- Konu Sahibi denizderyadeniz
-
katiliyorum canim eline saglik konu guzel olmus
bende temmuzda evleniyorum doktora görünüp hap kullanmayı planlıyordum şimdi kafam çok karıştı..5sene kadar bebek düşünmüyoruz..nasıl bir korunma yolu tavsiye edersiniz peki??
cnm 5 sene ilaç kulanırsın sonrasında yumurtlamanı öldürebilir böyle olan çok kişi var tüp bebekle ugraşırsınız hem para hem manevi yıpranırsın....haa tabi bu bi olasılık bide 5 senenin sonrada hamilede kalabilirsinnn allah bilirr keisn bşy söylemek dogru deil tabii:)bende temmuzda evleniyorum doktora görünüp hap kullanmayı planlıyordum şimdi kafam çok karıştı..5sene kadar bebek düşünmüyoruz..nasıl bir korunma yolu tavsiye edersiniz peki??
nişanlım kendisi korunmayı istemiyor ilk başlarda..ilerisi için kondom mantıklı ama ilk zamanlar nasıl korunacağım?
hap bende istemiyorum aslında..ablam iki kez dış gebelik yaşadı..üçüncüye şimdi 5 aylık hamileama dış gebelik zamanlarında o kadar stres yaşadık öyle üzüldükki allah kimseye göstermesin
ilerki zaamanlar için ılımlı bakıyor ama ilk zamanlar sen korun diyor..geri çekme yöntemi tehlikelidir riske atamam:))
ertesi gün hapı oluyormuş ilk zamanlar yanii 1 hafta falan bunu kullanıp sonra kondoma gecsek dahamı mantıklı acaba?
17temmuzda düğünümhap için 2 ay önceden başlamak lasımmış die araştırmya başladım..ama şimdibu başlık sayesinde son noktamı koydum asla kullanmam:)
onunla da konuştuk bu konuyu doktorla bi görüş zararı varsa ben korunurum mecburen dedi..yoksa ilerki zamanlarda bebişimiz olsun isteriz tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?