- 28 Mart 2017
- 16.554
- 67.734
- 598
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Off zaten amvayın fırcalı ocak temizleyicisi harika bişey,onun ötesinde yok yani benceTam 6 yıldır siyah cam ocak kullanıyorum çok da memnunum.
Günlük temizliği Rossman'ın cam ocak temizleyicisi ile yapıyorum. Her akşam yemeğinden sonra ocağı silince zaten çok da kirli olmuyor.
Ayrıntılı temizlik gerektiğinde ocak gözleri henüz sıcakken Amway fırın temizleyicisinden fırçasıyla her bir ocağın kenarlarına sürüp biraz bekletiyorum, oh tertemiz.
Şikayetler var o ürün hakkında dediler ben rastlayamadım ama sizde varmı bi sorun bende henüz bişey yokOff zaten amvayın fırcalı ocak temizleyicisi harika bişey,onun ötesinde yok yani bence
Kesinlikle yok şikayetim,süper ötesi bi ürün.keske marketlerde satılsa.Şikayetler var o ürün hakkında dediler ben rastlayamadım ama sizde varmı bi sorun bende henüz bişey yok
Bencede :)Kesinlikle yok şikayetim,süper ötesi bi ürün.keske marketlerde satılsa.
Tam 6 yıldır siyah cam ocak kullanıyorum çok da memnunum.
Günlük temizliği Rossman'ın cam ocak temizleyicisi ile yapıyorum. Her akşam yemeğinden sonra ocağı silince zaten çok da kirli olmuyor.
Ayrıntılı temizlik gerektiğinde ocak gözleri henüz sıcakken Amway fırın temizleyicisinden fırçasıyla her bir ocağın kenarlarına sürüp biraz bekletiyorum, oh tertemiz.
Açıkcası fiyatını hatırlamıyorum.Rossman'ın temizleyicisinin fiyatını öğrenebilir miyim ? Bizde de siyah cam ocak var herkes korkuttu temizliği çok zor diye ama yorumunuzu görünce ferahladım :)
Benim beyaz cam canım çok memnunum hiç leke kalmıyor ve kolay temizleniyorBeyaz cam nasil kullanan var mi?Benim cok hosuna gidiyor
Cam ocak dediginiz ne ya? Neresi cam yani?Cam ocaklar patlıyor, bence hiç bulaşmayın. Çevremde 2 kişininki patladı, hatta parçalar etrafa saplanıyor. Buzdolabına saplanmıştı misal..
Vallahi kendimden şüphe edeceğim nerdeyse?5 senedir siyah cam ocak kullanıyorum, lekeleri çıkarcam diye çizildi hepdüğmelerini boyları da çıkmaya başladı sanırım kimyasallar neden oldu
Üstü cam işte şöyleCam ocak dediginiz ne ya? Neresi cam yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?