Yeni evleneceklere tavsiyemdir.

Kesinlikle katılıyorum bende çok pısmanım. Sımdi ki aklım olsa beyaz alırdım

Siyahın özelliğidir toz göstermesi. Bu ocak da olsa mobilya da olsa kıyafet de olsa değişmez..
Alırken önce yorumlara baksaydınız keşke..

Benim beyaz klasik ocak. Zor lekeleri cifliyorum geçiyorum dertsiz.
Bunu öğrendiğim iyi oldu. Yeni mutfak yaptırırken aklımda bulunsun..

Bilmem kendin cevapla
Beyaz yada gri oluncada su izi cizik olur ama göstermez belki ?
Cevapladım, buldum. Ben yoğun çalışan insanım bunlara harcayacak zamanım yok. Her akşam şöyle bir silip geçmektense kurulayıp iz kalmasın diye uğraşamayacağım. Gözükmeyen çizik varsın olsun benden kıymetli değil.
Siyah ocak da SİZ süper ev hanımlarının olsun :)

Ben vestelin rustik model krem rengini aldım ankastremde. Cam benimkide ama hiç leke olmuyor cam olduğu içinde temizliği çok kolay. Silikonlu leke çıkarıcı kullanıyorum o kadar onuda haftada bir. Normalde cifle temizliyorum kuruluyorum yetiyor. Siyah demekki zor alacaklara tavsiye ederim açık renk camı.

Tam bir saattir Ocak siliyorum. Dört farklı deterjan denedim. En son kenarlarını kurdanla temizledim. Evet bu da bir dert.

Sakin siyah cam ocak almayın arkadaşlar. Başınıza bela etmeyin benim gibi. Bir heves görünüşüne aldanıp aldım, aldigim günden beri pişmanım. Ne yaparsam yapayim üstündeki bez izini ve küçük lekeleri, tozları tam olarak gideremiyorum. Zaten sildikten birkaç saat sonra üstünde yine tozlar birikiyor. Dün çorba tasirmistim. Misafir gelecek diye şöyle bir üstten sildim. Şimdi onu temizlemekle uğraşıyorum. Mutfak temizliğimin yarısi bununla geçiyor. Size tavsiyem almayın.
Highcenic silikonlu su ile dene,ben microfiber bez ile öyle siliyorum

Ben vestelin rustik model krem rengini aldım ankastremde. Cam benimkide ama hiç leke olmuyor cam olduğu içinde temizliği çok kolay. Silikonlu leke çıkarıcı kullanıyorum o kadar onuda haftada bir. Normalde cifle temizliyorum kuruluyorum yetiyor. Siyah demekki zor alacaklara tavsiye ederim açık renk camı.
Aklımdaki bir diğer model de bu ancak vestel hakkında çok olumsuz yorum okudum çabuk bozuluyor vs. Siz uzun süredir kullanıyor musunuz?

Aklımdaki bir diğer model de bu ancak vestel hakkında çok olumsuz yorum okudum çabuk bozuluyor vs. Siz uzun süredir kullanıyor musunuz?
Benim 5 ayı bitti çok memnunum özellikle fırını çok güzel. Biz 2 kişiyiz çok aşırı yemek pişirmiyoruz hor kullanmayınca sıkıntı olmaz bence. Aspiratörü baya iyi çekiyor dediler o uüzden aldık ocak ve fırındanda memnun oldum

Ben siyah cam ocaktan çok memnunum gri ve metal olandan aksi hiç memnun kalmamıştı yeni olduğu halde gittim siyah camlı ocak aldım kirlendiğindede cam sil
Ve sirke karıştırıp ocağı siliyorum
Özel bezle hiç leke kalmıyor ama benim pişma nlığım metalik buzdolap oda zamanla paslanma yaptı sonra Bombe
oldu içine göçtü metalik buzdolap kimseye tavsiye etmiyorum
Son zamandada buzdolanında sürekli su sızı ntısı
Oluyor markasıda arç elikti ucuzda değildi

Bende beyaz halı almayın diyorum evimin tamamı beyaz hali . Haftada bir kesin halı siliniyor ve simsiyah su çıkıyor halılardan

Bende beyaz halı almayın diyorum evimin tamamı beyaz hali . Haftada bir kesin halı siliniyor ve simsiyah su çıkıyor halılardan
Beyaz halı pişmanlıktır aynısından bendede var :)
Bana yardımcı iki hftada bir geliyor siyah su cıkmıyor ama cok tüy bırakıyor ve herşeyi gösteriyor en ufak siyah sacı bile hop üstünde görüyorsun

:KK45:
Beyaz halı pişmanlıktır aynısından bendede var :)
Bana yardımcı iki hftada bir geliyor siyah su cıkmıyor ama cok tüy bırakıyor ve herşeyi gösteriyor en ufak siyah sacı bile hop üstünde görüyorsun
Ya bizim ev yazık 45 derece sıcak balkona git çık kapılar camlar açık toz doluyo eve deli gibi . Haftada bir Arap sabunu filan bir sürü şeyle temizlik suyu yapıyorum siliyorum hep . Burada kimseyi tanımadığım için başıma birşey gelir diye kadın alamıyorum eve :dondurma:

Tam bir saattir Ocak siliyorum. Dört farklı deterjan denedim. En son kenarlarını kurdanla temizledim. Evet bu da bir dert.

Sakin siyah cam ocak almayın arkadaşlar. Başınıza bela etmeyin benim gibi. Bir heves görünüşüne aldanıp aldım, aldigim günden beri pişmanım. Ne yaparsam yapayim üstündeki bez izini ve küçük lekeleri, tozları tam olarak gideremiyorum. Zaten sildikten birkaç saat sonra üstünde yine tozlar birikiyor. Dün çorba tasirmistim. Misafir gelecek diye şöyle bir üstten sildim. Şimdi onu temizlemekle uğraşıyorum. Mutfak temizliğimin yarısi bununla geçiyor. Size tavsiyem almayın.
Allah başka dert vermesin :KK30:

Son düzenleme:
Back