Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese Merhabalar... Ben de geçen ekimde evlendim 10 ay falan oldu yani, hala yeni sayılıyor muyum ? :):))))))))
sayfa ilgimi çekti ama sayfa sayısının maşallahı var ben de sonları okuyabildim sadece...
Hepimize bir ömür boyu huzurlu, mutlu ve aşk dolu bir yaşam diliyorum....
hoşgeldin canımHerkese Merhabalar... Ben de geçen ekimde evlendim 10 ay falan oldu yani, hala yeni sayılıyor muyum ? :):))))))))
sayfa ilgimi çekti ama sayfa sayısının maşallahı var ben de sonları okuyabildim sadece...
hoşgeldin cnmHerkese Merhabalar... Ben de geçen ekimde evlendim 10 ay falan oldu yani, hala yeni sayılıyor muyum ? :):))))))))
dikkaet cnm kendine çok yorulma şekersanırım düştü çünkü kendimi çok kötü hissediyorum damarımdan kanımı çekiyorlar sanki ya
ayyy angelcığım çok hoşsun kendimi uzaylı gibi hissettim dermişim :kedi:kaydirigubbakcemile3
canım ne problemin vardı
doktora gittin mi peki
canım tatlı bişeyler ye hemen
bende de kansızlık var
ayağa birden kalktığımda gözlerim kararır
yada uzun süre ayakta kaldığımda
günaydın tubiscim nasılsın cnm
gel tabi özledik sen,:)))
gelmezler canım
ama olsun sende akşamları uğrarsın hafta sonu uğrarsın
ne güzel o senin evlendiğini görmüş
benimki göremedi(
çok isterdi ama olmadı :sinifsinif:
evet cnm ya
yalnız kalkacağım için çok mutsuzum
annemle olunca ne güzeldi bütün ev kalkıyorduk
şimdi kociş tutmayınca ben hiç zevk almıyorum
hemen alelacele bişiler atıştırıp yatıyorum:umursamaz:
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar ben geldimmm
Umarım hepiniz iyisinizdir.
Ben her zamanki gibi evdeyim kahvaltı hazırladım,saat 11 de işyerindeyim
evet mühendisim makine mühendisi... ben kamuda da işlerin adil yürüdüğünü sanmıyorum.. 83 puanla hiç bi yere atanamadım ben kamuda.. bu sefer 85-90 hedefim. bakalım alabilirsem
azimle inatla çalışmakla geçti zaten ömrüm mutlukız.. ama liseyi, zor bitiren adamlar benden daha iyi işler de.. artık bu son deneme olacak zaten..
ya kızlar cnm çok skkın aslın da.kocişle kavga ettik .dün gece hiç konuşmadık.çünki yine benden bekledi barışmak için adım atmayı.ama hep ben adım atıyorum.buda artık beni rahatsız ediyo.neden diyorum bi sefer de o atsın.ama hiiç.bende de suç var alıştırdım onu böyle.ama ben kimseyle küs duramam ki.aynı evde bide düşünün.dün ben adım atmayınca tabi küs yattık.sabah bi baktım yüzüğünü unutmuş ya da mahsus yaptı biliyo ya çok kızdığımı.siz de nasıl olur küslük olunca kim barışır
Kızlar ben geldim sabahtan İzmir merkez tarafa gitmiştim.Alınyazımsın ı aradım kapalıydı
Tam ben geldim işyerine,o tlf. açtı.Aradım ama yine açmadı
Yani buluşma yalan oldu:gitme:
hoşgeldin jasminciğim belki öğleden sonra görüşürsünüz cnm üzülme:teselli:
çocuk yapmak için gidiyorsunuz yani canım anladımhoşgeldin cnm
allah mesut etsin bi ömürboyu
dikkaet cnm kendine çok yorulma şeker
ya biz 1,5 senelik evliyiz korunmadık hiç çocuk için başvurduk doktora bazı testler yapıldı bana vwe eşime bi rahilm filmi kaldı bakalım hayrlısı cnm yaa
çocuk yapmak için gidiyorsunuz yani canım anladım
ya kızlar herkes fazla geç kalmayın yoksa problem oluyor,bebek için uğraşırsınız diyorlar
doğru mu sizce bende korkmaya başladım
hoş doğruda olsa,ocak ayına kadar yapacak bişeyde yok da :kedi:
walla ben 22 yaşındayım eşimde 31
slm kızlar,
jazmin aldım şimdi msjını telden msj atarken zorlanıyorum burdan hemen anlatayım dedim.canım bizim işimiz baya çabuk bitti, dün sabah bindik otobüse dün eve geldim.aksilik gibi pazarteside telin şarjı bitti dedim ya geldiyse çok kötü oldu bu iş telde kapalı, milet meraktan çatlamış zaten valla aklım hep sendeydi varya
görüşürüz canımben kçatım kızlar görüşürüz öptm herkesi :)
slm kızlar,
jazmin aldım şimdi msjını telden msj atarken zorlanıyorum burdan hemen anlatayım dedim.canım bizim işimiz baya çabuk bitti, dün sabah bindik otobüse dün eve geldim.aksilik gibi pazarteside telin şarjı bitti dedim ya geldiyse çok kötü oldu bu iş telde kapalı, milet meraktan çatlamış zaten valla aklım hep sendeydi varya