Yeni evleneceklere tavsiyemdir.

Tam 6 yıldır siyah cam ocak kullanıyorum çok da memnunum.
Günlük temizliği Rossman'ın cam ocak temizleyicisi ile yapıyorum. Her akşam yemeğinden sonra ocağı silince zaten çok da kirli olmuyor.
Ayrıntılı temizlik gerektiğinde ocak gözleri henüz sıcakken Amway fırın temizleyicisinden fırçasıyla her bir ocağın kenarlarına sürüp biraz bekletiyorum, oh tertemiz.
Off zaten amvayın fırcalı ocak temizleyicisi harika bişey,onun ötesinde yok yani bence

bende de siyah var, nefret ediyorum.
eski beyaz ocaklar en güzeli valla.

açık renk koltuk, halı pişmanlıktır. çok söylediler dinlemedim. bin pişmanım hakim bey..

Allahtan yatak odam tv sehpası falan beyaz, koyu almamışım. hiç toz göstermiyor. tavsiye ederim.

daha kolayı da var, evlenmeyin :27:

Aynen siyah cam ocak sanki günlerdir temizlememişsin havası veriyor. Halbuki 1 saat önce silindi ama tozu lekeyi hemen gösteriveyor. Ben çok güzel bir yol buldum. Sallamıyorum geçiyor.

Elektrikli siyah cam ocak kullanıyorum. Ben çok memnunum. Doğalgazlı eski ocağım daha zor temizleniyordu. Domol marka sıvı ocak temizleyici ve vileda marka ocak süngeri kullanıyorum temizliği için. Bir şey dökülüp yanarsa da domolun cam ocak jiletiyle kazıyorum. Kağıt havluyla kurulayınca hiç dalga kalmıyor.

Tam 6 yıldır siyah cam ocak kullanıyorum çok da memnunum.
Günlük temizliği Rossman'ın cam ocak temizleyicisi ile yapıyorum. Her akşam yemeğinden sonra ocağı silince zaten çok da kirli olmuyor.
Ayrıntılı temizlik gerektiğinde ocak gözleri henüz sıcakken Amway fırın temizleyicisinden fırçasıyla her bir ocağın kenarlarına sürüp biraz bekletiyorum, oh tertemiz.

Rossman'ın temizleyicisinin fiyatını öğrenebilir miyim ? Bizde de siyah cam ocak var herkes korkuttu temizliği çok zor diye ama yorumunuzu görünce ferahladım :)

nedir bu temizlik merakı anlamıyorum. kendinizden değerli mi? yazık değil mi o kimyasalları soluyan bedeninize, onlara dokunan ellerinize? bırakın kirlensin. çok gerekirse temizlersiniz zaten...

Rossman'ın temizleyicisinin fiyatını öğrenebilir miyim ? Bizde de siyah cam ocak var herkes korkuttu temizliği çok zor diye ama yorumunuzu görünce ferahladım :)
Açıkcası fiyatını hatırlamıyorum.
Rossman'dan iki ayda bir toplu alışveriş yapıyorum, alalı da epey oldu.

5 senedir siyah cam ocak kullanıyorum, lekeleri çıkarcam diye çizildi hep :( düğmelerini boyları da çıkmaya başladı sanırım kimyasallar neden oldu :(

5 senedir siyah cam ocak kullanıyorum, lekeleri çıkarcam diye çizildi hep :KK43: düğmelerini boyları da çıkmaya başladı sanırım kimyasallar neden oldu :KK43:
Vallahi kendimden şüphe edeceğim nerdeyse?
Benim siyah cam ocak 6 yıl bitti, tertemiz yerinde duruyor.
Bir yerinde ince bir çizik var o kadar.

Cam ocak dediginiz ne ya? Neresi cam yani?
Üstü cam işte şöyle

b_5013s17_0016.jpg

Bu da patlamış hali

4138104_a10efe759e1c1ae56be1a8583f074bba.jpg

Back