valla angel cnm belki bu ramazan bende tek tutacağım eşim tutamayabilir gel kız beraber kalkalım sahura eşlik edelim birbirimize cnmkaydirigubbakcemile5
slm arkadaşlar bende yeni evlendim ilk defa sahur yemeği hazırlayacağım zor olacak eminim uyanmak bide çalışıyorum beniçinizde benim gibi olan varmııııı dertleşelim:))yerimseniben
biz karı koca tutuyoruz inşallah. ben sahura uyanabilirsem tabi:):)
gerçi benim eşimin uykusu hafiftir, o uyanır artık ne yapalım
slm arkadaşlar bende yeni evlendim ilk defa sahur yemeği hazırlayacağım zor olacak eminim uyanmak bide çalışıyorum beniçinizde benim gibi olan varmııııı dertleşelim:))yerimseniben
ilk 1 haftayla, son 1 hafta zorlanıyorum ben.. ilk hafta alışma, son haftada gece kalkmaktan bıkmış oluyorum iyice..
angel, senin adet zamanı ne zamandı, siz bebek istiyodunuz dimi?
ben yazışamamki angel bilgisayarım yok :gitme: ama gündüzleri devam tabiki yazışmaya iyiki varsınız ya simiramis yasmin haktann jnazz poka dirim alınyazım angel necla khhiwa ve adını hatırlayamadığım arkadaşlarım sizin sayenizde dertlerimi döküyorum rahatlıyorum artık benimde bir sürü arkadaşım oldu ya iyiki varsınız canlarım sizlerle çok mutluyum benkaydirigubbakcemile5
ben yazışamamki angel bilgisayarım yok :gitme: ama gündüzleri devam tabiki yazışmaya iyiki varsınız ya simiramis yasmin haktann jnazz poka dirim alınyazım angel necla khhiwa ve adını hatırlayamadığım arkadaşlarım sizin sayenizde dertlerimi döküyorum rahatlıyorum artık benimde bir sürü arkadaşım oldu ya iyiki varsınız canlarım sizlerle çok mutluyum benkaydirigubbakcemile5
benim doğum kontrol hapımda 6 tane kaldı tam oruca alışmışken ara vermek zorunda kalacağım ne sinir ya töbe töbe
canım benim hayırlı olsun,kendini tanıtırmısınslm arkadaşlar bende yeni evlendim ilk defa sahur yemeği hazırlayacağım zor olacak eminim uyanmak bide çalışıyorum beniçinizde benim gibi olan varmııııı dertleşelim:))yerimseniben
canım benim bende aynı şeyleri düşünüyorum Şenizben yazışamamki angel bilgisayarım yok :gitme: ama gündüzleri devam tabiki yazışmaya iyiki varsınız ya simiramis yasmin haktann jnazz poka dirim alınyazım angel necla khhiwa ve adını hatırlayamadığım arkadaşlarım sizin sayenizde dertlerimi döküyorum rahatlıyorum artık benimde bir sürü arkadaşım oldu ya iyiki varsınız canlarım sizlerle çok mutluyum benkaydirigubbakcemile5
anlaştık angel hemde vakittin nasıl geçtiğini anlamayız sohbet ederek cnm iyi olur bizim için
6 temmuz mu, ağustosmu angel??*
hayırlısı cnm, inşallah topiğimizin bi bebeği daha olur:)
temmuz yazmıştın da:) bende ona şaşaırdım zaten
sen hala çıtırsın angel.. ama o zaman hepten bi çıtırmışsın, kaç yaşında evlendin?
ben gördüüümmm çok güzelsin angelcimmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?