Yeni evleneceklere tavsiyemdir.

Off zaten amvayın fırcalı ocak temizleyicisi harika bişey,onun ötesinde yok yani bence

bende de siyah var, nefret ediyorum.
eski beyaz ocaklar en güzeli valla.

açık renk koltuk, halı pişmanlıktır. çok söylediler dinlemedim. bin pişmanım hakim bey..

Allahtan yatak odam tv sehpası falan beyaz, koyu almamışım. hiç toz göstermiyor. tavsiye ederim.

daha kolayı da var, evlenmeyin

Aynen siyah cam ocak sanki günlerdir temizlememişsin havası veriyor. Halbuki 1 saat önce silindi ama tozu lekeyi hemen gösteriveyor. Ben çok güzel bir yol buldum. Sallamıyorum geçiyor.

Elektrikli siyah cam ocak kullanıyorum. Ben çok memnunum. Doğalgazlı eski ocağım daha zor temizleniyordu. Domol marka sıvı ocak temizleyici ve vileda marka ocak süngeri kullanıyorum temizliği için. Bir şey dökülüp yanarsa da domolun cam ocak jiletiyle kazıyorum. Kağıt havluyla kurulayınca hiç dalga kalmıyor.

Rossman'ın temizleyicisinin fiyatını öğrenebilir miyim ? Bizde de siyah cam ocak var herkes korkuttu temizliği çok zor diye ama yorumunuzu görünce ferahladım :)

nedir bu temizlik merakı anlamıyorum. kendinizden değerli mi? yazık değil mi o kimyasalları soluyan bedeninize, onlara dokunan ellerinize? bırakın kirlensin. çok gerekirse temizlersiniz zaten...

Rossman'ın temizleyicisinin fiyatını öğrenebilir miyim ? Bizde de siyah cam ocak var herkes korkuttu temizliği çok zor diye ama yorumunuzu görünce ferahladım :)
Açıkcası fiyatını hatırlamıyorum.
Rossman'dan iki ayda bir toplu alışveriş yapıyorum, alalı da epey oldu.

5 senedir siyah cam ocak kullanıyorum, lekeleri çıkarcam diye çizildi hep düğmelerini boyları da çıkmaya başladı sanırım kimyasallar neden oldu

5 senedir siyah cam ocak kullanıyorum, lekeleri çıkarcam diye çizildi hep düğmelerini boyları da çıkmaya başladı sanırım kimyasallar neden oldu
Vallahi kendimden şüphe edeceğim nerdeyse?
Benim siyah cam ocak 6 yıl bitti, tertemiz yerinde duruyor.
Bir yerinde ince bir çizik var o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…