürüz
sağol canım benim nasılsın??dzcel hoşgeldin cnm günaydın
ben çıkarmıyorum ama eşim rahat edemiyo ondan çıkarıyo yüzüğünü.normalde unutmaz sanırım benim arayıp yüzüğünü unutmuşsun dememei tepki vermemi bekliyo du ondan bıraktı.ve evlilik yıl dönümümüz c.tesi günü
angelcığım hani bir elbise anlatmıştım ya akrabanın düğünü için
onu ekledim ama cepten çektiğim için net değil baksana
canım ya bende senin gibiyim koçiş kızınca kendimi yalnız hissediyoreum bende tekim burda ama aşkım kıyamaz bana asık suratımı hiç çekemez hemen sarılır bende ona yataga girincede bende angel gibi ona dokunmadan uyuyamamki kız
bak bak hem işveli hem cilveli utanma kız kaydirigubbakcemile
sabredebildiğim kadar edicem bakalım.ama çok zorlanıyorum.kızlar saolun benim çıkmam lazım misfirlerim var bugün hazırlıklarım bitmedi görüşürüz
hımm bazı erkekler yüzükle rahat edemiyor
ama benimki çıkarmıyor
ama arama sen bazen tepkisizlik en güzeli
evlilik yıldönümdede bişeyler yapar artık:))
dans ederken ki dimi canım
çok beğendim beklediğimden daha sade ve şıkmış canımcım
hehehhh
napiyim ya utandım
o zaman yine alışıcak hiç ders almıcak küslüklerden bebişim
nasılsa gelicek birsam dicek
sen bilirsin canımcım
kolay gelsin bak misafirlerde geliyomuş oyalarlar seni
arama kocişi düşünmedeeeopuyorumnanaktan
ay çokmu gaddarım nekaydirigubbakcemile3
dirimcim sağol canım hoşbuldum..
neclacım ben oruca hazırdım ama malesefki ramazan benim için herkesten 1-2 gün sonra başlayacak, ya ben oruca hazırımda şu sahura kalkma işini aklım kesmiyo kaydirigubbakcemile3
daha önce hep hazır sofraya kalktığım için :kedi:
geçmiş olsun canımwalla sanırım bende ramazana regl girebiklirim adetlerim çok geciktiği için hemen hemen son 4-5 aydır adet söktürücü kullanarak adet oluyorum bu adetimde de rahim filmi çektircem inşallah gecen ay boş yer yoktu bu ay cekilirim inşallah :Saruboceq:
evet canım benim
değişik derken anlamadım,saçımı küt kestirdim,saçım uzun değil artık :çok üzgünüm:
daha balayı resimlerden koyacaktım ama usb kablosunu yanlış getirmişim
dirimcim sağol canım hoşbuldum..
neclacım ben oruca hazırdım ama malesefki ramazan benim için herkesten 1-2 gün sonra başlayacak, ya ben oruca hazırımda şu sahura kalkma işini aklım kesmiyo kaydirigubbakcemile3
daha önce hep hazır sofraya kalktığım için :kedi:
walla sanırım bende ramazana regl girebiklirim adetlerim çok geciktiği için hemen hemen son 4-5 aydır adet söktürücü kullanarak adet oluyorum bu adetimde de rahim filmi çektircem inşallah gecen ay boş yer yoktu bu ay cekilirim inşallah :Saruboceq:
GeÇmİŞ olsun neclacıĞım İnŞallah Çekİlİrsİn cnm
tansiyonun düşmüştür yüksek ihtimalle benim gözlerim kararıp başımda bi ağırlık varsa genellikle öyle oluyo, bi keresinde gözümün önü bembeyaz oldu şimşek çakılır gibi düştüm kanepye doğru kaldım orda bi süre çok korkmuştum ama ya gerçekten kör oldum sandım bi anda ilk defa başıma geldi ondan sonrada bi daha olmadı Allahtanay tansiyonum düştü galiba ya gözlerim kararıyor nedense başımda ağrıyor
canım ne problemin vardıwalla sanırım bende ramazana regl girebiklirim adetlerim çok geciktiği için hemen hemen son 4-5 aydır adet söktürücü kullanarak adet oluyorum bu adetimde de rahim filmi çektircem inşallah gecen ay boş yer yoktu bu ay cekilirim inşallah :Saruboceq:
canım tatlı bişeyler ye hemenay tansiyonum düştü galiba ya gözlerim kararıyor nedense başımda ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?