Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende küs olmaya dayanamıyorum ama bazen tutuyorum kendimiya kızlar cnm çok skkın aslın da.kocişle kavga ettik .dün gece hiç konuşmadık.çünki yine benden bekledi barışmak için adım atmayı.ama hep ben adım atıyorum.buda artık beni rahatsız ediyo.neden diyorum bi sefer de o atsın.ama hiiç.bende de suç var alıştırdım onu böyle.ama ben kimseyle küs duramam ki.aynı evde bide düşünün.dün ben adım atmayınca tabi küs yattık.sabah bi baktım yüzüğünü unutmuş ya da mahsus yaptı biliyo ya çok kızdığımı.siz de nasıl olur küslük olunca kim barışır
ya kızlar cnm çok skkın aslın da.kocişle kavga ettik .dün gece hiç konuşmadık.çünki yine benden bekledi barışmak için adım atmayı.ama hep ben adım atıyorum.buda artık beni rahatsız ediyo.neden diyorum bi sefer de o atsın.ama hiiç.bende de suç var alıştırdım onu böyle.ama ben kimseyle küs duramam ki.aynı evde bide düşünün.dün ben adım atmayınca tabi küs yattık.sabah bi baktım yüzüğünü unutmuş ya da mahsus yaptı biliyo ya çok kızdığımı.siz de nasıl olur küslük olunca kim barışır
bizde eşim gelir.. ben biraz inatımdırda..
senin inadınla uğraşamıyorum artık der, o yanaşır..
o yanaşmasa ben 1 ay küs dururm heralde.. gerçekten hatalı değilsem tabi.. ahatm varsa ben de uzatmam fazla:)
ya kızlar cnm çok skkın aslın da.kocişle kavga ettik .dün gece hiç konuşmadık.çünki yine benden bekledi barışmak için adım atmayı.ama hep ben adım atıyorum.buda artık beni rahatsız ediyo.neden diyorum bi sefer de o atsın.ama hiiç.bende de suç var alıştırdım onu böyle.ama ben kimseyle küs duramam ki.aynı evde bide düşünün.dün ben adım atmayınca tabi küs yattık.sabah bi baktım yüzüğünü unutmuş ya da mahsus yaptı biliyo ya çok kızdığımı.siz de nasıl olur küslük olunca kim barışır
çok güzel bi yaşita evlenmişsin..
erken evlenince bebek için beklenebiliyo tabi:):)
bizim gibi yaş kemale erince evlenince işler değişiyo:)
23 :))
şimdide 25 im canımmm
2 yıl oldu işte evleneliii
sağol canım benim
Angel Çok tatlı ÇıkmıŞsın cnm maŞallah
öncelikle angel canım benim ne kadar güler yüzlüsün
gülen yüzün hiç solmasın canım arkadaşım
çok güzel olmuşsun
canım bende küs olmaya dayanamıyorum ama bazen tutuyorum kendimi
kırsın kırsın sonrada barışayım mümkün değil
%70 eşim barışmaya gelir
alıştırma bencede
canım resimlerin çok tatlı cok cicisn bebeğim :):1hug:
günaydın kızlar..
şöyle birazcık baktım geçmişe hemen geldim
şu küsme barışma konusunda eğer hatalıysam tabiki ben giderim eğer eşim hatalıysa acayip surat yaparım süprizzzzz o da tabiki barışma yolları arar :jeyyar:
Angel hayatım Allah mutluluğunuzu daim etsin, hep gül sen emi
ya asıl konu önemli değil di ama konu taa başka şeylere gitti.ve eşim böle yapınca kendimi sahipsiz hissediyorum burda kimsem olmadığı için.akşam gelcek yine aynı olcak biliyorum adım felan atmıycak
canım ya bende senin gibiyim koçiş kızınca kendimi yalnız hissediyoreum bende tekim burda ama aşkım kıyamaz bana asık suratımı hiç çekemez hemen sarılır bende ona yataga girincede bende angel gibi ona dokunmadan uyuyamamki kızya asıl konu önemli değil di ama konu taa başka şeylere gitti.ve eşim böle yapınca kendimi sahipsiz hissediyorum burda kimsem olmadığı için.akşam gelcek yine aynı olcak biliyorum adım felan atmıycak
sağol canımın içi:kedi:
utandırıyosunuz beniopuyorumnanaktan