Yeni Evli Birinin İsteksizliği

Umutlu Biri

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2022
77
21
26
Merhaba arkadaşlar 3 aydır gerdek gecesi gerçekleşmedi. Evlendiğim kişi düğün olsun çok seviyorum diye acele ediyordu Nişanlılık dönemi hevesli olmasına rağmen düğüne yakın zaten yorgun oluruz bence uyuruz dedi Düğün akşamı uyudu. Ertesi gün telefonu yatağı koltuğu yemeği mana etti. Evliliğin temeli gerçekleşemedi. Seni incitmek istemiyorum dediğinde beni zorlayabilirsin sorun yok demiştim Zorla taciz mi edeyim senin hazır olduğun zaman yaparız dedi. Bana sarılma öpme bazen oluyordu Devamlı telefon televizyon uğraşıyor. Hafta içi yorgunum başım ağrıyor Haftasonu davet ve gezmeleri sorun ediyordu. Böyle erteleme yapmalarıyla 3 ay geçti. Denemelerinde kendini rahatlatıyordu Her yapamadığında doktora gideriz diyip erteledi. Artık doktora gidelim deneme yapıp canını sıkma dediğinde akışına bırakalım zamanla olur bir kaç deneme daha yapalım tepkisi aldım. Ama bundan sonraki denemelerinde beni rahatlatır mısın diye yanıma yaklaştı zaten o eni sonu olacak bir iş dedi. Doktoru da maaşı işi bahane edip sakladığını görünce çok garip oldum. Bir erkek 4 ay olmuş nasıl böyle önemsemiyor anlamıyorum. Nasıl sıkıntı almıyor musun dediğimde ben sevdiğimden evlendim amacım cinsellik değildi diyor ben sıkıntı alırsam sen sıkıntı alırsın gerek yok dedi. Yani ben eşimin bu olayına hiç bir anlam veremiyorum erkekliği olduğu halde neden çaba yok beni istemiyorsa neden düğün yaptı sizce?

Adam gay yüksek ihtimal
Evlilikle kendini kanıtladı millete
böyle ilerlemez iyi düşün hayat geçmez
eski sevgilileri olmuş mu hiç araştır bence
sen benim ilkimsin derse geçmiş olsun
Hmm yalan söylemiyorsa hiç olmadı derdi bunu namusluluk olarak gösterirdi ama bazen de şakasına mı diyor anlamıyorum üniversitede çok fena biriydim 3 4 kız bir arada yürütürdüm lafları olurdu

Eşiniz normal değil hayır yani yapacağı şeyde çok zor bir iş değil biraz uğraşsanız olur zaten. Siz stres mi oluyorsunuz kasıyor musunuz kendinizi ? Onun dışında size olan ilgisi nasıl sarılıp öper mi ?

O kadar masraf yapılıyor 8 ay boyunca konuştuk bu kadar oyun çevrilebilir mi?
Adam gay yüksek ihtimal
Evlilikle kendini kanıtladı millete
böyle ilerlemez iyi düşün hayat geçmez
eski sevgilileri olmuş mu hiç araştır bence
sen benim ilkimsin derse geçmiş olsun
Deep in dedigi gibi;Kendini millete kanıtladıgı icin masrafı göz ardı etti belki de.
Gecmisini muhakkak arastirmalisiniz.Ve sizin sorununuz zaten direkt bosanma nedeni biliyorsunuz.

Eşiniz normal değil hayır yani yapacağı şeyde çok zor bir iş değil biraz uğraşsanız olur zaten. Siz stres mi oluyorsunuz kasıyor musunuz kendinizi ? Onun dışında size olan ilgisi nasıl sarılıp öper mi ?
Hayır ilk zamanlar biraz stres vardı artık olsun diye onu bile stres etmedim hatta o kadar uğraşma insanlar 1 sn de bitiriyor dediğimde böyle kapalı vajinan nasıl girilecek ki tepkisi aldım. Böyle ev işlerini yaparken biraz yardım ediyordu Ama beni sevmiyorsun mu böyle davranıyorsun dediğimde sevmesem kalkar süpürgene ki yardım ederim diye cevap aldım

Hayır ilk zamanlar biraz stres vardı artık olsun diye onu bile stres etmedim hatta o kadar uğraşma insanlar 1 sn de bitiriyor dediğimde böyle kapalı vajinan nasıl girilecek ki tepkisi aldım. Böyle ev işlerini yaparken biraz yardım ediyordu Ama beni sevmiyorsun mu böyle davranıyorsun dediğimde sevmesem kalkar süpürgene ki yardım ederim diye cevap aldım
Ay ne alakası var insan olan yardım eder zaten yanlış savunmuş kendini. Vajinanızı falan öpüyor mu hadi o iş olmadı ötekini yapsın bi zahmet.

Ben mi anlamadim? Denediniz de mi yapamadiniz. Kim yapamadi. Ben niye anlamadim ya
Deneme yapıyor ama o girişi yapamıyor bir bahane buluyor yok acıktım yoruldum telefon çaldı yada sona gelince kendine mastürbasyon yapıyor beni suçluyor arada ama ben bacağımı kapatmıyorum bunla suçladı bak bacağım açık dediğimde evet artık bacağını kapatmıyorsun daldırıp yapacağım diyip uzak durmaya başladı

Deneme yapıyor ama o girişi yapamıyor bir bahane buluyor yok acıktım yoruldum telefon çaldı yada sona gelince kendine mastürbasyon yapıyor beni suçluyor arada ama ben bacağımı kapatmıyorum bunla suçladı bak bacağım açık dediğimde evet artık bacağını kapatmıyorsun daldırıp yapacağım diyip uzak durmaya başladı
Terbiyesiz deseydin. 3 ay bahane icin cok uzun. Yani girmeyi deneyip olmasa vajinismus mu var dicektim ama belli ki bisey yok. Boyle omur gecmez

Ev arkadaşını da seversin ona bakarsan
Evlilikteki sevgi aşk başka şeyler
Eşine istek duymuyorsa bi insan o evlilik bitmeye mahkumdur zaten mantıken
Bence telefonunu ele geçirebilirsen bi araştır bak neler izliyor
Kimleri aratıyor
Eskiden 3 4 kişiyi aynı anda idare ettim lafı da belki de kız arkadaşları çoktu kanka gibiydi kızlara ilgi duymadığı için kızlar aralarına almıştır bizim de okulda vardı erkek gibi görmezdik kızlarla planladığımız pikniklere gezilere sadece onu çağırırdık başka erkek olsa tek ben erkeğim başkaları da gelmiyor mu derdi mesela
Sen öyle yardım ediyor sarılıyor diyorsun da bunlar yetmez şu an yeni evlisin otur düşün ömür böyle geçer mi diye

Ev arkadaşını da seversin ona bakarsan
Evlilikteki sevgi aşk başka şeyler
Eşine istek duymuyorsa bi insan o evlilik bitmeye mahkumdur zaten mantıken
Bence telefonunu ele geçirebilirsen bi araştır bak neler izliyor
Kimleri aratıyor
Eskiden 3 4 kişiyi aynı anda idare ettim lafı da belki de kız arkadaşları çoktu kanka gibiydi kızlara ilgi duymadığı için kızlar aralarına almıştır bizim de okulda vardı erkek gibi görmezdik kızlarla planladığımız pikniklere gezilere sadece onu çağırırdık başka erkek olsa tek ben erkeğim başkaları da gelmiyor mu derdi mesela
Sen öyle yardım ediyor sarılıyor diyorsun da bunlar yetmez şu an yeni evlisin otur düşün ömür böyle geçer mi diye
Yok ayrıldım geldim telefonu araştırırken kumarbaz olduğunu farkettim bana para harcatıp maaşım yatmadı derdi Bu durumu öğrenmek için doktora gidecektim gerek duymadım cinsellik bile şüpheli ama zoruma gidiyor benim ömrümden çalması ayrı dava açsam bile üstünde bişey yok tahsil zor olacak uğraşacaksın dediler yanına kalmış yaptığı gibi

Merhaba arkadaşlar 3 aydır gerdek gecesi gerçekleşmedi. Evlendiğim kişi düğün olsun çok seviyorum diye acele ediyordu Nişanlılık dönemi hevesli olmasına rağmen düğüne yakın zaten yorgun oluruz bence uyuruz dedi Düğün akşamı uyudu. Ertesi gün telefonu yatağı koltuğu yemeği mana etti. Evliliğin temeli gerçekleşemedi. Seni incitmek istemiyorum dediğinde beni zorlayabilirsin sorun yok demiştim Zorla taciz mi edeyim senin hazır olduğun zaman yaparız dedi. Bana sarılma öpme bazen oluyordu Devamlı telefon televizyon uğraşıyor. Hafta içi yorgunum başım ağrıyor Haftasonu davet ve gezmeleri sorun ediyordu. Böyle erteleme yapmalarıyla 3 ay geçti. Denemelerinde kendini rahatlatıyordu Her yapamadığında doktora gideriz diyip erteledi. Artık doktora gidelim deneme yapıp canını sıkma dediğinde akışına bırakalım zamanla olur bir kaç deneme daha yapalım tepkisi aldım. Ama bundan sonraki denemelerinde beni rahatlatır mısın diye yanıma yaklaştı zaten o eni sonu olacak bir iş dedi. Doktoru da maaşı işi bahane edip sakladığını görünce çok garip oldum. Bir erkek 4 ay olmuş nasıl böyle önemsemiyor anlamıyorum. Nasıl sıkıntı almıyor musun dediğimde ben sevdiğimden evlendim amacım cinsellik değildi diyor ben sıkıntı alırsam sen sıkıntı alırsın gerek yok dedi. Yani ben eşimin bu olayına hiç bir anlam veremiyorum erkekliği olduğu halde neden çaba yok beni istemiyorsa neden düğün yaptı sizce?
Bizim kadınların öncelikle şu :bir erkek nasıl yapmaz, bir erkek nasıl dayanır ? Klişe kafalarından bir çıkması lâzım artık.belli ki bu tarz cinselliğe ilgi duymayan kişiler sandığımızdan çok daha fazla.hepsi mi erkek değil ? Hepsinin mi bir tarafları eksik mesela.toplum olarak bu kalıptan artık çıkmamız gerek belli.çünkü gerçekleri yansıtmıyor. Hiç mi bekar hayatımız olmadı gayet de güzel.dayanıyorlar işte, hatta öyle dayanıyorlar ki imkan olunca bile yapamıyorlar😄. Bizim de suçumuz yok aslında öyle saçma sapan öğretilerle büyüdük ki erkekler bulduğu yerde bizi mikecek sandık hep😄 haa bu tarz kişilerin evlenmesi aşırı büyük bir hata.adama ne desen haklısın.madem iş yok evlenmeyecekti.ama bir erkek şöyle bir erkek böyle olaylarına girmeyin bence artık.kazın ayağı öyle değilmiş işte.okuduk yaşadık gördük.

Son düzenleyen: Moderatör:
Jemen bir doktora gidin hala bakire olduğunuza dair rapor alın ve gidip boşanma davası açın. Ve bunu sessizce yapın ki boşanacak korkusuyla sizinle birlikte olup hayatınızı iyice içinden çıkılmaz hale sokmasın. Sizin konunuzun ilerleyen yıllarına ait çok konu var bu forumda, yıllarınızı heba etmeye değmez. Bu gerekçeyle çok büyük bir hızla boşanırsınız

X