Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

mısracım neyse gelince sorayım,sulandırın demişsin ya sütle değil mi,içine su koymuyoruz,birde şeker konuyor mu,ne kadar diyecektim fisfisfis
yaralım hoş olmamış tabi,misafire nasıl davranıldığını bilmiyor heralde arkadaşın,mutfakta içilmesine mi kızdı desem sonuçta sorun yok için demiş.hoş değil yani,neden bu kadar tepki verdi ki yani Çok üzgünüm çoookbenneyaptımki

Bu ayni kisi geçenlerde bize geldiginde, erkek arkadasinin neredeyse uzerine çikacakti, ben mutfaktan dondugumde koltuguma resmen yayilmis, erkek arkadasinin bacaginin ustune bacagini atmis koca poposunuda esime dogru yonlendirmisti
yemin etmistim gitmem bi daha o kiza oda benim evime gelmesin diye ama ben onu bozmamistim
sonra dun yalvar yakar aradi dogum gunuymus falan nasil yalvardi saatlerce
neyse dedik hadi erkek arkadasinin hatirina gidelim (esimin kuçuklukten arkadasi)
gittik ve agzimizin payini aldik eve donduk :1ninca:

Peynirli yumurta salatası

Küçük bir kalıp taze kaşar peynirini rendeleyip limon suyu, sızma zeytinyağı, tuz, karabiber, kekik ve pul biberle karıştırın. Üzerine haşlanmış yumurta dilimlerini yerleştirin .Domates dilimleri ve zeytin ile süsleyip üzerine bir miktar daha kekik ve pul biber serperek servis yapın

Salçalı sosis

1 paket soyulmuş sosisi dilimleyip 1 yemek kaşığı tereyağında hafif kızartın. 2 domates rendesi, 1 yemek kaşığı salça ve 1,5 çay bardağı su ekleyerek kaynayana kadar pişirin. Kaynayınca kekik, tuz, karabiber, pulbiber ve dilediğiniz baharatlarla tatlandırıp sos yoğunlaşınca sıcak servis yapın. Dilerseniz sosisleri kızartırken bir miktar kıyılmış sivri biber de ekleyebilirsiniz, çok lezzetli oluyor.Ben 1-2 dişte sarımsak koyuyorum sevdiğim için :)))))

:sm_cool::sm_cool:
tesekkurlerrrrrrrr
yapicammmmmm

bu arada ben krep i çooooooooooookkkkkkkkk seviyorum çooooooookkkkkkkkk

mısracım neyse gelince sorayım,sulandırın demişsin ya sütle değil mi,içine su koymuyoruz,birde şeker konuyor mu,ne kadar diyecektim fisfisfis

Canım tabi sütle su yok sakın haaa:))))
Şekerli yiyeceksen krebi çok az bişey koyabilirsin yarım tatlı kaşığı kadar cnm.Normalde şeker koyulmaz ama

Bir kolay tarif daha buyrunnnnnn

Kahvaltılık Çemen İçin Malzemeler
1 çorba kaşığı biber salçası
1 çorba kaşığı domates salçası
1 çorba kaşığı galeta unu
2 çorba kaşığı zeytinyağı
2 çorba kaşığı beyaz peynir
1 tatlı kaşığı kekik
Yarım çay kaşığı karabiber
Yarım çay kaşığı kimyon
2 diş sarımsak
2 çorba kaşığı ceviz

Kahvaltılık Çemen Yapılışı
Sarımsakları ince kıyın ve bir hazırlama kabının içine sırasıyla sarımsakları, beyaz peyniri, salçayı, galeta ununu, cevizi, zeytinyağını ve tüm baharatlaı ilave edip hepsini karışrırın.

mrb kızlar nasılsınız mısracım teşekkürler bu güzel tarifleri bizle paylaştığın için.
yaralım üzülme arkadaşım bi daha gitmezsin olur biter çok ayıp yaptığı çook ama sen sıkma canını tamam mı canım

tesekkurler Cssa'cim, sen nasilsin bu arada ?

Misraa'cim bizim ustamizdir yahu, onun tarifleri bizi doyuruyor bu aralar canim benim yaaa :-)))

saol yaralım ii sayılırım yarın tam olarak taşınıyoruz götürüyoruz eşyalarımızı canım..

teşekkür ederim canım evet yavaş yavaş toplandık bide bebiş olsun istiyoruz o yüzden daha bi yavaş yaptık çoğunu eşim yaptı yarında adet günüm bakalım geliomu bebişimiz yoksa gelmiomu merakla bekliyoruz canımcım
sizler bebek düşünüyomusunuz kızlar

mavrulam bende kahve hastasıyım ve bence cok guzel
bende dugun hazırlıgı yapıyorum
yatak odasına karar veremedım kullanıslı olsun ıstıyorum
bana bu konuda yardımcı olurmusunuz
sız nasıl aldınız

Ben yatastan aldim canim, orada guzel takimlar var.

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım evet yavaş yavaş toplandık bide bebiş olsun istiyoruz o yüzden daha bi yavaş yaptık çoğunu eşim yaptı yarında adet günüm bakalım geliomu bebişimiz yoksa gelmiomu merakla bekliyoruz canımcım
sizler bebek düşünüyomusunuz kızlar

Ne kadarlik evlisin bitanem sen ?
Yok canim, ben dusunmuyorum
hadi bakalim, merakla bekliyorum haberini, insallah tutmustur
Sende su bebis olayini açmis olursun burada iste
:1hug:

mrb kızlar
nasılsınız
ay 2 günden beri giremedim özür yani.
misafir geldi
akşamda misafir vardı
evi temizledim
yoruldum kızlar ya
yarında annemlerle akrabalarımız gelecek
çok yorgunum eşim 3.30 da gelecek ne pişirsem bilmiyom.

canım ben 8 buçuk aylık evliyim ama 2 aydır bebiş istiyoruz geçen ay olmadı ama bakalım yarın ne olacak Rabbim gönlümüze göre veriri inş genelde bende belirtiler bi iki gün önce başlardı ama şimdilik hiç bi belirti yok bakalım hayırlısı canım

canım ben 8 buçuk aylık evliyim ama 2 aydır bebiş istiyoruz geçen ay olmadı ama bakalım yarın ne olacak Rabbim gönlümüze göre veriri inş genelde bende belirtiler bi iki gün önce başlardı ama şimdilik hiç bi belirti yok bakalım hayırlısı canım

hayırlısı olsun canım
bende aslında tam senin zamanında istiyorum bebegi
8-9 aylıkken yani
tabi hayırlısı
inş. hamilesindir canım
teyzede olacagız desenize kızlar.

Back