• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni evlenince giyim? evlilerden tavsiye lütfen

Her ne kadar ben beceremesem de ; eşofman altı ve askılı body kombinasyonunu seviyorum sade bir topuzla beraber
Bir göz kalemi ve hafif allık da olmalı gibi :)
Ya da bir kaç tane evde giyibilecek türden elbise edin
Pijama yatak kıyafetidir, evde giyme
Tabi her gün duş almak ve güzel kokmaktan bahsetmeye gerek yok sanırım:)
Ev halinin abartılmasına karşıyım, evi insanın rahat edeceği yer
Üstelik erkekler bu bakımlı olma durumunu kadında arıyorlar ama kendileri dökülüyorlar :)

images
bu etekten üzerine
upload_2014-9-19_16-29-47.webp
ayağına
images
dirseğine kadar da bileziği taktınmı altın gününe hazırsın...çantana bunu almayı unutma
823937-6eecc906bf663abe719f76fb67fe740f.jpg

Eklentiler

• upload_2014-9-19_16-30-26.webp
    upload_2014-9-19_16-30-26.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 86
  • upload_2014-9-19_16-33-28.webp
    upload_2014-9-19_16-33-28.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 90
saka yaptım tabiiiiii
mini etekler dekolteli bluzlar giyin yok rahat olayım dersen tayt tunik güzel oluyo...

kızlar kafam karışık yeni evlendim eşimi pijamalarla karşılayıp onla da yatıyorum. sizce bu bakımsızlık mı yeni evlenenler öneri verse?
İster evli ol,ister bekar,ister kadın ister erkek,ister çocuk ister yaşlı,genç farketmez.YATAĞA GİRİLEN KIYAFETLE EVDE DOLAŞILMAZ.Birlkere hijyen açısından hoş değil.

kızlar kafam karışık yeni evlendim eşimi pijamalarla karşılayıp onla da yatıyorum. sizce bu bakımsızlık mı yeni evlenenler öneri verse?

bu aralar bu konular artmaya başladı..
sizin üzerinizden yazcam ama herkese bu cevap, sadece size değil..yani yanlış anlamayın lütfen..
bi bakımlı olmadır tutturmuş herkes, yalnız malesef çok yanlış anlaşıldığını düşünüyorum bu konunun...
insan kendine değer verdiği, kadınlığının gereği olarak temizlik ve zarafetine dikkat etmeli..
bu meselenin eşle ilgisi yok..yani zaten sadece eşe bağlı olursa uzun ömürlü olmaz..
ha bunları yazdım diye ben kendine çok özenli biri miyim, hayır..
ama şunu da ayırt edebiliyorum ki: ben öncelikle kendime saygımın gereği şahsi bakımımı önemsemeliyim..
evlenmeden önce ciddi manada salaş biriydim..temizlik yine önemliydi benim içim ama zarif bi kadın değildim..
daha erkeksi ve spor bi tarzım vardı..
evlendiğimde kadınlığımı ön plana çıkarmamamın hep kendim hem de eşim açısından olmassa olmaz olduğunu farkettim..
şimdi yine yer yer spor giyinirim her zaman şıkır şıkır değilim..ama evde belirli bir düzen oturttum: kendi ruh sağlığım ve düzenim adına yattığım kıyafetle gün içerisindeki kıyafetim bir olmaz..
gece:gecelik, ya da pijama..
gündüz evde: eşofman, kapri, şort ya da elbise...(bana yakışan ve kendimi içinde iyi hissettiğim ve rahatlığının yanında zarif bi görüntüsü olan)
eşim geleceği vakit de ev kıyafetime biraz daha rötüşler yaparım ya da yerine göre tamamen değiştiririm..
size tavsiyem uyku kıyafetinizi yataktan çıktığınız an değiştirin..
bu sizin enerjinizi yeniler...
ve yaptığınız şeyleri kendiniz için yaparak kendinizi mutlu edin..
tabiki eşiniz için bi tık daha özenmeniz hem onu hem sizi mutlu eder..
ama herşeyi onun için yapmanız, hem onun gözünde değerinizi azaltır hem de kendinize saygınız azalır zamanla...
sevgiler...:KK68::KK28:

Son düzenleme:
evli olmasanız bile pijamalarla oturup aynı pijamayla yatağa girmek bana korkunç geliyor. üstelik siz yeni evlisiniz.

eşinize üzüldüm açıkçası. bu yaşta bu bıkkınlık niye?

Evde kot mot giyilmez de pijama yerine esofman, tayt, penye elbise, sort, tshirt, body, askili vs mevsime gore giyilebilir yani pijamayi uyurken giyersin

eee bakımsızlık oluyor tabi bi durum...
çok güzel ev kıyafetleri var
gün içinde keyfiniz bilir tabi ama eşinizin gelmesine yakın duşunuzu alıp üstünüzü değişseniz güzel olur bence...

Evde pijamayla dolasma rahat ve hoş bir şeyler giy

Sadece yatacagin zaman pijama giy

Evdeyim ve uzerimde çok rahat tayt gibi siyah bir pantolon ve beyaz bir askılı var. Evde de hem rahat hem de hoş giyimli olabilirsiniz.

(Not henuz evli degilim ancak annem evde oijamayla oturulmasini sevmez uyanir uyanmaz bir seyler giyeriz:) )

Yeni evli, eski evli, bekar farketmez. Bir insan pijamayı yatağa girerken giymeli yataktan çıktığı an değiştirmeli.
Bakımlılık, bakımsızlık göreceli bir kavram. Sabit olan tek şey temizlik. Yataktan çıkıp o pijamayla gün boyu gezip tekrar yatağa giren bir kadının temiz olacağını düşünmüyorum açıkçası. Günlük duş nerde kaldı?
Ben bekarken nasılsam evlendikten sonra da öyleyim. Sadece bazı rutinlerin zamanı değişti. Duşumu eşimin eve gelmesine yakın alırım mesela eğer dışarı çıkmadıysam. Yazın şort bluz ya da askılı elbise, kışın esofman altı, tayt, swetshirt modundayım. Evde makyaj yapmam. Normalde de çok makyaj yapmam zaten ama rujlu dudağımla kocamı öpemem ben mesela. Sürsem de git sil şunu der muhtemelen.

Dediğim gibi bakım benim için temizliğe eşit bir kavram. Duşumu alıp saçımı tarayıp parfümümü, deodorantımı sıktım mı bakımlıyım ben.

Evin içinde dolaştığın pijamayla gece yatağa girmen sadece evli bir kadın için değil, kadın erkek herkes için hoş bir davranış değil. Bütün o toz kir yatağın içine giriyor. Eşini bir tarafa bırak önce kendin için bunu yapma bence. İnsanın bütün özgüveni gider, paspallaşır...

Yaz ayindayiz bi sort bi askili çok güzel olur hem yeni evlisin kocanin gözüne de hoş gozukursun her gün pijamayla olmaz ama flört döneminde her gün süslenip bulustun bi anda bu çöküş pek iyi olmaz :) evli değilim ama öyle düşünüp yaziyorum bence adam eve girdiğinde gözü gonlu acilmali

cnm evde giyebileceğin çok çok rahat ve şık taytlardan al birkaç tane ve penye badi üstüne oldu bitti

Back
X