YENİ EVLENİP ANKARA DA YAŞAYAN HANIMLARIN SOHBET KÖŞESİ

Slm kizlar.. bende ankaradayim. Forumu tesadufen gordum yazmak istedim. Bende iki yildir burdayim. Etlik te oturuyorum. :) sizinle tanismak guzel.

ben ankaraya geleli aöf ü unuttum bile nası nerden kayıt olacağımı araştıramadım bir türlü en son düğün günümde sınav vardı öyle kaldı borçlanıyormuyum onu bile bilmiyorumm

bende ankaraya kayıt aldıramadığım için sınava giremedim buraları hiç bilmiyorum yardımcı olur musunuz

Ben Ankara'ya evlilik dolayısıyla geldim 1 aydır ankaradayım çok sıkılıyorum ,Eryamanda oturuyorum Ankarada kimsem yok tanışmaya açığım

Ben Ankara'ya evlilik dolayısıyla geldim 1 aydır ankaradayım çok sıkılıyorum ,Eryamanda oturuyorum Ankarada kimsem yok tanışmaya açığım

aynı durumdayız bnde çalışmaya başladım güya oyalanıyorum ama insan yinede yalnızlık çekiyor

Slm arkadaşlar bayagi dir kimse yok galiba ; ) bende Ankaralı yanlız lar dan Batıkent te oturuyorum tanışmak isteyen arkadaş lar varsa görüşebiliriz. Çok sıkıcı gerçekten yalnız olmak ; (

canım davetiyecilere git onlar evlere iş veriyor nikah şekeri felan yaptırıyolar ankarada nerde var bilmiyorum ama istanbulda olsaydın söyleyebilirdim

Selam kızlarrrr bende ağustosta ankaraya evleniyorum eryamana ...

Kimse yok Güncell değil
herkes eski kalmış,
cidden iyi ortam bulup dertleşelim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…