YAKINSAK AKŞAMA TANIŞALIM EŞLİ Bİ ŞEKİLDE YAA BİZİM ORALAR ÇOK GÜZELDİR KUZEY YILDIZI TOKİLERİ GELİN GEZELİM BERABER DEĞİŞİKLİK OLUR BELKİ SİZEDE BİZEDE
K.bakmayın anca bakabildim keçiörende neredesiniz
hoşgeldin yeni ankaralı :)Merhaba herkeseeee ben de yeni Ankaralılardanım :)
Merhaba hoşbuldukkkk :))hoşgeldin yeni ankaralı :)
ben ankaraya geleli aöf ü unuttum bile nası nerden kayıt olacağımı araştıramadım bir türlü en son düğün günümde sınav vardı öyle kaldı borçlanıyormuyum onu bile bilmiyorumm
bende ankaraya kayıt aldıramadığım için sınava giremedim buraları hiç bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Ben Ankara'ya evlilik dolayısıyla geldim 1 aydır ankaradayım çok sıkılıyorum ,Eryamanda oturuyorum Ankarada kimsem yok tanışmaya açığım
çok sevinirim canım çok teşekkür ederim :)şuan çalışıorum canım ilgilenemiorum bişeler öğrenebilirsem haber veririm :)
ben ben benBen de o kervana katıldım :) Evlenip de ankaraya yerleşen bayanlar :)
arkadaşlar 6 aylık evliyim aöf edebiyat bölümünde 3. sınıfta okuyorum evde yalnızım çok sıkılıyorum sıkıntıdan ders bile çalışamıyorum bazen kendime oyalanacak bişeyler arıyorum bugün internette dolaşırken evde çalışmak diye bi başlık okudum kutu davetiye katlama vs bu işlerle yada daha farklı bi işle uğraşan var mı ? paylaşımlarınızı bekliyorum
Sen yeni mi evlendin cnmKimse yok Güncell değil
herkes eski kalmış,
cidden iyi ortam bulup dertleşelim kızlar
Evet kimse cvp vermiyor malesefKimse yok Güncell değil
herkes eski kalmış,
cidden iyi ortam bulup dertleşelim kızlar