- 21 Nisan 2018
- 8.131
- 30.199
- 548
- 36
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Doğru. Bu kadar kimyasal kullanarak Ocak sileceğim diye sagligimdan olacağım.A 101 sirkelim
o su lekelerini sildi atti
Ama daha once cok takilmiyordum. Ustunde artik yemek kalmasin ama su lekesi cikmiyor diye kendinizi deterjana bogmayin
Aaa uzun vade de sıkıntı mı yasatıyor ? Henüz bi zarar görmedimBu arada amway ocaga firina zarar veriyor leke yapabiliyor o yuzden ben kullanmam
Aaa uzun vade de sıkıntı mı yasatıyor ? Henüz bi zarar görmedim
Cevapladım, buldum. Ben yoğun çalışan insanım bunlara harcayacak zamanım yok. Her akşam şöyle bir silip geçmektense kurulayıp iz kalmasın diye uğraşamayacağım. Gözükmeyen çizik varsın olsun benden kıymetli değil.Bilmem kendin cevapla
Beyaz yada gri oluncada su izi cizik olur ama göstermez belki ?
Highcenic silikonlu su ile dene,ben microfiber bez ile öyle siliyorumTam bir saattir Ocak siliyorum. Dört farklı deterjan denedim. En son kenarlarını kurdanla temizledim. Evet bu da bir dert.
Sakin siyah cam ocak almayın arkadaşlar. Başınıza bela etmeyin benim gibi. Bir heves görünüşüne aldanıp aldım, aldigim günden beri pişmanım. Ne yaparsam yapayim üstündeki bez izini ve küçük lekeleri, tozları tam olarak gideremiyorum. Zaten sildikten birkaç saat sonra üstünde yine tozlar birikiyor. Dün çorba tasirmistim. Misafir gelecek diye şöyle bir üstten sildim. Şimdi onu temizlemekle uğraşıyorum. Mutfak temizliğimin yarısi bununla geçiyor. Size tavsiyem almayın.
Aklımdaki bir diğer model de bu ancak vestel hakkında çok olumsuz yorum okudum çabuk bozuluyor vs. Siz uzun süredir kullanıyor musunuz?Ben vestelin rustik model krem rengini aldım ankastremde. Cam benimkide ama hiç leke olmuyor cam olduğu içinde temizliği çok kolay. Silikonlu leke çıkarıcı kullanıyorum o kadar onuda haftada bir. Normalde cifle temizliyorum kuruluyorum yetiyor. Siyah demekki zor alacaklara tavsiye ederim açık renk camı.
ben kullanıyorum tavsiye ederim.. kullanımı çok çok rahat ıslak bezle siliyorum kurulamıyorum bile iz felanda kalmıyo.Beyaz cam nasil kullanan var mi?Benim cok hosuna gidiyor
Benim 5 ayı bitti çok memnunum özellikle fırını çok güzel. Biz 2 kişiyiz çok aşırı yemek pişirmiyoruz hor kullanmayınca sıkıntı olmaz bence. Aspiratörü baya iyi çekiyor dediler o uüzden aldık ocak ve fırındanda memnun oldumAklımdaki bir diğer model de bu ancak vestel hakkında çok olumsuz yorum okudum çabuk bozuluyor vs. Siz uzun süredir kullanıyor musunuz?
6 yıldır Vestel siyah cam ocak ve fırın kullanıyorum çok da memnunum.Aklımdaki bir diğer model de bu ancak vestel hakkında çok olumsuz yorum okudum çabuk bozuluyor vs. Siz uzun süredir kullanıyor musunuz?
Beyaz halı pişmanlıktır aynısından bendede var :)Bende beyaz halı almayın diyorum evimin tamamı beyaz hali . Haftada bir kesin halı siliniyor ve simsiyah su çıkıyor halılardan
Ya bizim ev yazık 45 derece sıcak balkona git çık kapılar camlar açık toz doluyo eve deli gibi . Haftada bir Arap sabunu filan bir sürü şeyle temizlik suyu yapıyorum siliyorum hep . Burada kimseyi tanımadığım için başıma birşey gelir diye kadın alamıyorum eveBeyaz halı pişmanlıktır aynısından bendede var :)
Bana yardımcı iki hftada bir geliyor siyah su cıkmıyor ama cok tüy bırakıyor ve herşeyi gösteriyor en ufak siyah sacı bile hop üstünde görüyorsun
Allah başka dert vermesinTam bir saattir Ocak siliyorum. Dört farklı deterjan denedim. En son kenarlarını kurdanla temizledim. Evet bu da bir dert.
Sakin siyah cam ocak almayın arkadaşlar. Başınıza bela etmeyin benim gibi. Bir heves görünüşüne aldanıp aldım, aldigim günden beri pişmanım. Ne yaparsam yapayim üstündeki bez izini ve küçük lekeleri, tozları tam olarak gideremiyorum. Zaten sildikten birkaç saat sonra üstünde yine tozlar birikiyor. Dün çorba tasirmistim. Misafir gelecek diye şöyle bir üstten sildim. Şimdi onu temizlemekle uğraşıyorum. Mutfak temizliğimin yarısi bununla geçiyor. Size tavsiyem almayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?