- 2 Temmuz 2022
- 77
- 21
- 26
- Konu Sahibi Umutlu Biri
Merhaba arkadaşlar 3 aydır gerdek gecesi gerçekleşmedi. Evlendiğim kişi düğün olsun çok seviyorum diye acele ediyordu Nişanlılık dönemi hevesli olmasına rağmen düğüne yakın zaten yorgun oluruz bence uyuruz dedi Düğün akşamı uyudu. Ertesi gün telefonu yatağı koltuğu yemeği mana etti. Evliliğin temeli gerçekleşemedi. Seni incitmek istemiyorum dediğinde beni zorlayabilirsin sorun yok demiştim Zorla taciz mi edeyim senin hazır olduğun zaman yaparız dedi. Bana sarılma öpme bazen oluyordu Devamlı telefon televizyon uğraşıyor. Hafta içi yorgunum başım ağrıyor Haftasonu davet ve gezmeleri sorun ediyordu. Böyle erteleme yapmalarıyla 3 ay geçti. Denemelerinde kendini rahatlatıyordu Her yapamadığında doktora gideriz diyip erteledi. Artık doktora gidelim deneme yapıp canını sıkma dediğinde akışına bırakalım zamanla olur bir kaç deneme daha yapalım tepkisi aldım. Ama bundan sonraki denemelerinde beni rahatlatır mısın diye yanıma yaklaştı zaten o eni sonu olacak bir iş dedi. Doktoru da maaşı işi bahane edip sakladığını görünce çok garip oldum. Bir erkek 4 ay olmuş nasıl böyle önemsemiyor anlamıyorum. Nasıl sıkıntı almıyor musun dediğimde ben sevdiğimden evlendim amacım cinsellik değildi diyor ben sıkıntı alırsam sen sıkıntı alırsın gerek yok dedi. Yani ben eşimin bu olayına hiç bir anlam veremiyorum erkekliği olduğu halde neden çaba yok beni istemiyorsa neden düğün yaptı sizce?