günaydın kızlar nasılsınız ben geldim hayırlı sabahlar
Günaydın tatlışlar....
Jnazcım hamilelik ilerledikçe reflü başlıyor.Bana doktorum söylemişti,gayet normalmiş canım.Umarım kalıcı olmaz...Eğer şikayetlerin artarsa bunun için ilaç veriyor dr. Dr. uma söylersin canımcım..ısmini hatırlarsam yazarım..
günaydın canım nasılsın?
barışmadık mı hala :gitme:
günaydın canım kendi adıma konuşayım idare eder işte
sen nasılsın?
akşam anneanneme gittik eşimle anneannem hasta bu arada kum döküyor hem ziyarete hemde geçmiş olsuna gittik bana dediki yavrum ben bu sene ölülerle uğraşıyorum rüyamda hep her halde öleceğim ben bu sene dedi ben o kadar çok üzüldümkü ben anneannemin elinde büyüdüm annem çalıştığı için hep anneannem baktı bana gece gündüz o kadar çok üzüldümkü öyle değince eve geldim ağladım :gitme:
Günaydın kızlar,
bugün fırsat buldukça gelmeye çalışıcam. iki kelime yazıp gidiyorum takip edemiyorum.
Günaydın kızlar,
bugün fırsat buldukça gelmeye çalışıcam. iki kelime yazıp gidiyorum takip edemiyorum.
Allah iyiliğini versin şekerim,özeline mesaj attım :umursamaz:günaydın cnm
ben orta şekerliyim her zamanki gibi
sen nasılsın cnm
günaydın jazmin
nasılsın canım
küstüm sen çünkü herşeyini paylaştığın benden adını saklıyosunmafoldumben
ayy deme öle ya
ananen yaşlı ve hassas ya şimdi ondan demiştir cnm
benim ananemde beni büyüttü 6 yıl oldu bu yıl vefat edeli içimde hala kocaman bi boşluk ama alışıyosun zamanla Allah ölümünde hayırlısını versin canım elden ayaktan düşürmeden kimseye muhtaç etmeden ve derle ya Alalh ım sıralı ölüm versin:Saruboceq:
sağol canım benimbaşın sağolsun dirimciğim amin inşallah daha uzun ömrü olur cnm sağol
uuu orası çok sıcaktırben antalyadayım dirimcim
Allah iyiliğini versin şekerim,özeline mesaj attım :umursamaz:
günaydın angel amin inşallah iyi olmaya çalışıyorum cnm haklısın tabiki ama insan bi tuhaf oluyor işte içim çok sıkılıyor ya
hadi ya,krizden dolayı mı canım :1no2:ben 2 hafta önce işsiz kaldım canım.. kamuda çalışmıyorum maalesef, özel sektör.. ama tek hedefim kamuya girmek. kpss ye hazırlanıyorum. çalışmaya başladım
canım cuma oruçlu olacağız değil mi???Yarın sahura kalkacağız kızlar
teşekkür ederim angel elimden gelse biran yanından ayrılmayacağım canım bize gidelim diyorum gelmem diyor siz yeni evlisiniz diye
Yarın sahura kalkacağız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?