Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

cssa sen nereden aliyorsun ki yikanmis aliyorsun?
Pamuksekeri bugun sende al ozaman yarin sende yap canim hehe.

cssa sen nereden aliyorsun ki yikanmis aliyorsun?
Pamuksekeri bugun sende al ozaman yarin sende yap canim hehe.

var dolabımda canım ıspanağım. ama canım hiç bişey yapmak istemiyor :)

demiştim şimdi vazgeçtim yapıyım bari. hamuru mayalımı yuğurcaz sensicim normal un sulu bi hamurlada olurmu. ben teflon tavada pişirebilirim ancak.. olurmuki nası bişey yapabilirim sence

canım ben 8 buçuk aylık evliyim ama 2 aydır bebiş istiyoruz geçen ay olmadı ama bakalım yarın ne olacak Rabbim gönlümüze göre veriri inş genelde bende belirtiler bi iki gün önce başlardı ama şimdilik hiç bi belirti yok bakalım hayırlısı canım

Anladim canim
ne guzel, hazir olmak ne guzel
ben bazi nedenlerden dolayi hazir degilim maalesef
biraz daha beklemek istiyorum
ama bebisleride çooooook seviyorumm

hayirlisi insallah, guzel bi haber verirsin :dance:

Canim benim bende sizleri ozledim,
alistik artik birbirimize gorusmeyince ozluyoruz.
Dun gorumcem sabahtan bana gelmisti aksam da yemegi beraber yedik oylelikle giremedim canim. Sen nasilsin neler yapiyorsun, ne tuafmis gittigin kisi.

Hemde nasil tuhaf
Insan utanir ama canim yaaa
Iyiyim dostum bende sadece su kolum iyilesse daha iyi olucam
randevu aldim haftaya sali
ne dicek bakalim uyuyamiyommmmm senağlama
ama geçecek insallah ne diyim
:-((

Ay cnm utandırıyorsunuz vallahi beni,öyle özel tarifler vermiyorum ki ,basit şeyler:1closedeyes:

O zaman benden kari olmaz :mymeka:
Basitleri bilmem yapamiremmm :sm_confused:
Dogruya dogru...çok guzel oluyor tariflerin bitanem
hem en zor tarifler degildir guzel olanlar, sevgiyle paylasimla yapilan tariflerdir
a.s.

Canim koluna uzuldum cok fazla da zorlama kolunu,
ne oldugunu tespit etmisler miydi nasil tedavi edilecek canim?
Allahim acil sifa versin canim benim. :1hug:

Kizlar benim az isim var 1 saat kadar yokum ben yokken kaynatmayin ortaligi. naniknanik

Canim koluna uzuldum cok fazla da zorlama kolunu,
ne oldugunu tespit etmisler miydi nasil tedavi edilecek canim?
Allahim acil sifa versin canim benim. :1hug:

Kizlar benim az isim var 1 saat kadar yokum ben yokken kaynatmayin ortaligi. naniknanik

Tesekkur ederim canim
tandinit var dedi filim çeken doktor ama bu sefer benim doktorum tatile ayrilmis :çok üzgünüm:
o yuzden daha gidemedim...sali gunu bakalim ne verecek dayanamiyorum artik :-(

Hadi sen isini git gor biz buralardayiz :1hug:

canım daha tatili düşünemedik ne yazıkki :smiley-cool:
eşimin askerliği var,bu sene erteletmemiz gerek,ertelenmezse askere gidecek,artık ben deniz kenarından ona el sallarım :jeyyar:dermişim tabi tek başıma gidemem :delphin:
bir aksilik olmassa ben beleğe gitmek istiyorum,bakalım yazın otellerin fiyatlarıda dehşet pahalı,sen ne yapmayı düşünüyorsun canım

mrb kızlar geldim
böreği pişirdim
arkasında ıslak kek koydum
güzel olmuş gibi duruyorlar

ıslak kekide kocam çok seviyor ben pek yememde.
gelmesine az kaldı.
maşallah hızınıza yetieşmiyorum kızlar
sohbet sohbet maşallahh

çakırım döktürmüşsün yine,sen börek dedin canım börek çekti.ıslak kek dedin,canım çekti.haftasonuna bide ben yapsam canım börek çekti,patatesli kıymalı mis mis,
çakırım ben hiç ıspanaklı yapmadım,ama hamuru sen açıyosun dimi ben hamur açamam ki hazır yufkadan yapıyorum:çok üzgünüm:

canım daha tatili düşünemedik ne yazıkki :smiley-cool:
eşimin askerliği var,bu sene erteletmemiz gerek,ertelenmezse askere gidecek,artık ben deniz kenarından ona el sallarım :jeyyar:dermişim tabi tek başıma gidemem :delphin:
bir aksilik olmassa ben beleğe gitmek istiyorum,bakalım yazın otellerin fiyatlarıda dehşet pahalı,sen ne yapmayı düşünüyorsun canım

Anladim canim
Biz Misir'a gidiyoruz dune kadar çok heyecanliydim ama simdide korku var
Bu aralar kotu olaylar oldu orada bombalar patliyor
Korktum ben ya :bbo:

Ohooooo ben hamur falan açamam ki yaa
Masallah size kizlar vallahi
Ben vakit bile bulamiyorum
Vallahi aksam eve giriyorum kolay olan ne ise yapiyorum yiyoruz
Sonra bi dus, bi tv tamam yatiyorum...Bende ozledim hamurdan borekler falan off offff
Hele çarsaf boregi ispanakli
Ay canim çekti yaaaaaaaa

hım mısır süpersin be arkadaşım,bende çok merak ediyorum,inşallah bende giderim,evet ortalık karışık bu aralar,amsterdamdaki uçak kazasınada çok üzüldüm.ne kötü geride kalanların acısı
neyse hayırlısı bitanem daha tatili düşünemiyorum bile bu arada eşimden haber yok daha bugün belli olacaktı,bakalım hakkımızda hayırlısı

dualarim sizinle ya
Unutmadim bende bekliyorum senden bi isik gelecek mi diye :-)
Insallah alir be bitanem merak etme dua et bol bol

Evet o uçak kazasina bende çok uzuldum çok...offf offf

kızlar ben de yemek tariflerine bakıyorum kk da şutarafagitti,
acıktım çok acıktım ya,canım fırında patates köfte,makarna,haşlama,etli pide,mantı,börek :utangac:neyse çok yazdım evet canım bunları çekti.cokacimcoookcokacimcoook

Canlarım epeycene gecikerek geldim.Ben de iki gündür acıkmaya başladım,soğan suyuna 5 gün ara vermiştim ondan mı acep?Bugün tekrar başladım.

Siz napıyorsunuz bakalım?

mısracım acıkarak zamanın dolmasını bekliyorum.çakır gözlüm yüzünden acıktım,börek yapmış,ıslak kek yapmış,belki şimdi tadına bakıyordur senağlamasenağlama

Back