Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hyr cnm yola gidip geliyor ayakkabı kutularını indir bindir işleri olduğu için belki zorlanabilir neclacığım

valla angel cnm belki bu ramazan bende tek tutacağım eşim tutamayabilir gel kız beraber kalkalım sahura eşlik edelim birbirimize cnmkaydirigubbakcemile5

olur canım ya
valla en güzeli kalabalıkta olan
artık sahurda yazışırız ciciş:)))

Şeniz

slm arkadaşlar bende yeni evlendim ilk defa sahur yemeği hazırlayacağım zor olacak eminim uyanmak bide çalışıyorum ben içinizde benim gibi olan varmııııı dertleşelim:))yerimseniben

hep aynıyız cnm bende çalışıyorum ama napalım kalkıcaz artık zor olsada(

biz karı koca tutuyoruz inşallah. ben sahura uyanabilirsem tabi:):)
gerçi benim eşimin uykusu hafiftir, o uyanır artık ne yapalım

olsun cnm kociş kaldırır seni beraber hazılar yersinizkaydirigubbakcemile5

slm arkadaşlar bende yeni evlendim ilk defa sahur yemeği hazırlayacağım zor olacak eminim uyanmak bide çalışıyorum ben içinizde benim gibi olan varmııııı dertleşelim:))yerimseniben

hoşgeldin cnm hayırlı uğurlu olsun evliliğin allah ayırmasın bende çalışıyorum benimde ilk sahur olacak cnm allah yardımcımız olsunkaydirigubbakcemile5

ilk 1 haftayla, son 1 hafta zorlanıyorum ben.. ilk hafta alışma, son haftada gece kalkmaktan bıkmış oluyorum iyice..
angel, senin adet zamanı ne zamandı, siz bebek istiyodunuz dimi?

ben yazışamamki angel bilgisayarım yok :gitme: ama gündüzleri devam tabiki yazışmaya iyiki varsınız ya simiramis yasmin haktann jnazz poka dirim alınyazım angel necla khhiwa ve adını hatırlayamadığım arkadaşlarım sizin sayenizde dertlerimi döküyorum rahatlıyorum artık benimde bir sürü arkadaşım oldu ya iyiki varsınız canlarım sizlerle çok mutluyum benkaydirigubbakcemile5

ilk 1 haftayla, son 1 hafta zorlanıyorum ben.. ilk hafta alışma, son haftada gece kalkmaktan bıkmış oluyorum iyice..
angel, senin adet zamanı ne zamandı, siz bebek istiyodunuz dimi?

canım hayırlısı ya
bu aydan sonra düşünmücem pek en son adet tarihim 6 temmuz bakalım ne olcek:)))

anladım cnm evet o zaman sabah aynen devammm

Şeniz

canımsın kız sen bizim benim kaydirigubbakcemileŞeniz:1hug:a.s.:enbuyukkk:

benim doğum kontrol hapımda 6 tane kaldı tam oruca alışmışken ara vermek zorunda kalacağım ne sinir ya töbe töbe

canım benim hayırlı olsun,kendini tanıtırmısın
canım benim bende aynı şeyleri düşünüyorum Şeniz

kıslar albümüme bakınn
düğünden ekledim fotolarr
beni gelinlikli görün:)))
o zaman çıtırcık tazecik bir kıssdım

temmuz yazmıştın da:) bende ona şaşaırdım zaten
sen hala çıtırsın angel.. ama o zaman hepten bi çıtırmışsın, kaç yaşında evlendin?

ya kızlar cnm çok skkın aslın da.kocişle kavga ettik .dün gece hiç konuşmadık.çünki yine benden bekledi barışmak için adım atmayı.ama hep ben adım atıyorum.buda artık beni rahatsız ediyo.neden diyorum bi sefer de o atsın.ama hiiç.bende de suç var alıştırdım onu böyle.ama ben kimseyle küs duramam ki.aynı evde bide düşünün.dün ben adım atmayınca tabi küs yattık.sabah bi baktım yüzüğünü unutmuş ya da mahsus yaptı biliyo ya çok kızdığımı.siz de nasıl olur küslük olunca kim barışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…