YENİ EVLENİP ANKARA DA YAŞAYAN HANIMLARIN SOHBET KÖŞESİ

Kızlar Ankara güzelde başka yerden evlenıp gelınce arkadaş yok tanıdık kımse yok çok sıkılıyorsun ıyıce Internet fenomenı oldum geldım geleli iş güç de yok
Aynen oyle. Tum arkadaslarim, ailem uzagimda kaldi. Eşimin tum sulalesinin dibine geldik tebrik ediyorum kendimi
hoşgeldin canim.burdaki kızlar belki yardımcı olurlar iş için
Hosbulduuuk tesekkur ederim. Ben ingilizce ogretmeniyim, ozel okullardan gorustuklerim oldu ama resmen eti bizim kemigi de bizim tarzinda bir bakis açilari var ogretmenlerine... Henuz anlasamadik bir okulla. Bir tane ogrencim var ozel ders verdigim, onun disinda ogrenci de bulamadim maalesef.

Tebrıkler gerçektende :) gerçi en azından arasıra laflıcak insan buluyorsunuz eşının aılesınde yardımcı olan Yönleri yok degıl ama pekde ıyıde değil
En azından meslegın varmış yaa inş bulursun iş sosyelleşirsin Walla :))

sen bulursun canım işin var
renkli_ruyalarr bize ilham kaynağı olur ben ek iş yaparım Zeynepkbl evde sıkılmaz

Aynen canim, arti ve eksi yonleriyle cumleten yuvarlanip gidiyoruz ahahahah .
İnsallah hepimiz buluruz. Onceki sayfalarda nikah sekerinden bahsedilmiş. Biz kendi şekerlerimizi kendimiz yaptik. Kavanoz, kapaginda sticker baski etiket, icinde renkli seker ve disinda tül vardi. Resmini atmak isterdim ama burayi takip eden tanidiklar var, deşifre olmaktan çekiniyorum.
Sonra şu malum sitelerde satilan fotograf çekilme çerçevelerinden de yapmistim zaten yapimi cok basit, mukavva alip kesip yapistirip, yapişkanli kagitla kapliyorsun, bunu internette 40 50 liraya satiyorlar. Aslinda internetten satmak lazim ama artik internetten urun satanlarin da vergi vermesi gerek diye duymustum o yuzden girismedim o işe.

sen bulursun canım işin var
renkli_ruyalarr bize ilham kaynağı olur ben ek iş yaparım Zeynepkbl evde sıkılmaz
İnsallah canim Allah gonlumuze gore versin.

İşte ınsan evdeyken pek verımlı olamıyor yasa ben Öyleyim hala temizliğe baslıcam bir mıskinlik bir Rahatlık benım halka açılmam lazım

ben ankaraya geleli aöf ü unuttum bile nası nerden kayıt olacağımı araştıramadım bir türlü en son düğün günümde sınav vardı öyle kaldı borçlanıyormuyum onu bile bilmiyorumm
borçlanma yok nezamn kayıt yenilersen ozamn harcını ödüyorsun kaydın donmuş oluyr yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…