• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

çok güzel bi yaşita evlenmişsin..
erken evlenince bebek için beklenebiliyo tabi:):)
bizim gibi yaş kemale erince evlenince işler değişiyo:)

bizde eşim gelir.. ben biraz inatımdırda..
senin inadınla uğraşamıyorum artık der, o yanaşır..
o yanaşmasa ben 1 ay küs dururm heralde.. gerçekten hatalı değilsem tabi.. ahatm varsa ben de uzatmam fazla:)

öncelikle angel canım benim ne kadar güler yüzlüsün
gülen yüzün hiç solmasın canım arkadaşım
çok güzel olmuşsun :nazar:
ya kızlar cnm çok skkın aslın da.kocişle kavga ettik .dün gece hiç konuşmadık.çünki yine benden bekledi barışmak için adım atmayı.ama hep ben adım atıyorum.buda artık beni rahatsız ediyo.neden diyorum bi sefer de o atsın.ama hiiç.bende de suç var alıştırdım onu böyle.ama ben kimseyle küs duramam ki.aynı evde bide düşünün.dün ben adım atmayınca tabi küs yattık.sabah bi baktım yüzüğünü unutmuş ya da mahsus yaptı biliyo ya çok kızdığımı.siz de nasıl olur küslük olunca kim barışır
canım bende küs olmaya dayanamıyorum ama bazen tutuyorum kendimi
kırsın kırsın sonrada barışayım mümkün değil
%70 eşim barışmaya gelir
alıştırma bencede

ya kızlar cnm çok skkın aslın da.kocişle kavga ettik .dün gece hiç konuşmadık.çünki yine benden bekledi barışmak için adım atmayı.ama hep ben adım atıyorum.buda artık beni rahatsız ediyo.neden diyorum bi sefer de o atsın.ama hiiç.bende de suç var alıştırdım onu böyle.ama ben kimseyle küs duramam ki.aynı evde bide düşünün.dün ben adım atmayınca tabi küs yattık.sabah bi baktım yüzüğünü unutmuş ya da mahsus yaptı biliyo ya çok kızdığımı.siz de nasıl olur küslük olunca kim barışır

neden kavga ettiniz cnm benim eşimde hep bende bekler ilk adımı ama 1 kaç kavgadır atmıyorum adım o tıpış tıpış geliyor haliyle küslük kötü cnm ya bende küs durmayı hiç sevmem:teselli:

bizde eşim gelir.. ben biraz inatımdırda..
senin inadınla uğraşamıyorum artık der, o yanaşır..
o yanaşmasa ben 1 ay küs dururm heralde.. gerçekten hatalı değilsem tabi.. ahatm varsa ben de uzatmam fazla:)

bizde de eşim inattır ve hep ben barışırım.ama bıktım artık

canımcım eskiden ilk evlendiğimiz zamanlar da hep ben bekleridm o geldin diyo suçlu ben bile olsam günlerce konuşmasakta yine bakmazdım yüzüne:))
ama şimdi alıştık birbirimize zaten istesekte çok uzun süre küs kalamıyoruz çünkü artık kavgalarımız büyük şeylerden dolayı olmuyor ve yatağa girince ben ona dokunmadan uyuyamıyorum ya o yatağa yatmıcam uzun süre küs kalmak için yada yatınca hoopp yelkenler fora:))
ama nedeni çok önemli tabi küslük nedeni.
özel olmazsa siz neden tartıştınız canım küslük nedeniniz nedir??

yatarken çıkartıyomusunuz yüzükleri biz hiç çıkarmadığımız için unutma şansımız da yok:))

çok güzel bi yaşita evlenmişsin..
erken evlenince bebek için beklenebiliyo tabi:):)
bizim gibi yaş kemale erince evlenince işler değişiyo:)

sağol canım
sen kaç yaşındasın ki canım daha gençsin yani ne kemale ermesizem
uszemus

Angel Çok tatlı ÇıkmıŞsın cnm maŞallah

sağol canım arkadaşımm

öncelikle angel canım benim ne kadar güler yüzlüsün
gülen yüzün hiç solmasın canım arkadaşım
çok güzel olmuşsun :nazar:

canım bende küs olmaya dayanamıyorum ama bazen tutuyorum kendimi
kırsın kırsın sonrada barışayım mümkün değil
%70 eşim barışmaya gelir
alıştırma bencede

amin canım inş Allah ım hepimizin yüzünü güldürsün bir ömür boyu mutlu olalım inşallah

günaydın kızlar..
şöyle birazcık baktım geçmişe hemen geldim
şu küsme barışma konusunda eğer hatalıysam tabiki ben giderim eğer eşim hatalıysa acayip surat yaparım süprizzzzz o da tabiki barışma yolları arar :jeyyar:

Angel hayatım Allah mutluluğunuzu daim etsin, hep gül sen emi

ya asıl konu önemli değil di ama konu taa başka şeylere gitti.ve eşim böle yapınca kendimi sahipsiz hissediyorum burda kimsem olmadığı için.akşam gelcek yine aynı olcak biliyorum adım felan atmıycak

günaydın kızlar..
şöyle birazcık baktım geçmişe hemen geldim
şu küsme barışma konusunda eğer hatalıysam tabiki ben giderim eğer eşim hatalıysa acayip surat yaparım süprizzzzz o da tabiki barışma yolları arar :jeyyar:

Angel hayatım Allah mutluluğunuzu daim etsin, hep gül sen emi

günaydın dzcelim sağol hayatımopuyorumnanaktan

ya asıl konu önemli değil di ama konu taa başka şeylere gitti.ve eşim böle yapınca kendimi sahipsiz hissediyorum burda kimsem olmadığı için.akşam gelcek yine aynı olcak biliyorum adım felan atmıycak

anladım cnm ama suç ondaysa eğer ezdirme kendini
dediğin gibi alıştırmışsın oda hep senden bekliyor
kendini yalnız hissetme cnm ondan bekle o atsın adımı:sinifsinif:

ben çıkarmıyorum ama eşim rahat edemiyo ondan çıkarıyo yüzüğünü.normalde unutmaz sanırım benim arayıp yüzüğünü unutmuşsun dememei tepki vermemi bekliyo du ondan bıraktı.ve evlilik yıl dönümümüz c.tesi günü

angelcığım hani bir elbise anlatmıştım ya akrabanın düğünü için
onu ekledim ama cepten çektiğim için net değil baksana

canım ya bende senin gibiyim koçiş kızınca kendimi yalnız hissediyoreum bende tekim burda ama aşkım kıyamaz bana asık suratımı hiç çekemez hemen sarılır bende ona yataga girincede bende angel gibi ona dokunmadan uyuyamamki kız

sağol canımın içi:kedi:

utandırıyosunuz beniopuyorumnanaktan

bak bak hem işveli hem cilveli utanma kız kaydirigubbakcemile

eğer haklı oldugunu düşünüyosan sabret bence.. çokta alıştırma adamı böyle.. biraz sabret bence
zaten kavgalar hp ufacık şeyleden çıkıyo... bizim evliliğimizde öyle en azınan.. büyük şeylerin üstünü örtüyoruz, ufak şeylerdn de kavga ediyouz

sabredebildiğim kadar edicem bakalım.ama çok zorlanıyorum.kızlar saolun benim çıkmam lazım misfirlerim var bugün hazırlıklarım bitmedi görüşürüz

Back