Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Fistigim, hosgeldin !!!!
Nasilsin bakiyim ? iyiyiz Allaha sukur
Nerdeydin kiz dun ? goremedim seni hiç
Ozlettiriyorsunuz yaaa :1hug:

Canim benim bende sizleri ozledim,
alistik artik birbirimize gorusmeyince ozluyoruz.
Sen nasilsin neler yapiyorsun, ne tuafmis gittigin kisi.

Son düzenleme:
Cssa hadi hayirlisi canim ins hamilesindir.
Allahim herkesin gonlune gore versin.
Eger hamile degilsen de icini ferah tut herkes hemen hamile olacak diye birsey yok canim, canini sikma canim.

Cakirgozlu sende hosgeldin canim bugun erkencisin ne guzel iste. kaydirigubbakcemile2

Eger hamile degilsen de icini ferah tut herkes hemen hamile olacak diye birsey yok canim, canini sikma canim.

Cakirgozlu sende hosgeldin canim bugun erkencisin ne guzel iste. kaydirigubbakcemile2

teşekkür edeirm canım tabiki öle hemen olcak die bişi yok bakalım ben pek takmıodum ama adet günüm yaklaştıya merak arttı o yüzden yoksa takmıyorum ben hayırlısı ne zamansa o zaman olur inş :CüvCüv:

evet canım burdayım saat 1.30 kadar sonra yemek telaşı
aman be Allahım hem çalışıp hem ev hanımı olan arkadaşlara yardım etsin.

sen nasılsın mısracım
görüşemedik buğünlerde
ama hafta ya eşim gececi akşamları hep burdayım

Yeni gelen dostlarımızda hoş gelmişler.

Sensi ve çakır nerelerdeydiniz bakiyim?

Bebek konusuna gelince düşünmüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm.

Tatil oda belli değil,eşim en fazla 3 gün işyerimi kapatabilirim diyo,benim planım ise Karadenizturu,gideriz diyen adam şimdi yan çiziyor,tek gideyim turla diyorum ne işin var diyor.

Bu arada kendi işyerimde değilim,başka bir kuruluştayım,birazdan adliyeye gideceğim.Bu klavyede bozukmuş iki satır şey için 10 dk dır uğraşıyorum.Saat 14:30 civarı inşallah sizlerleyim

sen nasılsın mısracım
görüşemedik buğünlerde
ama hafta ya eşim gececi akşamları hep burdayım[/COLOR][/B][/QUOTE]

Kız ablan olarak döverim bak,o da ne demekmiş bakiyim haftaya mı görüşeceğiz yani :(

sen nasılsın mısracım
görüşemedik buğünlerde
ama hafta ya eşim gececi akşamları hep burdayım[/COLOR][/B]

Kız ablan olarak döverim bak,o da ne demekmiş bakiyim haftaya mı görüşeceğiz yani :([/QUOTE]

yok canım benim olurmu
bir türlü denk gelmiyoruz ya canım ondan öyle dedim
buğünlerde eşim erken geliyor işten ondan giremiyorum akşmaları
sende buğünlerde işde yoğunsun galiba.
kolay gelsin canım .

Evet cnm bu yaptığım işler bana ait değil aslında,epeyce yoğunum özellikle bu son iki gündür.

Ben artık gidiyorum dönünce devam :))))))

Evet cnm bu yaptığım işler bana ait değil aslında,epeyce yoğunum özellikle bu son iki gündür.

Ben artık gidiyorum dönünce devam :))))))

tamam canım bekliyoruz seni
manava gitsem ıspanak alsamda şu börege başlasam artık iyi olacak
aslında börek yapmak gözümde büyümüyorda
ıspanagı yıkamak gözümde büyüyor.

sizdede oluyormu bilmiyorum ama
aldığım tüm yeşilliklerde böcek çıkıyor
yeşil soğan,marol bakalım ıspanak nasıl olacak.

tamam canım bekliyoruz seni
manava gitsem ıspanak alsamda şu börege başlasam artık iyi olacak
aslında börek yapmak gözümde büyümüyorda
ıspanagı yıkamak gözümde büyüyor.

sizdede oluyormu bilmiyorum ama
aldığım tüm yeşilliklerde böcek çıkıyor
yeşil soğan,marol bakalım ıspanak nasıl olacak.

Canim benim ya bukadar olur bende esime soyledim de aksam gelirken ispanak alicak ama ben yarin ispanakli gozleme yapacagim ins.
Canim imkanin varsa manavini degistir baska yerden al benim yesilliklerde hicbirzaman bocek cikmaz cok sukur ama biraz camurlu gibi olur o yuzden bende cok iyi yikamam gerekiyor hepsini tek tek ama bocek olsaydi icinde tirsardim acikcasi. :1shok:

Canim benim ya bukadar olur bende esime soyledim de aksam gelirken ispanak alicak ama ben yarin ispanakli gozleme yapacagim ins.
Canim imkanin varsa manavini degistir baska yerden al benim yesilliklerde hicbirzaman bocek cikmaz cok sukur ama biraz camurlu gibi olur o yuzden bende cok iyi yikamam gerekiyor hepsini tek tek ama bocek olsaydi icinde tirsardim acikcasi. :1shok:

işte eve yakın olunca burdan alıyoruz.
böcek değimde böyle nokta gibi geliyor sebzelerin üstünde.
şimdi ben alayım geleyim canım.
birazdan gelirim yine kızlar.

kızlar ben ıspanağı hazır temizlenmiş poşette alıyorum yoksa eşim tek tek bütün yaprakları 3 kez yıkatıyo daha doğrusu yıkıyoruz ama böle temizlenmiş alınca bi saat sirkeli suda bekletiyorum bi kerede yıkıyorum oohh mis gibi oluyor

ben burdayım,yeni işlerim bitti,kızlar yemekte sanırım kaydirigubbakcemile3cokacimcoook:1rolleyes:

merhaba kızlar

dirimcim hadi gülümse bakıyım

cssa cım merakla bekliyorum güzel haberlerini .. beklemek kadarda kötü bişey yokmuş zaman geçmiyo dimi ufff

yaralım boşver sen o kızı

sensicim gözleme çektirdin canımııı

pamukşekerim hava nasıl bir iyi bir kötü değil mi?kızlar dün kombinin basıncı düşmüş,eve bir gittik petekelr buz gibi senağlama,hemen basıncı yukarı çıkardım.1-2 arasında mı olması gerekiyormuş,tam hatırlamıyorum.fazla olursa da kombiden su geliyormuş fisfisfis,iş başa düşünce yaptım artık :1rolleyes:
cssa demek bebek istiyosunuz bekliyoruz bak güzel haberlerini hihoyyyt:emir_bebek:
kızlar bende yeşillikleri sirkeli suda bekletiyorum.tatilde parazit kaptım,belkide yediklerimden gelmiştir bilemiyorum ama otel bütün yeşillikleri,sebzeleri vs.iyi yıkayacağını sanmıyorum,böcek görsem bir daha elimi vuramam heralde,böceğin hertüründen tiksinirim,karıncaya bile dokunamıyorum.içim bir hoş oluyor.
mısracım çemenli ekmek tarifinide aldım.annemde yapıyor ama annem hep göz kararı koyar :1no2:,ondan bakıp yapamıyorum ölçülü güzel oluyor şeker öptüm çokkaydirigubbakcemile2
yaralım ben o arkadaşını hiç beğenmedim.ne rahatlık öyle.ben şahsen öyle oturamam.davranışlarıda hoş değil.böyleleri insanın canını fena halde sıkıyor :kızgın:

dirimcim evet ya havanın nası olacağı belli olmuyo ama güneş açtı şimdi. gerçi ben pek çıkmıyorum dışarı balkona cee e diyip giriyorum :) dünde soğuk var gibiydi dışarı çıktık üşünmüyodu. güvenilmiyo bu havalara. o basınç yerinide hiç görmedim kombide hiç dikkat etmedim bakıyım bide ben bari.

Back