Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bak yaralım hiç pas veriyor mu,çakır gözlüm kesin tadına bakıyordur :asigim:.yanımıza da gelmiyo :çok üzgünüm:
yaralım hem yeriz hem spor yaparız olmaz mı:1rolleyes:

Evet Dirim'im, esi geldi esiiiiii
simdi o bize pas falan vermez bebem :-))
beklemek lazim azicik
ohhhhhh guzelim boreginde tadina bakmislardir ikisi :-(( biz ne yicez ya
aksama ne var menude kizlar
bizde hiç bisi yok eve gidip yemek yapicam
ne yapsam
balik mi yapsam acaba....

evet yaralım benimde yemeğim yok,o yüzden açlıktan ayılıp bayılıyorum.buzdolabından köfte çıkartıp kızartmayı düşünüyorum,çözülmesi için azcık beklemem lazım ama :çok üzgünüm:,karnımdan çok farklı sesler çıkıyor cokacimcoook,neyse sizi gaza getirmeyeyim,diyetteyiz değil mi?:teselli:
mısracım yoğunmusun canım ya,krep tarifini aldım canım yapıcam,ekmek gibi oluyor değilmi?arasına peynir koy dürüm yap cokacimcoook olsada yesem

yaralim dur canim sende ya ne tatili borclarla taksitlerle.
Hele bi onlari sifirlayalim sonra tatil konusuruz.
Ama senin adina cok sevindim canim bizim yerimize de gezersiniz.

Benim dunden kalma yemeklerim var o yuzden bugun hicbirsey yapmayacagim!
Aksama da yaprak dokumu var gel keyfim gel. kaydirigubbakcemile2

Evet Dirim'im, esi geldi esiiiiii
simdi o bize pas falan vermez bebem :-))
beklemek lazim azicik
ohhhhhh guzelim boreginde tadina bakmislardir ikisi :-(( biz ne yicez ya
aksama ne var menude kizlar
bizde hiç bisi yok eve gidip yemek yapicam
ne yapsam
balik mi yapsam acaba....

Evde hazır sadece pilav var(onu da ben yemem),yanına dondurucudaki yeşil fasülyeyi yapsam birde mercimek manyağı eşime ezogelin çorbası diyordum ama,eşim bazen gelmiyor yemeğe müşteriler yüzünden,çöpe gidiyor yemekler sonrasında çokkk üzülüyorum.
Birazdan almaya gelecek,peynirli makarna yapayım ye git istersen dedim bakalım naparız belli değil.

yaralim dur canim sende ya ne tatili borclarla taksitlerle.
Hele bi onlari sifirlayalim sonra tatil konusuruz.
Ama senin adina cok sevindim canim bizim yerimize de gezersiniz.

Benim dunden kalma yemeklerim var o yuzden bugun hicbirsey yapmayacagim!
Aksama da yaprak dokumu var gel keyfim gel. kaydirigubbakcemile2

Ay canim bilmiyorum bilmem oylesine sordum
hani acaba aileler uzakta olanlar ailelerin yanina giderlermi falan diye dusunmustum de ondan sordum :utangac:

evet yaralım benimde yemeğim yok,o yüzden açlıktan ayılıp bayılıyorum.buzdolabından köfte çıkartıp kızartmayı düşünüyorum,çözülmesi için azcık beklemem lazım ama :çok üzgünüm:,karnımdan çok farklı sesler çıkıyor cokacimcoook,neyse sizi gaza getirmeyeyim,diyetteyiz değil mi?:teselli:
mısracım yoğunmusun canım ya,krep tarifini aldım canım yapıcam,ekmek gibi oluyor değilmi?arasına peynir koy dürüm yap cokacimcoook olsada yesem

Canim diyetteyiz ama bi kaç gundur diyet falan yapamiyorum ben yaa
offfffffff
canimda hiç birsey istemiyor açikçasi bugun...
ne yapsam aksama acaba neysem esime sorarim
olmazsa bi salata yaparim
yada yumurta kirarim :sm_confused:

kızlar makarnaya asla hayır demem.eşimde öyle,çok seviyorum ben makarnayı ya,bak canım çekti.kızlar sebzeli makarnamın tarifini vereyim.canım çekti şimdi.
patates,kabak ve patlıcanları küp küp doğrayıp yağda kızartıyorum.sonra bir diş sarımsak,haşladığım bezelyeleri atıyorum.salçasını ekliyorum.biber salçası varsa daha güzel oluyor.sonra karabiber,pulbiber,tuz,kimyon ekliyorum.sonrada haşlamış olduğum makarnaları atıyorum içine.tabağa servis yaparken makarnanın yanına mayonez,yoğurt ekliyorum.çok güzel oluyor.ben varsa azcıkta taze yeşil fasulye ekliyorum.

Yok bitanem, bana sordular napacaksin diye de ben oyle dedim cunku benim ailem burda ya o yuzden biz baska ulkelere gidebiliriz ama gurbete giden gelinlerimiz ailelerin yanina giderler mi diye sormustum aslinda

Bu aksam yaprak dokumu var :-)) ah birde reklamlar olmasa !!!!

Birde yemekteyize bakamadim dun yaa neyse bu aksam bakarim

optum siziiiiiii

kızlar makarnaya asla hayır demem.eşimde öyle,çok seviyorum ben makarnayı ya,bak canım çekti.kızlar sebzeli makarnamın tarifini vereyim.canım çekti şimdi.
patates,kabak ve patlıcanları küp küp doğrayıp yağda kızartıyorum.sonra bir diş sarımsak,haşladığım bezelyeleri atıyorum.salçasını ekliyorum.biber salçası varsa daha güzel oluyor.sonra karabiber,pulbiber,tuz,kimyon ekliyorum.sonrada haşlamış olduğum makarnaları atıyorum içine.tabağa servis yaparken makarnanın yanına mayonez,yoğurt ekliyorum.çok güzel oluyor.ben varsa azcıkta taze yeşil fasulye ekliyorum.

Karnim acikti beee cokacimcoook
Aksama herkesde Makarna var herhalde :roflol::roflol:
Afiyet seker olsun bebemmm

dirim bizde oyle canim hafta bir mutlaka spagetti yeriz.

Neyse kizlar benim cikma vaktim geldi, sizlere simdiden iyi aksamlar yarin gorusuruz. :1hug:

birazdan çıkarım artık bende.eve cufcuflarımkaydirigubbakcemile4
akşamada yaprak dökümünü seyrederken şöyle güzel bir sütlü nescafe yada salep mis mis,ama yemekteyizle aynı anda başlıyor.ben bu haftakileri pek beğenmedim

Yazı iple çekiyorum.Çeşme'ye yazlığa gideceğiz.Sonra da turla Antalya ve Karadeniz'e gideceğiz.Ya da Mikanos'a...Gezmeyi ve yazı çok seviyorum.:içelim:

Oh ohh ne guzel Lirik'cim, bende çok severim gezmeyi, o zaman evet iple çekmen normal :-) bende iple çekiyorum insallah çabuk gelir yaz

dirim bizde oyle canim hafta bir mutlaka spagetti yeriz.

Neyse kizlar benim cikma vaktim geldi, sizlere simdiden iyi aksamlar yarin gorusuruz. :1hug:

Gule gule arkadasimm, yarin gorusmek uzere insallah, çok çok optum senii

birazdan çıkarım artık bende.eve cufcuflarımkaydirigubbakcemile4
akşamada yaprak dökümünü seyrederken şöyle güzel bir sütlü nescafe yada salep mis mis,ama yemekteyizle aynı anda başlıyor.ben bu haftakileri pek beğenmedim

Hadi bitanem kos eve makarna yemege, o zaman bu aksam hepimiz yaprak dokumunu izlerken nescafemizi yapiyoruz, birbirmizi içimizden aniyoruz, ve guzel bir aksam geçiriyoruz
çok çok optummmmmmmmm a.s.

kızlar canım çekti ya,güzel bir tatil yapsak,gezsek,bende iple çekiyorum tatili ya,kocişte aramadı daha işten çıkamadım:1no2:

Back