- 21 Nisan 2018
- 8.131
- 30.199
- 548
- 36
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Kesinlikle katılıyorum.Bi su damlası bu kadar iz yapabilir mi ocakta.Kızartmayı saymıyorum bile.Tam bir saattir Ocak siliyorum. Dört farklı deterjan denedim. En son kenarlarını kurdanla temizledim. Evet bu da bir dert.
Sakin siyah cam ocak almayın arkadaşlar. Başınıza bela etmeyin benim gibi. Bir heves görünüşüne aldanıp aldım, aldigim günden beri pişmanım. Ne yaparsam yapayim üstündeki bez izini ve küçük lekeleri, tozları tam olarak gideremiyorum. Zaten sildikten birkaç saat sonra üstünde yine tozlar birikiyor. Dün çorba tasirmistim. Misafir gelecek diye şöyle bir üstten sildim. Şimdi onu temizlemekle uğraşıyorum. Mutfak temizliğimin yarısi bununla geçiyor. Size tavsiyem almayın.
Silsem de mutlaka toz konuyor tekrar. Söyle pırıl pırıl durmuyor. Elim degse iz kalıyor. Siz neyle siliyorsunuz?Bende siyah kullanıyorum ama hiç o kadar mutsuz değilim. Annemin evindede siyahvardı alıskınım sanırım
Bide asla pis bırakmam her bulasık yıkarken mutlaka silerim belkide ondan temizliği dert olmuyor
Doğru söylüyorsunuz. Bu kadar ugrasmam normalde. Çorba taşınca her yere dolmuş. Mecbur uğraştım bu kadar.Benim de kadınlara tavsiyemdir. Geçmezse geçmesin. 4 farklı deterjan ellerinize yazık. Enerjinize yazık.
Benim firinimda da çıkmayan lekeler var. Hemen alıp deneyeceğimDun a101 de highgenic firin temizleyicisini kesfettim allahim nasi guzel bisey ya.firinimdan cikmayan butun lekeleri cikardi.sprey seklinde bolca sikip bekletiyoru kirler nasi akiyo kendi kendine mukemmel bisi.deneyin hic iz falan da birakmiyor.benimkide siyah cam termokelin 5 yildir kullaniyorum baya memnunum.sildikten sonra peceteyle ustunden geciyorum iz birakmiyor
Bu dediğiniz deterjanları deneyeceğim mutlaka. Yani şöyle sileyim geçsin istiyorum artık. İki senedir başıma bela resmen.Tam 6 yıldır siyah cam ocak kullanıyorum çok da memnunum.
Günlük temizliği Rossman'ın cam ocak temizleyicisi ile yapıyorum. Her akşam yemeğinden sonra ocağı silince zaten çok da kirli olmuyor.
Ayrıntılı temizlik gerektiğinde ocak gözleri henüz sıcakken Amway fırın temizleyicisinden fırçasıyla her bir ocağın kenarlarına sürüp biraz bekletiyorum, oh tertemiz.
Oluyor bazen:)Doğru söylüyorsunuz. Bu kadar ugrasmam normalde. Çorba taşınca her yere dolmuş. Mecbur uğraştım bu kadar.
Sıvı cif ve amway kullanıyorum bezde mikrofiber toz bırakmayan tüysüz olandan kullanıyorum sanırım cam bezi diye geciyorSilsem de mutlaka toz konuyor tekrar. Söyle pırıl pırıl durmuyor. Elim degse iz kalıyor. Siz neyle siliyorsunuz?
Bizde de her bulaşıkta silinir ama biz mi becerikli ev hanımı değiliz ben anlamadım? Temizleniyor ama pratik değil sürekli su izi temizliyoruz bir de çizikler çok gözüküyor. Kendi evime asla düşünmüyorum.Bende siyah kullanıyorum ama hiç o kadar mutsuz değilim. Annemin evindede siyahvardı alıskınım sanırım
Bide asla pis bırakmam her bulasık yıkarken mutlaka silerim belkide ondan temizliği dert olmuyor
Bilmem kendin cevaplaBizde de her bulaşıkta silinir ama biz mi becerikli ev hanımı değiliz ben anlamadım? Temizleniyor ama pratik değil sürekli su izi temizliyoruz bir de çizikler çok gözüküyor. Kendi evime asla düşünmüyorum.
Evli değilim ama siyah cam ocak var evimde. Kesinlikle kullanımı çok zor. Tencerenin kapağını açtığınızda damlayan damlacıkları bile iz yapıyor. Ben temizliğini cam ocak temizleyici ile yapıp en son mikrofiber bezle siliyorum. Malesef eski tip ocaklar gibi sünger sür temiz olsun yok. Evlenince asla siyah düşünmüyorum ama beyaz cam ocak nasıldır acaba kullanışlı mı ki?
beyaz cam kullanıyorum memnunum ama bende Ocak kısımlarından memnun değilim döküm değil çok kullanışsız... Ablam benden sonra aldı ona beyaz cam döküm Ocak aldırdım çok memnun...Beyaz cam nasil kullanan var mi?Benim cok hosuna gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?