Yeni evleneceklere tavsiyemdir.

Kimi çok memnunum demiş kimi hiç memnun değilim diyor ama cam ocağın da çeşit çeşidi var.

Elektrikli/indüksiyonlu olanlar dümdüz olduğu için temizlemesi daha kolay. Benim öyle değil, üstelik demirleri de döküm ve klasik ocaklardaki gibi 2 parça değil her gözün ayrı Demir’i var 4 parça. Onlar yerine otursun diye de çıkıntı var, o kısmı temizlemek zor oluyor.

Ama elektrikli ya da indüksiyonlu olsa temizlemek zor gelmezdi. Çünkü görselliği inox Ocak’lara göre daha güzel. Parlatması da zor gelmiyor bana.

Ben de siyah kullanıyorum ama memnunum. Bence beyaz lekeleri daha çok belli ediyor :)

evet berbat bişey siyah ocaklar. sildikce bulasiyor.

Ben de siyah cam kullanıyorum. Yağ lekeleri dışında sorun etmiyorum zaten yağ lekesi her türlü ocakta sıkıntı. Ben normal ocak temizliği yaptıktan sonra kolonya döküp kağıt havluyla siliyorum parıl parıl parlıyor tavsiyemdir.

Canım rossmannda temizleme için özel deterjanı ve metal spatülası var alırsan benimki siemens teknik servisinden aldım deterjanını ama ilk gğnki gibi tertemiz her gün birşeyler taşırmama rağmen hatta çok kızartma yapmama rağmen leke yok ihtiyaç oldukça ve ocak soğuyunca süngere deterjanını söküp ıslak süngerle yayıyorum biraz bekliyo sınra kazıyorum bütün kirler nasıl güzel çıkıveriyo

Son düzenleme:
Ya yemek yapmıyorsunuz ya da çok kaliteliymiş dicem de benim ki de bosch :)
Yapmaz olur muyum?
Genellikle evde yiyen bir aileyiz.
Yemek yapmayı da severim.
Sadece ocakta kızartma yapmam, fırında yapıyorum.
Sanırım ben kiri hiç üzerinde bırakmadan sık temizlediğim için iyi dayandı.
Bir de cif türü aşındırıcı temizlik malzemeleri ile temizlemiyorum.
Genelde tüm eşyalarımı dikkatli kullanırım.

Rossman'ın temizleyicisinin fiyatını öğrenebilir miyim ? Bizde de siyah cam ocak var herkes korkuttu temizliği çok zor diye ama yorumunuzu görünce ferahladım :)

nedir bu temizlik merakı anlamıyorum. kendinizden değerli mi? yazık değil mi o kimyasalları soluyan bedeninize, onlara dokunan ellerinize? bırakın kirlensin. çok gerekirse temizlersiniz zaten...
ne kadar çok meraklısınız yabancı temizlik ürünlere
Oysaki daha çevre dostu ve ucuz olan var
Cam sil in içine sirke camı tertemiz ve lekesiz yapıyor tavsiye ederim
Bezde bambu olacak yada şu özel bezlerde olacak o kadar

Son düzenleme:
Biraz iz kalsa nolucak ki kalsın.ne kadar titizsiniz

Benim konum neden alıntılandı :)

Şaka yapmıştım zaten :) ben hep yağ çözücüler ile temizledim belki de ondan çizilmiştir, davlumbazın ışığını açınca bütün çizikler görünüyor. hiç bişey olmasa sildikten bir kaç saat sonra toz oluyor üstü o bile beni deli ediyor

Yabancı marka sevdalısı değilim.
Ürünü satan servis bile sadece servislerde bulunan bir sprey olduğunu söyledi.Sakın başka bir şey sürmeyin diye ikaz etti.

Normalde ev camlarını da sirkeyle siliyoruz ama ilk defa cam ocak kullanacağım ve herkes sünger bile çiziyor dediği için korktum.

Tavsiyeniz için teşekkürler.

Ben kullaniyorum ve tavsiye ederim.
Özel temizleme ilaci ve jileti var. Ben almanyadayim ama kesin TRde Rossmann`da vardir. Dr. Beckmann markasindan. En iyisi o. Teyzemin 20 senelik cam ocagi bile yeni gibi. Dr. Beckmann birde Crom ev aletleri için temizleme ilaci var. Buz dolabim ve bulaşık makineme sürüyorum ve asla parmak izi tutmuyorlar

asgari ücretli veya memur emeklisi bunu alamaz çok pahalı boşunada döviz gidiyor gerek yok yabancı kazanmasın

Sakın almayın sakın cam bezi diye satılan sari bezle çıkıyor ama üstündeki ışığı acinca davlumbaz ışığını patir patır toz oluyor
Gece temizliyorsunuz sabah gunisinda bakiyorsunuz toz olmus
Lanet bir ocak siyah. Alacaksaniz beyaz alın kesinlikle

Benimki bildiğiniz ayna:)
Bile isteye,her riskini göze alarak satın almıştım.çok memnunum. Yaklaşık 8 yıldır kullanıyorum.Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…