kızlar kafam karışık yeni evlendim eşimi pijamalarla karşılayıp onla da yatıyorum. sizce bu bakımsızlık mı yeni evlenenler öneri verse?
bu aralar bu konular artmaya başladı..
sizin üzerinizden yazcam ama herkese bu cevap, sadece size değil..yani yanlış anlamayın lütfen..
bi bakımlı olmadır tutturmuş herkes, yalnız malesef çok yanlış anlaşıldığını düşünüyorum bu konunun...
insan kendine değer verdiği, kadınlığının gereği olarak temizlik ve zarafetine dikkat etmeli..
bu meselenin eşle ilgisi yok..yani zaten sadece eşe bağlı olursa uzun ömürlü olmaz..
ha bunları yazdım diye ben kendine çok özenli biri miyim, hayır..
ama şunu da ayırt edebiliyorum ki: ben öncelikle kendime saygımın gereği şahsi bakımımı önemsemeliyim..
evlenmeden önce ciddi manada salaş biriydim..temizlik yine önemliydi benim içim ama zarif bi kadın değildim..
daha erkeksi ve spor bi tarzım vardı..
evlendiğimde kadınlığımı ön plana çıkarmamamın hep kendim hem de eşim açısından olmassa olmaz olduğunu farkettim..
şimdi yine yer yer spor giyinirim her zaman şıkır şıkır değilim..ama evde belirli bir düzen oturttum: kendi ruh sağlığım ve düzenim adına yattığım kıyafetle gün içerisindeki kıyafetim bir olmaz..
gece:gecelik, ya da pijama..
gündüz evde: eşofman, kapri, şort ya da elbise...(bana yakışan ve kendimi içinde iyi hissettiğim ve rahatlığının yanında zarif bi görüntüsü olan)
eşim geleceği vakit de ev kıyafetime biraz daha rötüşler yaparım ya da yerine göre tamamen değiştiririm..
size tavsiyem uyku kıyafetinizi yataktan çıktığınız an değiştirin..
bu sizin enerjinizi yeniler...
ve yaptığınız şeyleri kendiniz için yaparak kendinizi mutlu edin..
tabiki eşiniz için bi tık daha özenmeniz hem onu hem sizi mutlu eder..
ama herşeyi onun için yapmanız, hem onun gözünde değerinizi azaltır hem de kendinize saygınız azalır zamanla...
sevgiler...