YENİ EVLENİP ANKARA DA YAŞAYAN HANIMLARIN SOHBET KÖŞESİ

beloved06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
82
46
32
arkadaşlar 6 aylık evliyim aöf edebiyat bölümünde 3. sınıfta okuyorum evde yalnızım çok sıkılıyorum sıkıntıdan ders bile çalışamıyorum bazen kendime oyalanacak bişeyler arıyorum bugün internette dolaşırken evde çalışmak diye bi başlık okudum kutu davetiye katlama vs bu işlerle yada daha farklı bi işle uğraşan var mı ? paylaşımlarınızı bekliyorum

Merhaba bende 5 yildir ankarada yasiyorum oyl e isleri bende duydum eger banada haber verirmisin

o işleri bende duydum.eğer varsa ben de haber almak isterim.çalışıyorum ama ek gelir olur :)

ben ankaraya geleli aöf ü unuttum bile nası nerden kayıt olacağımı araştıramadım bir türlü en son düğün günümde sınav vardı öyle kaldı borçlanıyormuyum onu bile bilmiyorumm

Kızlarrrr selam :)
Ben de Eylülde evlenip Ankara'ya yerleşiyorum. Eryaman ya da uygun bir semtte 2+1 kiralık ev arıyoruz 500-600 kirası olan aklınızda olsun lütfen.

Merhaba kızlar ben de 8 aylık evliyim. Yıllardır Ankara'da yaşıyorum. Eğer çevreniz varsa ek iş için yardımcı olabilirm.

Birincisi tupperware satışı. ben şuanki işimden aldığım maaş kadar, tupperdan kazanıyorum. internetten de satış yapıyoruz.
ikincisi, Ankara'nın çeşitli toptancılarından çok ucuza mal edebileceğiniz sermayeyi alıp;
ahşap boyama, sabun-kokulu taş yapma-bebek doğum hediyeleri-nişan kına hediyelikleri ve el işleri gibi işlerden gelir sağlayabilirsiniz.

Canım bende tesbih yapıyorum internet üzerinden satış yapmaya çalışıyorum ama pek başarılı olamadım bazen çevre şart oluyor

Evet haklısn ama işte internetten hesaplar açıp burdan birbirimizi desteklersek eğer takipçiler çoğaldıkça satışlar da çoğalır.

Canim bende Ankaradayim.bende ek is yapmak istiyorum
dugun yapacagiz.cok masraf var

Arkadaşlar mayıs sonu ev tutmayı düşünüyoruz . TOKİ TURKUAZ SİTELERİ çok güzel görünüyor. Fiyatı da gayet uygun. Evler tertemiz,çoğu sıfır. Bu sabah bir emlakçıyla konustuk aklımıza yattı aslında. Ama sizlere de sormak istiyorum. Biz nişanlımla Mayıs sonu Ankara'ya gelip 1 hafta içinde ev tutmamız lazım. Düğünden önce herşeyi hazır etmemız için anca vakit bulacagız,ikimiz de şehir dısında calısıyoruz cunku suan.
Ev kirası 400-500 merkezi sistem, spor salonu,güvenlik vs bi sürü aklıma yatan sey oldu. Ulaşım açısından da sıkıntı yokmus. Ben kızılayda kpss kursuna yazıldım eylülde baslıcam. Adam sıkıntı olmaz 20-25 dk da kızılayda olursunuz dedı.Evin önünden dolmusla sıhhıye köpsürüne kadar gıdersinz dedı emlakcı. Ayrıca yıne evın önünden metro durağına giden ring hattı var beledıyenın otobüsü dedi. Kızılay'a direk gidersiniz dedi. Düşüncelerinizi alabilir miyim?

bence uzak oralar. ama imkanları iyiyse düşünün tabii. ayrıca sıhhıyeden kızılaya 10-15 dk yürürsünüz. yanı toplamda 40 dakikanızı alır.

bence uzak oralar. ama imkanları iyiyse düşünün tabii. ayrıca sıhhıyeden kızılaya 10-15 dk yürürsünüz. yanı toplamda 40 dakikanızı alır.

Anladım..aslında zaten şimdi de ben evden üniversiteye gitmek için 40 dk falan yok çekiyorum..o sorun olmaz. Şehir merkezine daha yakın yerlerden temız ev bulamıyorum. Yıne buldugum evlerden kızılaya ulasımım 20-30 dk sürecek gibi görünüyor. Aklınızda olsun sizin de, cidden sıkıntılı bi süreç bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…